Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 653
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
И аз поръчвах преди доста време,на пролет пробвах,поникнаха само два вида петунии,но още не са станали съвсем на цветя. 😂 Сега пак поръчах разни,ще видим какво ще дойде и най-вече ще поникне.

# 271
  • Бургас
а аз единпът видях да се продават семена от зюмбюли
и отдоло в коментарите някакъв се жалваше че не е това което пише и бе сложена снимка на какво е поникнало - бе с едни големи листа, на мен ми заприлича на марула
Като гледам има хора които вярват че се размножават с семена
https://www.aliexpress.com/item/Rare-Hyacinth-Seeds-10-kinds-100 … priceBeautifyAB=0

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 23:30 от musicdoubl3

# 272
  • София
За семената - поръчвала съм поне 10-на вида цветя и нищо не ми е пониквало. От пакетчетата сеех по няколко пъти и нищо.
Една ягода ми поникна, но нищо общо с картинката - в саксия, растението на пирамидална подпора и отрупано с едри ягоди. При мен се образува само един плод, с големина на леща и изобщо не  приличаше на ягода, освен по червения цвят.  Изхвърлих го и дори си отдъхнах, защото и без това се притеснявах, че е някакво ГМО, с тези големи плодове от снимката / те са царе на модификациите  Wink/
Цената  на семената, като цяло, не е висока и пак бих поръчала, но само цветя.

# 273
  • European Union
Здравейте,
чакам две пратки поръчани още през април (разни дреболийки за детски рожден ден). Днес получих нещо, което не съм поръчвала (май са подплънки за сутиен, но не съм на 100% сигурна). Не знам обаче коя от двете пратки е това. Има ли как да разбера на коя от двете да повдигна диспут? Четох имената на магазините в сайта, нищо подобно не пише на пакетчето. Има адрес на изпращача, но него пък няма как да го намеря в сайта.

Между другото пакетчето беше залепено с жълта лепенка на БГ пощи, така че не изключвам възможността някой друг сега да се чуди какво да прави с пластмасови играчки.

# 274
По принцип аз получавам емейл за feedback, малко след това. АКо не се намери начин да се разбере, кое е дошло, значи за което получиш feedback Simple Smile

# 275
  • Бургас
По принцип аз получавам емейл за feedback, малко след това. АКо не се намери начин да се разбере, кое е дошло, значи за което получиш feedback Simple Smile

ако е 3 долара меил не сее получава

тракинга, номера на бар кода да съвпадане с този който ти е даден

# 276
  • European Union
Отдолу под баркода пише Untracked. И двете пратки са за 2 и нещо, под 3 долара. Май няма да се занимавам изобщо, жалко за дреболийките, ще ми липсват на рождения ден, особено тематичните свещички.

# 277
Отдолу под баркода пише Untracked. И двете пратки са за 2 и нещо, под 3 долара. Май няма да се занимавам изобщо, жалко за дреболийките, ще ми липсват на рождения ден, особено тематичните свещички.
Няма значение дали е Tracked или Untracked важното е дали номера съвпада с някой от номерата в поръчките. Не съвпада ли значи някой продавач е объркал. Каквото не дойде ще си върнете парите с диспут. Ето снимки къде са проследяващите номера. Прдполагам, че вече сте ги сравнили и не съвпадат, но за всеки случай да покажа нагледно.

# 278
От всички семена, който съм поръчвал, само някакви шантави тревки изникнаха. Нито едно не си отговаря

# 279
От скоро поръчвам от Али.Въпроса ми е за едни маратонки по 50 долара.Обаче искам 2 чифта за синовете.Ще стане ли "номера" със молба да ми обявят стойност до 15 долара ,за да дойдат в пощата?Все пак пакета няма да е малък.

# 280
 Някой търговци като им напиша съобщение се съобразяват,пишат колкото им кажа, други казват ОК и пак си пишат редовната цена Neutral Face

# 281
  • Бургас
2 наведнъж ами ако номерата не отговарят, кое е по насметка за китаеца като всеки от 50 долара има по един рейтинг и този от 100 има един

поръчай една бройка, като ти прати тракинга поръчай втория или изчакай да дойдат първите и да ги огледаш и после пак поръчвай

# 282
От скоро поръчвам от Али.Въпроса ми е за едни маратонки по 50 долара.Обаче искам 2 чифта за синовете.Ще стане ли "номера" със молба да ми обявят стойност до 15 долара ,за да дойдат в пощата?Все пак пакета няма да е малък.

гаранция няма.. и да пише 15 долара, пак може да отидат на митница, особено като е голям пакета.
А пък ако са и реплика на някоя известна марка, може и директно да ги конфискуват..

# 283
  • Бургас

гаранция няма.. и да пише 15 долара, пак може да отидат на митница, особено като е голям пакета.
А пък ако са и реплика на някоя известна марка, може и директно да ги конфискуват..

че те имат ли право да ги отварят в твое отсъствие (все пак не е цял контейнер), а и на скенера едва ли се виждат такива подробности

# 284
имат право да отварят пратки и без твое присъствие. Но как решават кои пратки да проверяват - те си знаят.

Общи условия

Активация на акаунт