Паническо разстройство - 32

• 88 313
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря много.
А капките рескю помагат ли?Някой има ли опит с тях?

Аз ги взимам понякога, но не мога да кажа дали ми действат. Имам познати на които действат.
Най-добре пробвай иначе няма как да знаеш.

На мен ми помага най-вече терапията, която провеждам. Бременна съм почти пред раждане и изкарах бременност без лекарства, само психотерапия. Не броя хомеопатията, защото тя ако действа е с натрупване, а аз нямах толкова време. Имам огромен напредък, да не кажа, че се чувствам почти нормално...пу пу. А имам проблемите от доста години.
Човекът при който ходя на терапия е добър в това, което прави. Терапията се води бързоефективна. Който желае мога да дам координати на лични.

# 256
  • Cobrs
Капките на Бах би трябвало да могат да се комбинират с всякакви лекарства (с уговорката, че съдържат незначително количество алкохол). За АД конкретно не знам, защото не ползвам.

# 257
  • Софиянка в Пазарджик :)
Благодаря много.

Аз ги взимам понякога, но не мога да кажа дали ми действат. Имам познати на които действат.

На мен ми помага най-вече терапията, която провеждам. Бременна съм почти пред раждане и изкарах бременност без лекарства, само психотерапия. Не броя хомеопатията, защото тя ако действа е с натрупване, а аз нямах толкова време. Имам огромен напредък, да не кажа, че се чувствам почти нормално...пу пу. А имам проблемите от доста години.
Човекът при който ходя на терапия е добър в това, което прави. Терапията се води бързоефективна. Който желае мога да дам координати на лични.
Моля, за координати.Благодаря

# 258
Моля и аз за координати. Благодаря Simple Smile

# 259
И аз, и за детайли

# 260
Ето, на хора като Джери може пък да им е от полза това с Телк, за да се пенсионира по-рано. Какво толкова? Това си е лично право. Никой не иска да злоупотребява или нещо от сорта. Предлагам да не се дърляме тука, защото няколко човека изчезнаха трайно вече, сърдити...от такива спорове!

# 261
А, за Шизофрения колко процента ТЕЛК дават? Просто питам!

# 262
  • София
Говорих, но не съм проучила достатъчно. Би могло да се пенсионираме по-рано с тези ужаси. Но се съмнявам, психиката я нямат за нищо!

Аз съм в София, баща ми ми даде пенсията, да го храня. И аз се чупирдирах. Облякох се секси с пенсията и свалям гаджета.
Откакто спрях АД много отслабнах, е много, ама за мен е добре 66 кила е една камара мускули.

А, да питам кой ксанакс няма от 0.25 или от 5
Ксанакс няма от 0,5 мг

# 263
Аз пък започнах австралийските цветни капки преди 10 дни, но понеже пия и сероксат и тритико и ашваганда-не знам от кое е ефектът на подобрение.

# 264
Аз пък започнах австралийските цветни капки преди 10 дни, но понеже пия и сероксат и тритико и ашваганда-не знам от кое е ефектът на подобрение.
Алинка, мен ашвагандата ме превзбужда, но по принцип зная, че тушира треморите. Психоложката ми го беше казала + кардио да правя.

# 265
Здравейте отново.Благодаря за отговорите.Днес бях на психолог-невролог изписа ми золофт 50 мг по 1/2т. 1път на ден.Като прочетох листовката обаче направо ми стана лошо...
Някой от вас приемал ли ги е?
Иначе от вчера насам съм все в едно и също положение,тревожност прорязващи болки в гърдите от време на време.Пих сутринта 25капки от анервина после на обяд 2хапчета Алора следобяд пак 2бр.Алора и няма ефект.Не ми се е случвало такова нещо до сега.Чудя се доколко са силни тези лекарства или действат с натрупване или аз съм много зле....

# 266
Скрит текст:
Благодаря много.

Mоля и аз за координати на лични. Благодаря предварително Hug

# 267
Здравейте отново.Благодаря за отговорите.Днес бях на психолог-невролог изписа ми золофт 50 мг по 1/2т. 1път на ден.Като прочетох листовката обаче направо ми стана лошо...
Иначе от вчера насам съм все в едно и също положение,тревожност прорязващи болки в гърдите от време на време.Пих сутринта 25капки от анервина после на обяд 2хапчета Алора следобяд пак 2бр.Алора и няма ефект.Не ми се е случвало такова нещо до сега.Чудя се доколко са силни тези лекарства или действат с натрупване или аз съм много зле....

Аз пия золофт. Половин таблетка е ужасно малко, това е дозата, на която стартираш. Нищо няма да ти стане, действа с натрупване, и то като стигнеш оптимашнага доза. Аз съм на 1 хапче. В началото може да ти засили тревожността. Не чети листовки.

# 268

Аз пия золофт. Половин таблетка е ужасно малко, това е дозата, на която стартираш. Нищо няма да ти стане, действа с натрупване, и то като стигнеш оптимашнага доза. Аз съм на 1 хапче. В началото може да ти засили тревожността. Не чети листовки.
Благодаря.Ще го започна силно се надявам да не я засилва.Има ли положителен ефект при вас и колко време трябва да се пият,постоянно ли?

# 269
Скрит текст:
Благодаря много.

Mоля и аз за координати на лични. Благодаря предварително Hug
[/quote
И аз за координати

Общи условия

Активация на акаунт