Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мерси,но продавача искаше първо на него да го пратя. Всъщност направо си пускам диспута и да ми връщат парите. Благодаря още веднъж.
Аха тогава го качете на https://www.mediafire.com/

# 106
Някой да е поръчвал Xiaomi mi air purifier 2s?

# 107
Хм, не знаех че имат пречистватели на въздух. Намерих един от марката, която си посочила, с много добри отзиви (вкл. от българи) и е без мита и такси при доставка до тук.

# 108
Хм, не знаех че имат пречистватели на въздух. Намерих един от марката, която си посочила, с много добри отзиви (вкл. от българи) и е без мита и такси при доставка до тук.

Може ли линк?

# 109
  • Пловдив

Може ли линк?
и аз ще помоля за линк

# 110
# 111

Благодаря! 185долара излиза, твърде добре е. Дали наистина няма да има мито? UPS гледам е куриерът.

# 112
Цената му е идеална, аз обаче не мога да разбера разликите между трите опции

# 113
Цената му е идеална, аз обаче не мога да разбера разликите между трите опции

Общо взето Про е за квадратура до 60кв. метра, има дисплей, показва темепратура и влажност в стаята и няколко дриг неща.
2ката е най-стария вариант за д 37кв. метра без дисплей.
2С има дисплей като про, за до 37квадрата е.  Мисля, че има и лека разлика в габаритите. Аз лично мисля 2С да взема.

Някой купувал ли е така уред, на който пише, че няма да има мито?

# 114
  • Бургас
като отмениш поръчка след колко време се връщат парите в картата

проверих вече са ми в картата

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 18:57 от musicdoubl3

# 115
  • До сърцето...
Момичета, пуснах диспут за една блуза, която дойде с около 5 размера по-малка от обявената в таблицата на търговеца.
Вече седмица нямам ни вест, ни кост. А срока за пускане на дуспут е 15 дни....
Това практика ли е?

П.С. Оф, извинявам се. Диспута е решен в моя полза (от вчера е решението, не съм го видяла), но не е посочен срок за връщане на парите.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 08:43 от Радика

# 116
  • у нас
Момичета, пуснах диспут за една блуза, която дойде с около 5 размера по-малка от обявената в таблицата на търговеца.
Вече седмица нямам ни вест, ни кост. А срока за пускане на дуспут е 15 дни....
Това практика ли е?

П.С. Оф, извинявам се. Диспута е решен в моя полза (от вчера е решението, не съм го видяла), но не е посочен срок за връщане на парите.
Парите ще бъдат върнати до 14 раб. дни.

# 117
  • До сърцето...
Благодаря!

# 118
  • Бургас
а и поста ми горе дава срокове

# 119
Ако не е много нахално бих искала да помоля някой по запознат да ми пише на лично съобщение. Става въпрос за освобождаване на пратка от Софийска Митница, абсолютно ми е непонятно какво трябва да правя и какви документи ми трябват Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт