Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 352
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Кламерче, страхотни момиченца си имаш   newsm56 smile3539 ! Сладуранки на мама!
мама Райчева, много зеленина  на снимки, красота. А бебо как се кефи на дядото  Laughing!
Кармен, на едната снимка бебки все едно ще танцуват, с тези сладки роклички  newsm19!
Мира, мъника  до прахосмукачка е много хубав, пък и във ваната как се плацика    Hug! А за памперс-бански съм се сетила, но в Пещера такива екстри няма. Май в Метро има на Хъджис.
popy1 , честито и аз искам, но при нас по-скоро МАМАМ  newsm62!
galentina , ако е в надуваемо басейнче може и само с  бански, той си има и целофанче между двата слоя, но може и да има изненада  Flushed. Тази неделя задължително ще снимам Валерия.
Ето ни с новата придобивка http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/20/i-85.jpg!

# 91
Честит праzник Злато   bouquet
zа сладоледа всеки решава сам, zа мен е табу поне до 18 месеца, zаради сухото неадаптирано мляко, а по принцип до 3 години zаради останала химия вътре  #Cussing out
мами утре ще поръчвам герданчета zа zъбки zа някои съфорумки, 20 лева са , та ако някоя от вас има интерес да пише на лс  Rolling Eyes

# 92
Благодаря ви, мили мами, за пожеланията   bouquet.
Ще съм най-добрата вуйна, сега разпечатвам всякакви бременни матр'яли за мамчето и ми е много кеф.
Абе какво ще кажете да се видим на 1ви - да черпим децата по 1 тортичка с боза  за празника? Mr. Green И пред парламента можем да идем, какво ще кажете за една среща?
Казвайте кога ви е удобно.
Аз предлагам към 10 часа около Университета или Ялта примерно  newsm78

# 93
Честит рожден ден Джули!!!
Пожелавам ти да си останеш все така сладка, чаровна и усмихната мама, и обичана и глезена жена!

Злато и Кламерче
Честити ви празници!!! Бъдете здрави и всеки ден ощастливявани от любимите ви хора!

Jump, какви са тези герданчета за зъбки??? Определено женски артикул ли е това, или става и за момченца? Пиши ме и мен, просто от любопитство Simple Smile

Ние напълнихме памперса на 7-мия ден... Благодаря ви за стиснатите палци!!! Ангелът на запека се беше запънал като че е ангел на ината, обаче вие го омилостивихте. За което сърдечно ви благодарим!! Аз както се бях притеснила, така четох из кърмаческия, че не е толкова страшно и че, ако си кърмиш бебето по-често нещата се оправят. Е, оправиха се. Не знам от кърменето ли или от хилядите други техники, които му приложих, но важен ми е резултата. До Пирогов се стигнахме. Не че се боях от клизмата, обаче е твърде неприроден метод за предизвикване на дефекация. И освен това, води до привикване и омързеляване на естествения ритъм на червата.

На 1-ви мисля да дойдем с Виктор на срещата, че отдавна не сме ви виждали.
Меги, вие ще ходите ли?

# 94
А честито  smile3503 nadinka , повече да не ви се случва!

# 95
Ехоу, привен от нас!
Ние още в неделя се завърнахме от странство, но просто нямах време да пиша. Ама всичко изчетох!
Джулка, честит рожден ден, мила Пожелавам ти цялото здраве и щастие на земята!  Hug
На Златото и Кармен Мери - честито ви празници! още много такива годишнини да имате!
Гея, честита ти бременна зълва! И леко ви бременеене (нали каза, че ще караш и ти бременност с нея  Mr. Green)
Сега да ви поразкажа за нашето пътуване... Много жега и мор от топлина изживяхме, но се справихме. Аз си мислех, че като е високо в планината ще е по-хладно, но .. тцъ, задух некъв, ужас!
Иначе цялата ми рода много се радваше на малката мишка, че нали за първи път я виждат... То не беше разнасяне, мачкане.. А тя не спря да повтаря "ба-ба-ба-ба" и бабите, естествено, си умираха от кеф... Насъбрахме много балони и дрънкулки (от типа на пеещи телефончета), че нали все пак събор имаше и лелите овършаха сергийките  Mr. Green
Малко развалихме режима, че две вечери сме все на маса и Невенището със зор заспиваше чак към 23-24 ч., ама го оправихме още първия ден вкъщи - заспа си самичка в леглото към 9 без никакви проблеми. А там не искаше да заспива, ако не е светло и не съм до нея  ooooh!
Ето и малко снимков ма … 80;ал  да гледате...
За среща на първи юни - не мога да обещая да дойда, че точно тогава от 11,50 сме на консултация... Ако решите да е по-късничко - може!
Приятен ден, аз чакам Невенището да се събуди и изчезваме навън...
 Hug

# 96
nadinka честито радвам се за вас и за свършената "голяма работа" Много ви мислех, защото Али много често ме изправяше на нокти когато беше по-малка .Акаше през 5-6 дена и аз всеки път се стягах за Пирогов .Добре,че има около мене по-разумни хора които не изпадат толкова в паника ,че иначе горкото дете Laughing
Бини това с баба ти е много гадно .Естествено ако са и били в Пирого всички вакксини ,няма страшно ,обаче после остава страх от кучетата ,а и в повечето случаи и белези от ухапванията .Да не говориме ,че много боли .Дано да и мине по-бързо .Ако не се разбереш с съседите  за кучето ти предлагам по-крути мерки  #2gunfire (не се шегувам )
Аз обичам животните и винаги сме имали в къщи (дори по няколко на веднъж ) ,но от както имам бебека отношението ми е попроменено . Ами ако утре това се случи с някое бебе .( не ,че с баба ти е по малко страшно ) ,но едно бебе щте е  две хапки за такова куче .Винаги много ме е страх когато минавам покраи кучета ами ако им хрумне да захапят Али за ръчичката (тя така ръкомаха ), че може да го подразни нещо .Може да е и параноя ама си ме е страх .Пък и ако собствениците искат да имат кучета да осигуряват безопасноста на хората .

# 97
СРЕЩА 1 ЮНИ - ДЕН НА ДЕТЕТО и ПРОТЕСТА пред парламента- 10.00 пред Шератон (става ли?!)
1. Гея и Пресиян
2. Надинка и Вики
3. Меган и Йоана
4......................

На 1-ви мисля да дойдем с Виктор на срещата, че отдавна не сме ви виждали.
Меги, вие ще ходите ли? Е как няма!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нади, радвам се че сте умилостивили Ангела!!!  Mr. Green
Йоана е ужасна, не млъква, милото ми много я мъчат зъбите, през нощта не сме спали почти и сега едва гледам! Ама тя и сега не спи, цял ден само се тръшка!Дано скоро излязат зъбоците, че ще лудна!  #Silly

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 20:11 от megan@

# 98
Здравейте,мами! Heart Eyes
Много ви благодаря за утехата за баба ми!Тя ще се оправи и се моля на никой да не се случва такъв ужас! Praynig
Иначе вече задвижваме нещата и въпросното семейство ще видим в съда,всеки си плаща за немарливостта и безотговорността!
ЗЛАТО,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ СЕ ОБИЧАЙТЕ! 1dating Two Hearts
Райчева,честито ви жилище!Радвам се,че и ти се появи най-после! Simple Smile
Валерлийка,честита ви придобивка!Много часове да се търкаля малката там и да е доволна! newsm32
Меги,тогава бързо поникване на зъбките на Йоничка!
Разгледах снимките ви,всички са много сладки!
Весита,вие сте били на супер местенце!А за бирата ще те имаме предвид тези дни. cheers
Надинка,дано никога да не ви се случва повече празен памперс!Радвам се,че ще се включите в срещата.
Всъщност и аз съм на линия.

СРЕЩА 1 ЮНИ - ДЕН НА ПРОТЕСТА - 10.00 пред Шератон (става ли?!)
1. Гея и Пресиян
2. Надинка и Вики
3. Меган и Йоана
4. Бини и Нати

Ирка,дано на Пепи му се размине скарлатината,абсолютно е възможно! PraynigИначе и Нати е цялата в пъпки от жегичките,но не съм я мазала с нищо.Доколкото зная,почти няма бебе без пъпки по това време.
Попи,честито ви второ зъбче!И е това е приказка-МАМА! Grinning
Мандаринка,радвам се за добрите новини от вас!На леля пухчото! Grinning

Желая ви приятни разходки и хубава вечер!
Целувки от нас Kissing Heart

# 99
Имам си най прекрасният подарък за рожденият ден!!!! Hug
ИМАМЕ СИ ЗЪБ!!!!! Вчера си го открихме докато попкахме киселчето следобед! Mr. Green
Още веднъж благодаря за всички пожелания  bouquet
Изкарахме си страхотно снощи - само до 3ч Blush Днес давам заето и много ми се спи.
Иначе утре отново ще ме поливат Mr. Green с други приятели!!!!!! Hug
Снимки няма - забравих да заредя батериите и ... ooooh!така
После ще ви чета щото сега влизам рекох първо да се обадя!!!! Mr. Green

# 100
Джулка, честито ви зъбенце  Wink,
Мириндски, ма много хубаво сте си изкарали, гледам и убави снимки сте докарали  Wink.
Върнахме се от консулте- ПРЕСИЯН БИЛ ДЕБЕЛ. 100 пъти ми го каза- Ми той човека е 8900 и 69 см. Кво му е дебелото. Много наддал- 400 гр много ли са, мамка му? Ми аз борче ша го правя, къв е проблема. Забраниха ни кашите, щото е МНОГО ДЕБЕЛ. Само пюрета. питах, е добре по колко пюрета на ден- ми 2 пъти- едно зеленчуково и едно плодово по 170. Ми тат той досега ядеше хипските по 125. Thinking. Амам как така съм докърмяла след пюрета, не може, щото е ДЕБЕЛ.Казах и, че ще ми спре кърмата, ако намяля кърменията, а аз искам да си кърмя детето. Отговора беше- Е, какво като спре?"
Е ша се гръмна простоооооо, ма няма мене , ми нея ша я застрелям. Абе..нямам коментар. наревах ви се, сега излизаме да разходим МНОГО ДЕБЕЛИЯ ПРЕСИЯН.

# 101
Здравейте и от нас!
Гея не се притеснявай,ние този месец 800гр бяхме наддали и нашата педи каза че било много добре 8750кг тежеше.А каши му давах до скоро всеки ден сега ги редувам с кисел че нещо взеха да му омръзват.Ама такива патки са тия докторици че #2gunfire им е малко.

Джулка честито зъбче и на вас да си го ползвате със здраве.

Бини много добре сте го решили това със съда всеки трябва да си носи последствията.

# 102
Бини, поздравления за решението да съдите хората! Малко хора се навиват на такава стъпка, но наистина трябва да си платят за немарливостта! Стискам палци всичко да мине успешно, бързо и най-безболезнено за вас!
Момичета, аз пак ще пропусна срещата!  Sad
В четвъртък заминаваме за Плевен на гости на свекитата и после с мъжо за първи път ще оставим Рая през нощта без нас - отиваме на конференция в Търново....!!! Само дано всичко мине безпроблемно!
Надинка, знам какво щастие е да се облекчи детенцето, скоро и аз го изпитах...
Гея, аз лично не мисля,че кг-мите и см-те на Преско са много. Тя и Рая е някъде там (може би малко по-лекичка), а пък е момиче... newsm78...ще видим другата седмица на мен какво ще кажат  smile3508

Целувки за лека нощ! Heart Eyes

# 103
Гея, душко, я мани тая педи, нали си знаеш-кърмиш докато искаш и така! Ааааааааааа, маха, тая нали уж беше в ред, а то кво се оказа!? И как Ша е дебел, нали е мъж, а 400 гр. си е направо идеално. Ей, и аз се ядосах, как ще ми обижда момчето, хм ..... box .........  да нацелуваш сладкото му дупе!!!   love001

Джулка, най-страхотния подарък, честито зъбче! Да му купиш нещо бяло(това е за твое удоволствие май  Mr. Green), една нова игла с бял конец - някой да направи няколко бода на твоя дреха и да наречете да са му бели зъбките като конеца и здрави и остри като иглата!

Бини, дано се оправи бързо баба ти, бях ти писала ЛС, но май не си го получила  newsm78 Прегръщам те!  Hug

СРЕЩА 1 ЮНИ - ДЕН НА ДЕТЕТО и ПРОТЕСТА пред парламента- 10.00 пред Шератон (става ли?!)
1. Гея и Пресиян
2. Надинка и Вики
3. Меган и Йоана
4. Бини и Нати
5...........................

Целувки от мен и ревящата Йони!

# 104
Гея таз вашата докторка не е нещо в час. Преско и дебел  #Crazy Глупости. Ай сектир от умници  Close
Моята шиша е 9500 кг и 70 см. Докторката й като я видя, като почна да й се радва, каква била ПУХКАВА и колко сладка. Въобще не спомена че е ДЕБЕЛА. А и аз от опит мога да ти кажа че като започнат да щъкат повече мъниците се издължават и стават дори кльощави. Я виж за пример кака Вики. Като беше колкото сестра си беше същото топче, но сега е с две клечки забити в дупето. Въобще .... няма да се товариш с глупости и да се вързваш на вашта докторица. Преско си е повече от добре на килограми и въобще, ама въобще не е дебел. Перфектен е! Той е просто едно приятно закръглено пухче.  Hug Heart Eyes Очарователно при това.  Grinning

Джулка честито ви зъбче. Да са му здрави, бели и много лесно да пробиват и другите зъбчета на слънчевия Яни  Hug

С огромно удоволствие разгледах снимките на всички сладури. Прекрасни са ви дечицата момичета - невероятно лъчезарни и усмихнати. Идва ми да ги нацелувам всичките  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 20:51 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт