Паническо разстройство - 32

• 88 781
  • 733
  •   2
Отговори
# 540
Само Деанксит пиех по него време. Преди това Деанксит и жълт кантарион или Деанксит и 5htp. Само тези двете без Деанксит не ме запичат. Моля НЕ смесвайте две от изброените!!!
Тези ме успокояват и нямат взаимодействия с повечето неща:

Л теанин или безкофеинов зелен чай
Сладки сънища/Мелатонин (за сън)
Маточина

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 23:24 от Iwan87

# 541
Хора, днес в крайна сметка ми беше връчено най-тържествено от джипито направление за психиатър. След като й обясних, че съм вече непрекъснато като пияна, че не спя по цяла нощ, а после цял ден съм парцал или спя до следобяд, и за паниките непрестанните, фобиите и тя вдигна ръце и каза не знам какво да те правя друго. До сега все ми обясняваше, че не съм толкова зле, че до психиатър да стигам. Е, сега точно не беше удобно да ми го връчва това направление като уж аз реших, че някак си без психиатър ще мина, но...може би е назрял момента.

Сега се чудя. Тук има някои, които са ми писали преди време контакти с психиатри, но от тогава мина време. А отделно аз съм ужасно резервирана към цялото лекарско съсловие и психиатрите също (особено покрай баща ми се нагледах на невролози и психиатри от най-наглите, които са загубили всичко човешко в себе си). Не искам да ставам опитен заек за някакви проби-грешки с АД. Моля ви, дайте някои контакт, на психиатър от който в момента сте доволни. Благодаря ви.

# 542
аз съм на мнение че по-добре тука или с приятели да се говори за лекарства отколкото да изпълняваш на психиатри рецептичките. те бухат с хапчета и понякога/често преебават човека вместо да му помогнат.

# 543
А, приятелите...на кой пък му се слуша изобщо. Аз не познавам такива. Хората като че ли не искат никак да бъдат товарени с проблемите на другите. Добре, че е тази група тук, че...иначе съвсем бих се усещала като аутсайдер и единствената с такива проблеми.
И все пак, ако някои е доволен от някои психиатър да ми пише, ще съм благодарна. Ако ще ходя изобщо, поне да е при някои нормален.

# 544
И аз съм с ниско кръвно. Един доктор смяташе, че норепинефринът ми е нисък и затова имам меланхолична депресия. Деанксит беше чудо. Но не ми харесва запекът. Grinning И е слаб. Засилват го с жълт кантарион и стана твърде много серотонин...

Търся някой доктор в София, предписващ Wellbutrin, Ремирта или тетрациклични антидепресанти. Ако някой има останали количества от някое от тези хапчета, моля ЛС.

Wellbutrin, мисля,че го спряха от продажба, а за ремирта до сега не са ми искали рецепта.Винаги съм си я вземала свободно от аптеката.

Ловли, силно ми препоръчаха д-р Сотиров от център Адаптация. Дори смятам през август като идвам в София да го посетя.

# 545
само не се доверявайте напълно на тия психиатри

# 546
  • Бургас
Личният лекар също може да изпише Ремирта,също и със зелени рецепти работят.
А и всеки нормален психиатър би се вслушал и в мнението на пациента,че иска да опита с Ремирта примерно.

# 547
И на мен ми беше изписана Ремирта вечер, но само след 1/2 хапче и я спрях. Много ми стана лошо, некоординирани движения, неспособност да оправя детето за сън, абе едва ходех...Е, премина за няколко часа, но втори прием нямаше..

# 548
Е това е най-хубавото в България - много неща и без рецепта ги дават. В чужбина беше много трудно. Дори за един Л-теанин ми търсеха рецепта. Grinning

# 549
Аз този път не съм търсила лекарско мнение за ремиртата. Сама си я взех, защото ми действа много добре. за сега пия само по 1/2. Единственото, което не ми харесва е, че много се спи от нея. Спя по 12-13 часа.

# 550
не мога да си спра мислите. все са в лоша посока. чудя се между деанксит по две ципралекс/есцитил и золофт кое да пия. мисля че само малко помощ ми трябва да ми се изясни главата и ще съм окей....

# 551
Те на всеки действат по различно. Трябва ти сама да си прецениш. Примерно золофтът е много добро лекарство и доста хора е измъкнало от емоционални дупки, но на мен ми действаше зле. На мен преди години ми подейства негов генерик стимулотон и бях доста добре с него.

# 552
хем не искам нещо по-силничко хем преценявам че може би имам нужда. много преебана работа. един деанксит преди години ме подпомогна добре. сега е по-зле положението. може би да го дигна на две за тест пък ако не стане да минавам на друго....

# 553
А някой да пие Ксетанор?

# 554
Аз пия сероксат, със същата активна съставка на ксетанор/пароксетин/.

Общи условия

Активация на акаунт