Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Номера, пак се следи.+- 5-6 номера все тая. Дала съм достатъчно полезна  информация.
 И още нещо: Отивам за заповед 3 месаца и 19 дни след подаването на документите. И както върви следващите срокове ще се скъсяват,още повече, което е повече от чудесно.

# 511
Номера, пак се следи.+- 5-6 номера все тая. Дала съм достатъчно полезна  информация.
 И още нещо: Отивам за заповед 3 месаца и 19 дни след подаването на документите. И както върви следващите срокове ще се скъсяват,още повече, което е повече от чудесно.
Вашите са 4 цифри, но на някои от предните страници имаше по 3. Аз не визирам конкретно вас, въпреки че хич не виждам смисъл от това криене. А за протокола, като гледам как вървят и аз ще.се класирам в началото на юли, а съм подала на 4 април. Наистина е бързо.

# 512
Здравейте и от мен !Номер 40393 от 16.02 поканен за 04.06.Все по -добре и по-добре. Успех!

# 513
От къде трябва да си взема заповедта?Преди мъжът ми ходи,но сега не е в БГ и ще трябва сама да ходя.

# 514
  • София
Получаване на заповеди за одобрение:
от понеделник до петък от 9.00 до 12.00 ч.

1431, гр. София,
бул. "Акад. Иван Гешов" 15, ет. 11;

# 515
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета,  номер 40423 от 16.02.18г. отива за заповед на 05.06.18г. Успех на всички!!!

# 516
Получаване на заповеди за одобрение:
от понеделник до петък от 9.00 до 12.00 ч.

1431, гр. София,
бул. "Акад. Иван Гешов" 15, ет. 11;
А кой номер стая където ги подаваме или друга  аз като ми звъннаха и от вълнение забравих

# 517
Като се качиш на етажа в дясно се падаше, при нас имаше доста чакащи и стана ясно... но те и долу на входа могат да ти дадат инфо, там ти записват личната карта доколкото помня, не се влиза свободно Flowers Hibiscus

# 518
  • Варна
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но все пак има отношение към кандидатстването за финансиране. Става дума за стойностите на АМХ на момичета с повече от една процедури: С колко пада АМХ след всяка стимулация? Моят падна от 2,63 на 1,68 след първата сериозна стимулация.

# 519
  • София
Polly, при мен от 2 и малко на 1,10 след първата. Сега след втората не ми се мисли...

# 520
Този спад не е ли само временно, ако се провери веднага след стимулацията?

# 521
Еха, моят АМХ е 1,06 и сега ще ми е последната стимулация значи!

# 522
Това е много субективен въпрос. По принцип участвам в един друг форум и този въпрос ме провокира да попитам момичетата там как се е отразила стимуляцията на АМХ-то им. Едната е имала  2 леки стимулации и 1 както си трябва за инвитро. Това е било преди 5-6 години. Оттогава АМХ-то й е с 0.4 само по-малко. Така че няма отговор на този въпрос.
Много зависи от отговорът на организма. При мен например на генетичните изследвания се оказа хетеро мутация на гена за отговор при яйчникова стимулация. Тоест ще има атипичен отговор при мен. Така че едната ще отговори много силно на стимулация, друга леко и няма как да се каже пада с 1. При едни пада, при други не. Пък при трети си пада и без стимулация. А и тук много влияе ЕГН-то. След една възраст АМХ-то започва драстично да пада и тази възраст пак е различна за всеки човек.

# 523
Нещо има затишие с обажданията. Никой не се е похвалил вчера и днес. Аз си чакам още, но нищо.

# 524
Вече раздадоха и за 5.06, т.е. доста са напред с датите, тъй че евнтуално края на другата седмица ще звънят, според мен.
Този АМХ преди не ми се беше налагало да го изледвам, та ще видим сега какво ще се получи със стимулацият. Хубаво е човек винаги да си има вратичка,но....

Общи условия

Активация на акаунт