Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,момичета!Можете ли да ме насочите?Търся раничка от този вид в алиекпрес,но нещо не мога да я намеря...Писах в търсачката sequin backpack,но сега на мода са зайчетата и пайетени минита не виждам. 

# 481
  • Пловдив
Момичета,търся си малък портфейл...нещо такова.
Скрит текст:

# 482
Здравейте,момичета!Можете ли да ме насочите?Търся раничка от този вид в алиекпрес,но нещо не мога да я намеря...Писах в търсачката sequin backpack,но сега на мода са зайчетата и пайетени минита не виждам. 
Търсете по снимка.

# 483
Момичета,търся си малък портфейл...нещо такова.
Скрит текст:

портфейл ще намериш, но дано попаднеш на качествен. Не знам вече колко купувам (май всяка година нов) и все или ми изплюва някъде по шевовете или идва направо недозашит някъде по джобчетата за кредит карти. Имай го в предвид....

# 484
  • Асеновград
Rage
Не знаех, че има такава тема, алиекспрес ми е мания Grin да ви питам - някой поръчвал ли е семена и останали ли сте доволни от тях?

От 5 пакетчета (около 200 - 300 семена) само това излезе . Плюс още 10 -12 , които съм дал на майка ми . Чакам да видя въобще дали ще се появи нещо . Трябва да са чушки . С една дума аз не съм доволен .

Няма смисъл да чакаш, нищо няма да излезе , аз така си чаках розите , но уви Rage
Има развитие при моите чушки . Ето кратък клип от моя разсад какво излезе . Който иска може да го види . 7 минути .
https://youtu.be/s7xoOxb7RjY

# 485
Приличат на пиперови растения, но листата им са малко различни

# 486
  • Асеновград
Клипа гледахте ли го ? Там се вижда какво е . Даже ги опитах вече . И пари .

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 18:46 от ianpav

# 487
  • София
Здравейте,

може ли да ми кажете какво означава този знак пред по-ниската цена?

# 488
  • Пловдив
Здравейте,

Този знак означава, че ако направите пазаруването и по-точно плащането през приложението за телефон ще платите толкова

# 489
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Този знак означава, че ако направите пазаруването и по-точно плащането през приложението за телефон ще платите толкова
Много благодаря за бързия отговор. Сега ще опитам през приложението.

# 490
  • Асеновград
Rage
Не знаех, че има такава тема, алиекспрес ми е мания Grin да ви питам - някой поръчвал ли е семена и останали ли сте доволни от тях?

От 5 пакетчета (около 200 - 300 семена) само това излезе . Плюс още 10 -12 , които съм дал на майка ми . Чакам да видя въобще дали ще се появи нещо . Трябва да са чушки . С една дума аз не съм доволен .

Няма смисъл да чакаш, нищо няма да излезе , аз така си чаках розите , но уви Rage
Има развитие при моите чушки . Ето кратък клип от моя разсад какво излезе . Който иска може да го види . 7 минути .
https://youtu.be/s7xoOxb7RjY

# 491
  • Асеновград

# 492
  • Пловдив
И аз не съм доволна от получените семена. Две пратки не поникнаха, третата поникна, на някаква трева, нищо общо с поръчаното.

# 493
  • Асеновград
Те затова вече ги няма . Поне на търсачката не излизат .

# 494
  • от Луната
Здравейте. Имам нужда от помощ. Вчера поръчах клещи с безплатна доставка. Днес имам съобщение от продавача, който ми казва, че доставката му щяла да е скъпа и дали съм съгласна да платя за доставкa. Иначе щял да анулира поръчката ми. Аз не желая да плащам повече от обявеното и вече платено от мен. Какво ще ме посъветвате, защото искам да си получа и клещите?

Общи условия

Активация на акаунт