Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • на малък остров в океана
Благодаря за съветите. То имало различни дебелини, дължини, модели. Имам време да ги проуча и да взема нещо. Само не знам как ще се поберат всичките неща, които ги искат в една малка чанта, както ни посъветваха - то само чувалът и подложката като сложа и мястото свършва.  Simple Smile))
Изобщо не се бях сетила за Декатлон и Аргос, мерси.

# 511
  • На острова
Парфюми онлайн купувам от feelunique, allbeauty, boots.
Има парфюми, които имат малки тестерчета и ако не ти допадне връщаш парфюма, бе да си го разопаковала.
Гледам да купувам задължително безплатна доставка.

# 512
  • София
Ujasia,, защо не попиташ учителката дали може багажа на детето да е в куфар?
И аз така си мислех при първата училищна екскурзия, че трябва детето да е с раница, но се оказа, че можело и с куфар. Тази година не питах, а направо извадих куфара и при изпращането забелязах, че от целия клас, само едно дете беше с раница.

И аз да попитам нещо ...
Средата на следващия месец моят син става на 8 и се замислям да си букнем нещо за уикенда, обаче не знам какво и къде. Мисля за Леголенд,, но не ми се завира в Лондон. Искам този РД да си е само за детето и да е нещо подходящо за момче на тази възраст, което да го забавлява. Някоя от вас дали може да даде някаква идея 😊

# 513
Ujasia,, защо не попиташ учителката дали може багажа на детето да е в куфар?
И аз така си мислех при първата училищна екскурзия, че трябва детето да е с раница, но се оказа, че можело и с куфар. Тази година не питах, а направо извадих куфара и при изпращането забелязах, че от целия клас, само едно дете беше с раница.

Накрая наистина ще я питам дали е ок куфар. На родителската среща ни предупредиха да са с малки чанти, както и че няма да има много място в палатките, и че ако багажа се допира до страните, ако вали може да се намокрят и да влезе вода вътре. Другият вариант е да е с раница и отделно да носи чувала и подложката.

Миа, благодаря и на теб Simple Smile

# 514
Ужасия, туристическите раници са за тази цел. Имат външни качки за закрепване на останалите обемни неща като чувал и подложката. И мястото вътре реално остава за личните вещи.

# 515
Толкова малко дете, не е добре да е с такава огромна раница и през цялото време да е с толкова тежест на гърба.

# 516
  • След завоя в дясно
И аз да попитам нещо ...
Средата на следващия месец моят син става на 8 и се замислям да си букнем нещо за уикенда, обаче не знам какво и къде. Мисля за Леголенд,, но не ми се завира в Лондон. Искам този РД да си е само за детето и да е нещо подходящо за момче на тази възраст, което да го забавлява. Някоя от вас дали може да даде някаква идея 😊
Имаше оферти на скоро за Legoland и техните хотели погледни тук https://www.hotukdeals.com/deals/legoland.co.uk
Ние ходихме миналата седмица, беше голяма лудница и голямо чакане по опашки.Но денят си бе страхотен. Може да се доплати екстра, с която по малко да чакаш също. Запазете си пракинг предварително. Ако детенце има рожден ден, имаше и някакви екстри (да го поздравят по уредбата, значка и т.н.) най- добре питайте на място или погледнете в сайта.  Legoland не се намира в Лондон а в Windsor:smile:

# 517
Ujasia и моята идея е подобна като на Pampers. Може на ваша раничка да се опитате да прикрепите спалния чувал и шалтето, понеже са леки, но обемни. Щом багажа им трябва да се побира в палатката, раницата/чантата може да стане и на възглавница. Ако пък е с куфар, може да остане извън палатката, стига да не е от плат.

Да питам дали някой от вас е посещавал Sundown Adventure Land: https://sundownadventureland.co.uk/. И имате ли идея дали се очаква да е голяма гъчканица уикенда предвид, че децата са във ваканция?

# 518
За малка, не е малка. Някъде към 155 см е висока. А и идва от България. Там раниците, дето ежедневно ги носят на училище са по 7-8 килограма, така че е свикнала.
Но пък за веднъж не ми се купува специална раница. Ще мисля варианти. Мерси за предложенията.

# 519
  • UK
Може пък вече като имате екипировка, да ходите по-често насам-натам и семейно Wink Весело изкарване на детето!

# 520
  • След завоя в дясно
Момичета някои запознат ли е с The New EU GDPR Law? Имам нужда от малко по детайлна информация, която не мога да намеря on-line.

# 521
  • Манчестър
Момичета някои запознат ли е с The New EU GDPR Law? Имам нужда от малко по детайлна информация, която не мога да намеря on-line.

Какво точно те интересува?

# 522
  • UK
Привет!
Тие се изместихме. 2 дни беше някакъв кошмар че и с двете деца които изобщо не слушат. Голямо пилеене на нерви падна!
Нямам нет затова телеграфно.  Трябва да дойде някой от върджин и да ни пусне инсталация тук тк няма ама кога ще стане това идея си нямам 🤔
Сватбата не сэм гледала няма и тв съответно.  Пропуснах събитието на годината. Баш в него ден мебелите се пренасяха😂
Гледах малко от мобилния снимки.
Мацката не е мой типаж. Не се връзва особено в двореца,  ама те си знаят да му мислят. Изглеждаха влюбени и щастливи  това е важното!
Роклята на мен много ми хареса.  Стилна и елегантна,  първата на Живанши. Това е и моят стил. Прекрасно и стоеше. Мое мнение.
За лл не мога да се произнесат изобщо не съм наясно признавам.
Здрави да сте всички. Пак ще се включа 🤗

# 523
Аз когато сменях на Върджин, трябваше да си избера точен слот, кога да дойдат, а два три дни преди това ни напомниха с СМС.

Ако сте повикали инженер да го инсталира, а не да ви пратят само рутера по пощата, би трябвало да имате точно запазено време.

# 524
  • София
Здравейте! Понеже обърках и не можах да намеря темата, пуснах цяла тема в "Живеещи в чужбина". Както и да е, исках да попитам как точно стои въпросът с преместването с деца в Англия и най-вече ако те вече са започнали да учат в България? Големият ми син сега ще бъде 10 клас, а малкият първи, но ако след края на учебната година искаме да се преместим в Англия какво точно се изисква? Знам, че след като големият е навършил 16 години също трябва да има NIN. Знам, че има срокове за записване на децата, които са някъде в началото на годината, ако правилно съм разбрала. Тук, той учи в техникум, а не знам дали ще му трябват някакви специални документи от училище. За малкият също. Ако има някой вече минал през това ще бъда много благодарна ако сподели опита си Simple Smile
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт