Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
За Питагор ще подпиша декларация. Предлагам и вие да го направите и да видим какви резултати ще публикува МГ-то. Да го направим масово. Нещата почват да стават гротескни.
Аз също. Само ,че проблема не е в МГ. Това, че в ПМС допуснаха техническа грешка е недопустимо. Проблема е в изтичане на задачи и критерии за оценяване и то на много по - високо ниво.

# 256
Ааа сетих се, това е начин организаторите да не плащат много, както и спестяват данъци от "такса дарение".

Несебър са домакини, пречат ли Ви няколко деца в повече....
Смяташ ли, че реално ще се наредят на челните места, ако през годината не са постигали високи резултати?

# 257
Аз също. Само ,че проблема не е в МГ. Това, че в ПМС допуснаха техническа грешка е недопустимо. Проблема е в изтичане на задачи и критерии за оценяване и то на много по - високо ниво.
Това може ли да е верно Dizzy Face
Аз си мислех че при оценяването стават манипулациите
А всъщност е много по-рано
Това обеснява много неща
И с какво се борим-с вятърни мелници
А как да сме сигурни, че на следващите две състезания няма да е същото

# 258
valeriq.k  и аз това се учудвам
откъде академията има този списък, и то е ясно-предоставен е от МГ
това е абсолютно безумие

Вашата С Ст е страшна!

# 259
Списъка е качен на фейсбук страницата на Академията.
Мен списъка не ми пречи, напротив.
Обаче не виждам защо и на страницата на МГ да няма такъв?

# 260
Не , на страницата е качен частичен, само с тези от академията
В мудъл е пълния
И какво криха толкова МГ-то
Накрая разбрахме и тези с декларациите, дето толкова се криха, пък децата им с над 20 точки
Съмнително е

# 261
Може ли връзка към фейсбук страницата. Те имат много страници, а пък това, което виждам на "Академия 21" е снимка от миналата година.

# 262
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1700314176724954&set … ype=3&theater

Ако имат достойнство хората от които зависи да обяснят какъв е бил проблема. Така ще отпаднат всички съмнения и ще се внесе яснота, това е нормалното което следва да се случи. /без значение тези хора от проверяващите в мг ли са или в рио пловдив, на тях все пак това им е работата и когато не са я свършили като хората, нека поне да има адекватно обяснение/

Има много разочаровани деца, не от друго, а от това, че хора които трябва да са техен еталон са способни да допуснат подобни нелепости и дори да не се изясни, защо се е получило това.

Познато дете от 14 място сега е на +40...

Друго е с намалени 12 т....

Дължат отговор на тези деца!

# 263
Същата г-жа, която споменах по-рано и е от МГ-то, каза, че имало проблем с резултатите от втора задача. И с оператора, който качвал данните. Беше ми неудобно да слушам обясненията. Друга г-жа от МГ-то пък ми каза "Нали са оправили резултатите." Не виждаше голям проблем, защото на всяко състезание се случвало.

# 264
Питагор - РУСЕ

1. Желаещите ученици трябва да подадат заявление в канцеларията на ПМГ „Баба Тонка“ от 17.04. до 24.04.2018 г., от 08:00 ч. до 16:30 ч. Заявлението е по образец и се подписва от родител на ученика. Ако желаете да попълните заявлението предварително, можете да го изтеглите от тук.
2. Учениците, подали заявление, влизат в сградата на гимназията през входа на ул. „Скобелев“ от 08:30 ч. до 08:45 ч. Решаването на задачите е от 09:00 ч. до 11:00 ч.
Скрит текст:
3. Всеки участник трябва предварително да се запознае с регламента за организиране и провеждане на състезанието, който можете да изтеглите от тук.
4. Протокол с резултатите на учениците, съдържащ входящ номер и брой точки за всеки участник, се публикува на електронната страница на Регионалното управление на образованието в Русе в срок до пет работни дни от състезанието.

Телефон за връзка: 082 83 43 23

# 265
Има много разочаровани деца, не от друго, а от това, че хора които трябва да са техен еталон са способни да допуснат подобни нелепости и дори да не се изясни, защо се е получило това.
Познато дете от 14 място сега е на +40...
Друго е с намалени 12 т....
Дължат отговор на тези деца!
Аз мисля че дължат отговор на всички деца
Ние сме с повече точки на окончателните резултати, но аз също искам да знам истината
Защо се допускат такива нелепости, и как да не се повторят на следващите състезания за прием
Аз повдигнах темата и за второто класиране, и за списъка от академията, нищо че сме с повече точки
Просто защото това ми се струва НЕРЕДНО
Трябва да приемат най-добрите деца, независимо дали моето дете е сред тях

# 266
  • Варна
От МБГ са обогатили публикацията с резултати Пролет 2018, но аз прикачени файлове не виждам. Гледам през през телефона, не знам дали има нешо общо, но не би трябвало, преди съм ги виждала. http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=198

# 267
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма ги.
добавени са само пожеланията Sad

# 268
Stuck Out Tongue Winking Eye
От МБГ са обогатили публикацията с резултати Пролет 2018, но аз прикачени файлове не виждам. Гледам през през телефона, не знам дали има нешо общо, но не би трябвало, преди съм ги виждала. http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=198
Голям майтап! Grinning

# 269
Появиха се файлове. Просто в момента качват и първо са пуснали съобщението.

Общи условия

Активация на акаунт