ВИП отделение към АГ болница Варна

• 61 014
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
Да, да . И аз със избор . Нали затова плащаш 1200. Не Знам притеснено ми е да не като отидеш на 7 да раждал и доктора да очаква плик , защото си отишъл на най -хубаяияъ етаж .

# 691
Не е така.Спокойно.

# 692
Аз  на акушерката си и на двамата си лекари - подаръци . Така го чувствах , но те бяха плътно до мен през целия път към мечтата да стана майка .
За екипа който им помогна в деня на раждането - след като показаха близнаците на таткото , той им даде почерпка - бонбони , безалкохолни , ядки . ( Това в родилна зала , тогава беше на 2 етаж)
На екипа от мцар ( 7 етаж ) отделна почерпка .
Когато ме качиха в стаята на 6 етаж имах бонбони в стаята и черпих всеки който влезе в стаята - за здраве !!!
Направи го така както го чувстваш .

# 693
  • Варна
Ох разсмяхте ме с този плик с пари Grinning Ако не ви се занимава сигурно е вариант Wink
Аз не бях сигурна, че искам да давам каквото и да било на акушерките , но когато родих и получих прекрасно отношение и казах на мъжа ми да им купи плодове и сладолед, а на другия ден им донесе и еклери . Просто защото така го усетих !
Скрит текст:
аз съм здравен работник и по принцип отношението им е хубаво към колеги, но аз не им казах този път каква съм
На израждащата ми подарих процедура по избор в спа център, а на анестизиолога ( аз си го избирах ) бутилка лъскава водка Grinning Grinning
Бях на 7 етаж, раждах 2018 лятото и климатик въобще не ми трябваше с бебе в стаята Wink

# 694
Изобщо не ми е бил изборът, заради климатика.Хич не съжалявам нито за раждането,  нито за стаята, като цяло съм доволна и с хубав спомен. Да, правете нещата както ги чувствате, това ще ви носи спокойствие , а не някой какво бил направил и айде и аз.Това го казвам с добър тон 🥰Леко раждане на който му предстои!

# 695
Разбира се , че ще го  направя както го чувствам , а не по пример на някой от форума .
Идеята ми беше, ако някой е забелязал някакво разочарование от лекар или нещо при липсата на парични средства като подарък или е получил намек -нещо подобно , да сподели .

# 696
Разбира се , че ще го  направя както го чувствам , а не по пример на някой от форума .
Идеята ми беше, ако някой е забелязал някакво разочарование от лекар или нещо при липсата на парични средства като подарък или е получил намек -нещо подобно , да сподели .
Не, отношението на лекарите е добро, дори и да си без екип. Не мисля, че ще си позволяват вече грубости като преди.

# 697
Здравейте, мен ме интересува,ако съм на 6етаж и искам да съм сама,колко се плаща на вечер,имате ли представа? Препоръчаха ми 6етаж,тъй като в момента никой не се допускал до стаята и реално нямало смисъл да се плаща за 7 етаж. Също така, заплаща ли се нещо предварително преди раждането или всичко в деня на приемането? Simple Smile

# 698
  • Варна
Цените от септември бяха: 600 лв избор на екип без значение на кой етаж.
6 етаж самостоятелна стая - 80 лв на вечер, 7 етаж- 120 лв на вечер.
Заплащането става когато започнат да ти оформят документите за изписване.

# 699
Момичета, почти в 36 седмица съм. Следя се в МД, но имам резерви за там. Чудя се мога ли да сменя лекаря и болницата с АГ или е много късно вече. В МД съм по ЗК, но не е проблем последните прегледи да ги плащам в АГ. Ако реша трябва да си взема всички документи от МД предполагам?

# 700
Момичета, почти в 36 седмица съм. Следя се в МД, но имам резерви за там. Чудя се мога ли да сменя лекаря и болницата с АГ или е много късно вече. В МД съм по ЗК, но не е проблем последните прегледи да ги плащам в АГ. Ако реша трябва да си взема всички документи от МД предполагам?

Разбира се, че можеш. Избираш си лекар и отиваш.

# 701
Може да родиш навсякъде. Ще кажеш на акушерката, че искаш да раждаш в друга болница и да ти приготви документацията, за да е в теб когато настъпи момента. Ако ще останеш там, не е необходимо нищо да правиш, те си вземат досиетата.

# 702
Момичета,още един един въпрос- дават ли от болницата еднократни нощници? И ако не, 3 нощници биха ли ми стигнали (в случай на естествено раждане)?

# 703
При мен не са давали.Минимум 3 по мое мнение, аз лично често се преобличах.Родих секцио.

# 704
И още един въпрос- знаете ли дали е възможно в АГ активно естествено раждане? Предполагам,че нямат дори и на вип етажа от тези меките топки,които чета,че доста могат да облекчат болките,но има ли възможност за движение преди да те качат на магарето и смяна на позите,ако се чувстваш по-удобно в някоя от определена?

Общи условия

Активация на акаунт