Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 176
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте искам да попитам какъв адрес давате за получаване на стоката и къде реално пристига понеже не съм много запознат, а мисля да си поръчвам.

# 631
  • от Луната
Давам адреса на който живея, но той си е запаметен в акаунта ми и не го въвеждам всеки път и нещата ми пристигат в най - близкия пощенски клон. Не съм поръчвала до сега скъпи неща и не зная как би стоял въпроса ако поръчката ми отиде на митница Wink

# 632
 Трябва да пристигат на адреса ви, а не да ходите до пощенския клон. Някой пощальон май си спестява от работата Grinning

# 633
Винаги ходя в пощенски клон след получено известие. Никога не са ми носили до входа пратка, дори и да е с размерите на писмо.Anguished

# 634
Добър ден!
Тъй като нямам дебитна или каквато и да е банкова карта под ръка се чудя как мога да поръчам нещо от алиекспрес - харесват ми няколко калъфа за телефон и още джунджурийки. Знаете ли някакъв начин, който разбира се да не оскъпява безбожно продуктите?
Благодаря ви и успешна седмица!

# 635
Някой от вас поръчвал ли е елек от лисица?
Ако може линк от изпробвани продавачи.
Благодаря!

# 636
Опитвам се да разбера как се пазарува в пакет през мобилното приложение
Избираш Bundle(понякога има Bundle 1, Bundle 2...). Изброени са продуктите и под всеки продукт пише "Select details" и от там избираш характеристиките на всеки продукт последвано от "Apply", тогава натискаш "Buy" и плащаш.

# 637
Добър ден!
Тъй като нямам дебитна или каквато и да е банкова карта под ръка се чудя как мога да поръчам нещо от алиекспрес - харесват ми няколко калъфа за телефон и още джунджурийки. Знаете ли някакъв начин, който разбира се да не оскъпява безбожно продуктите?
Благодаря ви и успешна седмица!
Има хора дето поръчват. Оскъпяването е само като долара се смята 2 лева. Друг лесен начин за сега не съм виждал. Плаща се предварително по банков път за да няма нагли дебили дето поръчват и не плащат. Имаше много по едно време. Тук таме се въртят такива и търсят милозливи хора да го "обуят"

# 638
  • Перник
Винаги ходя в пощенски клон след получено известие. Никога не са ми носили до входа пратка, дори и да е с размерите на писмо.Anguished

И аз. Т.е. пращам ММ, тъй като аз лично не мога да им се включа в работното време. Звънят ми, че имам пакет и ми казват да ида да си го взема. Друго не съм и очаквала от нашия пощенски клон - за изцепките им роман мога да напиша.

# 639
  • Бургас
Избираш Bundle(понякога има Bundle 1, Bundle 2...). Изброени са продуктите и под всеки продукт пише "Select details" и от там избираш характеристиките на всеки продукт последвано от "Apply", тогава натискаш "Buy" и плащаш.

Благодаря!
Точно това правя, но се чудя защо кагато видя тотала преди да платя-сумата ми е без отстъпка като пакет, а все едно купувам артикулите по отделно Sad

# 640

Благодаря!
Точно това правя, но се чудя защо кагато видя тотала преди да платя-сумата ми е без отстъпка като пакет, а все едно купувам артикулите по отделно Sad
Най-добре дай линк, за да не предполагам, а ти кажа конкретно.

# 641
Някои знае ли за подаръците които си избираш дали допълнително се натрупват някакви точки или не. А някой получавал ли е подарък

# 642
Натрупаха ми се доста неща, които не получавам. Как мога да разбера дали нещо е задържано на митница?

# 643
Натрупаха ми се доста неща, които не получавам. Как мога да разбера дали нещо е задържано на митница?
Проследете ги в сайта на Бг пощи. Непроследимите не ходят на митница. Уведомление трябва да сте получили.

# 644
Здравейте,
Искам да поръчам коледна рокличка за дъщеря ми, но не мога да се ориентирам в US номерацията. За Коледа ще е на 7 месеца. Има ли мами, които са поръчвали дрешки от сайта и как бяха по размер? Не съм поръчвала нищо до момента през сайта.
Благодаря предварително.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт