Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Момичета какви документи прилагате при сменена лична карта на партньора за кандидастване за поредна Заповед?

# 121
До моя номер остават около 400 номера. .. Статусът ми е още "разглежда се...".Обажах се във фонда, но не бяха много разговорливи, казаха да проверя статуса си към края на седмицата.

# 122
Има ли вече раздадени заповед за 4-ти опит? Ние сме с мъжки фактор, очаквам одобрение, надявам се да няма проблеми.

# 123
Явно мн бавно се обновява информацията в сайта, миналата седмица няма обновяване, може би  чакат да се влезне в новия месец, аз също нямам промяна в статуса все още е прието заявление. Иначе искам да попитам горе долу колко време се чака за заповед сега? Гледам бързо върви, преди беше доста време.

# 124
Момичета какви документи прилагате при сменена лична карта на партньора за кандидастване за поредна Заповед?
Копие на личната карта заверена с подпис и вярно с оригинала, трябва да я занесете, когато отидете за получаване. Това ми отговориха от фонда

# 125
  • Varna
Започнаха обажданията за МЦАР Варна:blush:

# 126
Браво.Това е много добра новина.Толкова дълго го чакахме тоеа обаждане.

# 127
Започнаха да звънят на пациентките на МЦАР-Варна, 37659 поканена на 17.04, отложих я

# 128
Йеее, браво момичета, пожелавам да ви се обадят за ден и успешни процедури!

# 129
Момичета, няма промяна в датата на актуализацията в сайта, но имам промяна в статуса- одобрена съм.Sunglasses

# 130
  • София
И при мен има промяна - Разглежда се от комисия. Simple Smile

# 131
Здравейте, аз съм номер 4051* и днес имам промяна в статуса „разглежда се от комисия„.

# 132
Момичета проверих  и аз съм одобрена 
Но никой не ми е званял

# 133
  • Varna
Момичета проверих  и аз съм одобрена 
Но никой не ми е званял
При одобрение  няма обаждане:)

# 134
И аз имам промяна в статуса.

Общи условия

Активация на акаунт