ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 923
  • 802
  •   1
Отговори
# 630
И аз бях след процедура на 7ет и при доцКисьов,на ЖК при дрАнжел,избрах с помоща на доц.Кисьов дрПетър Липчев и съм много доволна от грижите,комуникацията, перфектно секцио, ходих на профил преглед като имаше безплатни в АГ преди месец , записах при дрБоян Георгиев(който също е много добър др и с добра техника и опит) и той каза,че матката е така зашита,че не си личи, възстанових се супер бързо,без никакви проблеми,всеки ден дрЛипчев минаваше да пита как съм,бебчето как е, доволна съм.

# 631
  • Варна
Аз родих секцио през месец септември при доктор Боян Георгиев и също съм много доволна от отношение и от показателите и възстановяването ми след секциото. Идваше да ме види първите 3 дни докато се убеди, че всичко е наред с мен.

# 632
Здравейте, все още ли искат тестове за Ковид при планирано секцио?

# 633
През септември не ми искаха тест за ковид. Маска не са ме задължавали да нося, но така или иначе имах в себе си. Това беше 9 - 10 септември.

# 634
Здравейте! Днес се уговорихме с доктора за дата за секцио и го попитах дали трябва да си правя тест. Той каза че не е задължително след като нямам никакви симптоми и никой около мен няма, така че нямам намерение да правя.

# 635
За посещенията сега, ясно е няма. А може ли вие да излезете от отделението примерно долу до фоайето, или да се видите отпред в двора с бащата. Интересно ми е разрешено ли е, защото аз като раждах на 7ми най-много до неонатология съм ходила пък съм виждала иначе сновът из двора хора по нощници.

# 636
Искам да попитам няколко неща майките раждали наскоро с планово секцио.
Моят доктор ми каза да отида към 09:30 - 10:00 предния ден да ме приемат и че ще нощувам там.
В този ден ти пускат изследвания, тестове за алергии, преглед и т.н.

1. Трябва ли да си нося храна като ще бъда цял ден там (и като се има в предвид че нон - стоп съм гладна Simple Smile) и изобщо разрешават ли да се яде вечерта преди секциото? Доктора не спомена нищо за това.
2. Чудя се какво ще правя цял ден там. Мога ли поне да излизам на въздух от време на време? На вас как ви мина деня преди секциото?

# 637
  • Варна
Искам да попитам няколко неща майките раждали наскоро с планово секцио.
Моят доктор ми каза да отида към 09:30 - 10:00 предния ден да ме приемат и че ще нощувам там.
В този ден ти пускат изследвания, тестове за алергии, преглед и т.н.

1. Трябва ли да си нося храна като ще бъда цял ден там (и като се има в предвид че нон - стоп съм гладна Simple Smile) и изобщо разрешават ли да се яде вечерта преди секциото? Доктора не спомена нищо за това.
2. Чудя се какво ще правя цял ден там. Мога ли поне да излизам на въздух от време на време? На вас как ви мина деня преди секциото?

Аз се помолих на доктора да ми разреши да отида по-късно. Отидох следобяд. Скараха ми се, но ме приеха. Основният проблем е, че пускат кръвни изследвания, които е добре са на гладно.
Можеш да си носиш храна, но все пак е добре са питаш доктора до кога ти разрешава да ядеш. На мен ми беше казал до 17 ч в деня преди секциото, че мога да ям и до 22ч мога да пия вода.
След като бях вече там често ме викаха за тонове, имах чувството, че през час ме викат. Не знам дали ще е така ако отидеш от сутринта. Иначе няма да те спрат да слезнеш до долу, но за излизане навън не знам как стоят нещата, не съм излизала. Носи си монети за телевизора.

# 638

Благодаря ти много за отговора!
Май ще си взема една книжка за всеки случай, че иначе сигурно много ще се изнервя предварително.
Приготвих си монети за телевизора, защото планувах да съм на 7 етаж, но доктора настоява да съм на 6-ти, така и не разбрах защо. Нямам идея на 6-ти етаж има ли телевизор в стаята.

# 639

Май ще си взема една книжка за всеки случай, че иначе сигурно много ще се изнервя предварително.
Приготвих си монети за телевизора, защото планувах да съм на 7 етаж, но доктора настоява да съм на 6-ти, така и не разбрах защо. Нямам идея на 6-ти етаж има ли телевизор в стаята.

При кой лекар си?

# 640
При д-р Георги Георгиев ще раждам!

# 641
При д-р Георги Георгиев ще раждам!
[/quote

Хм и аз ще съм при него и като му казах за 7-ми етаж нищо не ми каза, но аз му бях обяснила, че имам панически страх от асансьори... и може би затова не се е опитвал да ме разколебае

# 642

Би трябвало да има, дори и в двойните стаи на 6ти. Нали уж разликата е само в климатика. Или поне аз така разбрах. 🙄

# 643
Има телевизори, разбира се.
Относно яденето, моето секцио беше по спешност, в 17ч бях яла и в 23ч родих. Нито клизма, нито кръвни - нищо.

# 644
Аз отидох за предизвикване,но накрая бе секцио,не бях яла от 21ч вечерта до към 13ч за секциото, а и без вода...нямала съм клизма или изследвания, само вливки,тонове преди секциото.

Общи условия

Активация на акаунт