Паническо разстройство - 32

• 88 915
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря,ще пробвам

# 286
  • Cobrs
Момичета, честно казано, не знаех че човек може толкова сериозно да се влоши от ПР, че да е като подвижна аптека. Аз в най-тежкия ми период получавах панически атаки, от които бях като парализирана - лягам на земята и се опитвам да дишам и да се движа. Имаше и период, в който не можех да вляза физически в офиса -обръщах се и си тръгвах. Два-три пъти виках бърза помощ. Обаче никога не съм търсила и взимала АД. Може би съм  късметлийка, знам ли. Сега получа ли ПА пия по едно питие, понякога повече, проблематични са ми есента и пролетта. Дано нещата се задържат така и в бъдеще. Дано всички ние намерим спокойствие!

# 287
Милички, в ужасна депресия съм. Първи ден мислих, че е от махмурлука, втори, че се скарах с баща ми.
Ами днес вървя към едно било и се чувствувам ужасно. Всичко лошо нещастие  ми мина през главата. Излезох на билото и за малко поразмина, надолу пак. Ревях, треперех, ПА, след ПА от паники. Едвам се прибрах, треперех, слабост, гадене. Мен, дето само предчувствието за планина ме кара да съм  щастлива.

Усетих се в Сатурнова дупка съм. Колко и да не вярва никой в това на мен ми влияе много .
Как ще ходя на бал, не искам, не виждам смисъл.
Поне 3 юни ще го посрещна на билото на Стара планина.

# 288
Здравейте,някой от вас има ли като проблем треперене на ръцете?Моите много силно треперят,което определено ми пречи на работата.Не знам дали е от тревежността или от лекарствата.Чудя се дали има някакви лекарства,които намаляват този проблем,все пак трябва да се работи:smile:
Мойте ръце треперят много ,ужасно е.Понякога всичко е ок,но притесня ли се,ядосам ли се ,или стресна и става страшно,сутрин,като стана също треперят докъто не изпия едно ,две кафета.Ужасно е,за работата какво да кажа,работя нещо което да не изисква голяма точност.Трудно се гримирам дори понякога,просто винаги треперят когато не трябва.Аз пиех седмица две,атаракс по схема ,тремора намаля много,от лекар знам че влиае на треперенето.Но после всичко започна отново,сега ще пробвам с ашванганда да видим.

# 289
  • Перник
Ашванганда не се пие при проблем с щитовидната/не помня при хипо или хипер функция/. Иначе и аз четох добри отзиви за нея. При прием на Л тироксин може да засили действието и да се предозираш.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 22:59 от neji_s

# 290
Помощ трябва някоя жена малко да ми поговори. Всичко започна преди месец докъто спя. Започнах да се задушавам или така си мислех. Всичко дойде след много проблеми с бизнес и семейни проблеми. Отмина за около месец  и се появи преди 3 дни по силно от всякога. Болки в гърдите потене на ръцете и страх от инфаркт или болката. Ходих в Пирогов направиха ми ЕКГ оказа се че просто ми е ускорена сърцето. Кръвното беше 140 на 85. Прибрах се заспах на следващият ден пак същото отидох на дж-п пак същото с кардиограмата и кръвното. Прати ме днес на изследвания на кръвта и кардиолог но аз усещам как сам си регулирам сърцето като се разтупка. Започнах да пия деанксит и е една идея по-добре. ръцете ми все още се потят а страхът от сърдечни заболявания и не доверието на лекарите че е ПА ме накараха да изчета всичките ви постове от началото... Хаха. Моля и кажете ми след колко време ще се подобря някой/я имал ли е такива симптоми и лекувал ли ги е с деанксит? По принцип съм много притеснителен от малък... сега съм на 25 г. И направо се чудя ККво ми става. Понякога имам чувството че сърцето ми спира но два доктора ми казват че е Ок. Като се успокоя съм добре но за кратко а като заспя се будя често от някакви гадни и стряскащи сънища. Поздрави.

# 291
Помощ трябва някоя жена малко да ми поговори. Всичко започна преди месец докъто спя. Започнах да се задушавам или така си мислех. Всичко дойде след много проблеми с бизнес и семейни проблеми. Отмина за около месец  и се появи преди 3 дни по силно от всякога. Болки в гърдите потене на ръцете и страх от инфаркт или болката. Ходих в Пирогов направиха ми ЕКГ оказа се че просто ми е ускорена сърцето. Кръвното беше 140 на 85. Прибрах се заспах на следващият ден пак същото отидох на дж-п пак същото с кардиограмата и кръвното. Прати ме днес на изследвания на кръвта и кардиолог но аз усещам как сам си регулирам сърцето като се разтупка. Започнах да пия деанксит и е една идея по-добре. ръцете ми все още се потят а страхът от сърдечни заболявания и не доверието на лекарите че е ПА ме накараха да изчета всичките ви постове от началото... Хаха. Моля и кажете ми след колко време ще се подобря някой/я имал ли е такива симптоми и лекувал ли ги е с деанксит? По принцип съм много притеснителен от малък... сега съм на 25 г. И направо се чудя ККво ми става. Понякога имам чувството че сърцето ми спира но два доктора ми казват че е Ок. Като се успокоя съм добре но за кратко а като заспя се будя често от някакви гадни и стряскащи сънища. Поздрави.
Трябва да мине време, за да почне да действа деанксита.Хубаво е да включиш и спорт и разходки на слънце.Успех.

# 292
Да вече съм взел тези мерки и след 3 тия ден се чувствам една идея по-добре. Следя темата с интерес още от самото начало и това доста ми помогна! Благодаря за което. Бъдете смели и спокойни!

# 293
Ivooo, ако нямаш паник атаки, деанксита е добро решение, но все пак се надявам лекар да ти го предписал. За да знаеш как и колко време да го пиеш. Опънати са ти нервите, успокой се и ангажирай съзнанието с нещо друго. Успех!

# 294
Здравейте, тези дни бях спокойна, но днес съвсем не съм. От 3 седмици не съм пила ксанакс. Имам страхове и паники, но се търпяха. Днес трябваше да изляза на около 300м от вкъщи и по пътя получих сърцебиене с пулс 150. Нямах паник атака, но не бях спокойна.  Ок, някак овлядях положението.  По-късно пак трябваше да извървя същия маршрут и този път пулсът се ускори още повече, изпотих се, стегна ме в гърдите и сякаш не можех да си поема дълбоко дъх. Започнах да се оглеждам къде мога фа припадна. Confounded
В крайна сметка пак се добрах до нас.  У дома се случи пак преди малко - изчервяване на лицето и стягане в гърдите. Пих ксанакс. Дано ми помогне.  Усилията ми да се справям сама отиват на вятъра. 
Ситуацията ми е подобна на тази на Иво. И аз не мога да спя добре. Обаче кръвното ми е ниско 90/55 и съм мнооого обездвижена напоследък.
Успокойте ме, че състоянието ми не е признак за наближаващ инфаркт. Много ме плаши сърецето.

# 295
Нещо от няколко дни и мен ме хвана пак страха. Пътувах за няколко дни на село, всичко добре мина, на следващия ден като станах, бях като ударена, вътре в гърдуте един натиск, едно притеснение, страх, направо обикалям и не мога да си намеря място. Легнах поспах и се поосвестих, много започнах да спя, все съм изморена още от ставането, тъкмо се бях позакрепила и айде пак. Само болести са ми в главата, то като съм като парцал какво друго да мисля. От страха май ми пада и кръвната захар, започвам паник атаки да получавам, да залитам, абе ужас.  #Crazy

# 296
Neli20,  и аз се превърнах в хипохондрик, ужасно е! От много неща започнах да се плаша. Чак не мога да се позная, когато съм „във филма”.

# 297
Ivooo, ако нямаш паник атаки, деанксита е добро решение, но все пак се надявам лекар да ти го предписал. За да знаеш как и колко време да го пиеш. Опънати са ти нервите, успокой се и ангажирай съзнанието с нещо друго. Успех!

Не ми е предписан от лекар но знам горе долу как да го пия. Паник атаки получавах, страх от инфаркт но сега съм по-добре. Преди ми се потяха ръцете постоянно. След като отидох на лекар ме пратиха на кръвна картина, всичко е наред освен повишен холестерол, което очаквах имайки предвид напълняването ми и нездравословният начин на живот. Веднага взех мерки: разходки и диета + омега 3. Надявам се да се оправя скоро и да оставя и деанксита. Приемам всякакви съвети.

# 298
Ivo, браво! Възхищавам ти се на желанието да се оправиш. Щом си взел мерки, това скоро ще се случи. Движение, разходки на места с по-малко хора, повече спокойствие и позитивни мисли. На мен това мн ми помогна. Успех 🤞🏻

# 299
Ivo, браво! Възхищавам ти се на желанието да се оправиш. Щом си взел мерки, това скоро ще се случи. Движение, разходки на места с по-малко хора, повече спокойствие и позитивни мисли. На мен това мн ми помогна. Успех 🤞🏻

Старая се максимално. Бях занемарил начина си на живот- мазни храни от колата в кревата и явно всичко си оказва влияние. Отделно и проблеми най-различни и резултата е на лице. Надявам се по-скоро да се оправя. Преди 2 ч. Отново ми се случи, успях да го укротя с дишане. Следя темата и продължавам да пиша как се справям, за да могат и др хора за в бъдеще да се справят със стреса, паник атаките и всички психо простотии.

Общи условия

Активация на акаунт