Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 354
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,влизам само да отправя своите пожелания:

nbirthday ДЖУЛКА!!!Да си жива и здрава,мнооого щастлива!

luvbedЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ЗЛАТО!!!МНОГО ЛЮБОВ И ДА ДОЧАКАТЕ 100-ТА ГОДИШНИНА!!!

newsm07ЧЕСТИТО ГЕЯ!!!ДА СИ НАЙ-ДОБРИЧКАТА ВУЙНА!

# 76
  • Варна, България
Джулка, миличка, честит рожден ден!   
Бъди все така всеотдайна "виртуална" приятелка, любяща съпруга и майка и късметът да те спохожда!
 Хубав празник от нас със Сами! happy bd  lovekiss  dancing
Златце, честита годишнина и на теб! Бъдете влюбени дъъъъъъълги години /от памука до диаманта да го докарате!!!/ Весел празник!
Карменче, и на теб честита годишнина на патерица! Бъдете и вие мноооооого Флюбени!
Гея, ей, че хубава новина! Да й е лека бременността и да й се радва!
Че аз като видя бременна жена ми се приисква пак да го изпитам!  Laughing Mr. Green Между другото Самуил те споменава понякога - казва "Гея"  Mr. Green
Райчева, радвам се, че писа! Хубаво си е изкарало на село детето!
Веси, Надинка, завиждам ви благородно аз местата, които сте посетили или ви предстои! Ако знаете и на мен как ме се ходиииииии, две не виждам, ама пусто тоя моя въж като зачезва за толкова дълго време и то точно лятото. Вече 5 година лятото го няма в БГ smile3511  smile3518
Чао засега  и мноооого усмивки!

# 77
Джулка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелавам ти от сърце, да си здрава, обичана, щастлива, усмихната и все така лъчезарен и страхотен приятел.
Златце, Карменче и на двечкиче - честита годишнина. Да се обичате, разбирате, уважавате, подкрепяте, допълвате, да горите от любов с вашите половинки и дано в семействата ви винаги да цари любов, разбирателство, топлина и уют. И по една сестричка/братче като му дойде времето  Wink
Гея пожелавам във вашето семейство да се роди още едно такова прекрасно бебче като твоят мъник и двете братовчедчета да растът заедно във смях и игри. А до тогава - лека и безпроблемна бременност на бременното майче.

# 78
Привет мили момичета!!!
Най- накрая и аз да си тропосам Д-то пред компютъра...,ама в такова хубаво време седи ли се в къщи!!!По цял ден сме навън по градината или на разходка, идват ни разни гости, че нас ни мързи...и то денят минал!!
Джулка, да си жива и здрава!!!Желая ти много здраве(най- вече), късмет, усмивки и весели семейни моменти!!Както се казва- твоите желания са мои пожелания!!!
Злато, Кармен- честита ви годишнина!!!Все така да се обичате с половинките си, да се разбирате, уважавате и слушате!И разбира се- още бебета в семействата ви!!!
Гея- страхотна новина!!!Пожелавам лека и безпроблемна бременност и догодина едно здраво и послушно бебе!!
Бини- инцидента с баба ти е мн неприятен!Дано женицата бързо да се възстанови и забрави за случая!И аз имам едни малоумни съседи- само че с ротвайлер, може би помните преди месец какво ни се случи по време на разходка с моето куче и количката....А преди седмица разбрах, че този пес е убил поредното куче в махалата-едно дакелче и ...направо ми падна пердето....такъв скандал отново беше,,,,И сега вече наистина го държат затворен вътре, ама аз твърдо съм решила да пиша жалба до районния прокурор.Утре на дете или в количката може да се хвърли, а такива породи трябва да знаеш поне как се гледат!!!Не става така!
Ей, накрая новини и включване от Весита,  Райчева, Маристанева, Уасп.....Радвам се, че всички сте добре!
Нагледах се на хубави снимки- на Весита , на малък Райчо, както и всички други...!И на мене Гърция ми е любима дестинация, обаче наистина е най- хубаво през май и септември.Иначе не се живее- поне аз не мога на такава жега.А пък нашето море като море ми харесва мнооого повече- не е толкова солено, няма разни морски таралежи(естесвено, че и на такова стъпих....)Аз съм била на о.Тасос.
Пипи- браво на Тея!Голям е образ!И ние се дупиме(как го каза- малко “срамно”) като нея, и се попикавам от смях.
Надинка- как сте?Свършихте ли ак.....?Наложили се посещение до Пирогов?
Кламерче- принцесите ти са страхотни слънчица!!!!
Р-ка, мисля, че няма страшно за бебето на твоята приятелка.В ранните дни и месеци на бременноста наистина действа принципа “всичко или нищо”.Ако е имало проблем- вече да е решен според мене.Природата си знае най- добре работата.Това са хранителни добавки, най- добре е ако може да се свърже с фирмата производител.А хромът – не знам нищо за него как се отразява....Лекарите нямат опит с тези добавки, и наистина няма как да знаят.Те са отскоро на пазара.Ако си забелязала на всяко лекарство в листовката му в графата за бременност пише да се консултирате с вашия лекар.Да, ама той от къде да знае, като фирмата производител не е дала тази информация?С много медикаменти и др такива е така.Е, има си такива, за които със сигурност се знае , че са ембриотоксични, но с повечето е както го написах.И аз имах такива инциденти в първите седмици на бременноста, когато не знаех още , че съм бременна- само, че с рентгеново облъчване, и то не еднократно- с баща ми тогава имах големи проблеми и грижи.....При това бях без престилка два от пътите...А това си е пълно показание за аборт.Да, ама до тук(да чукна на дърво всичко е наред!!), но бях полудяла....Но твоята приятелка да си прави всички изследвания в съответните седмици- генетичния скрининг в МД, както и задължително фетална морфология, дори всичко да е наред от скрининга(при др Димитрова най- добре във “Фемина”).Извинявам се, че тук ти пиша, ама ме мързеше в темичката...
Ох, доста дълго стана и пак ви отегчих......сори за което...
Много целувки от нас с Аля!!Хубав ден, момичета!
ПС:а, за анкетата и глутена- гласувах за второто- от месец си го ядеме.

# 79
  • София
Гея, честита Ви радост! Дано има лека и безпроблемна бременност!
Grapefruit , МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Аз тъкмо си мислех за теб да ти пусна едни лични за мнение по въпроса! Е, ако всичко е наред ще гушламе бебенце февруари месец  Simple Smile

Ние бягаме навън! Лека вечер на всички Ви!!!  Hug

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ДЖУЛИ!
 bdbaloni happy bd baloni

# 81
Джулка, честит рожден ден, миличка! Много хубави пожелания са ти намислили момичетата - дано се сбъднат!

Злато и Карменче, на вас честита годишнина, дано си я изпразнувате страхотно и да имате още много, много, много щастливи годишнини!

Гея, а на теб честито вуйненско! Дано изкарате една лека бременност, леко раждане, бързо възстановяване и едно чудесно племениче-братовчедче!!!

Ако съм пропуснала някой щастлив повод да честитя - не е нарочно.

Бини, а това с тия питбули и на мен вече ми дойде в повече. Аз си мисля, че тази порода трябва да се забрани. А не мога да ви опиша какъв страх ме хваща като видя питбул, ротвайлер или доберман да си се разхождат съвсем свободно, без каишка!!!!!! #Cussing out

Лека ви вечер, на всички.

# 82
  • София, в полите на Витоша
Хайде и от нас ЧЕСТИТО на кръстницата на отбора!!!     bouquet  bouquet  bouquet
Злато, много щастливи години и на теб, живи и здрави внуци и правнуци да дочакате!   Hug Hug Hug

# 83
Джули честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве, всичко друго се постига!
Злато Честита годишнина!Още дълги години и да се похвалиш за златна! Heart Eyes
Гея честито!На зълва ти лека бременност и раждане!
Ето една фотосесия от нас:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sue_bg/album?.dir=f50fre2&.src … com/ph//my_photos

# 84
Привет,
Сядам да ви се оплача малко,че много ми се насъбра тези дни newsm61
Завърнахме се от Банкя,но сме под карантина .Племеникът ми вдигна внезапно висока температура и на другият ден когато го заведохме на док. се оказа,че е болен от скарлатина.Три дена го разнасяше Пепино на ръце и го гушкаше,а сега се  baby_neutralдребният да не го прихване.Питах док.по въпроса,а тя ми отговори,че до 1-годишна възраст е малко вероятно,защото си имали изграден имунитет.Моля ви,кажете ако сте се сблъскали с подобен проблем baby_neutralили сте дочули нещо.

От два дена сме с обриви по ръчичките ,коремчето и надолу по слабините.Уж било от претопляне,ама хич не се скриват тези пъпчици.
Не вярвам да е от храна,защото не е ял нищо ново освем попара-ама аз съм го захранила с глутен вече месец.Не е и  от въпросната шарка,защото тя е придружена с висока температура и обриви по гърлото.Тогава какво ще да е ????

След изпиване на вечерното мляко Misc Baby Bottle ми повърна обилно....дали може да е от зъбките???Не искаше след това да яде и заспа гладен....Е,цяла нощ няма да мога да си намеря място от притеснение,а главата ще ми се пръсне от болка smile3511

Прочетох назад в темичките и разбрах,че много бебета имат обриви от слънцето,ама никой не е писал след колко дена са изчезнали и дали ги мажете с нещо по-специално. smihesorryако някой съм отегчила,но помогнете ми със съвет.
Лека вечер Heart Eyes

# 85
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖУЛКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ НИ ЗДРАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ДА МОЖЕШ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА РАДВАШ ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ И НАС В СОФИЯ И ВАРНА Simple Smile

Ще ти използвам рожденния ден за да ти благодаря (чак сега  Embarassed ) за подаръците, които ни изпрати докато бяхме в Пирогов, а именно чудесен календар с колаж от снимки на Ивчо и мен и много сладка блузка с надпис "Ивчо boy" Simple Smile И разбира се химикалката! Календара ми е закачен на вратата в стаята, а блузката краси Ивайлището често Simple Smile

Уфф, аз чета, чета и все не успявам да наваксам изписаното. По цял ден сме навън и само вечер, ако не съм супер скапана имам време да седна на компютъра за малко...

Та ще ви пиша как сме и после ще се опитам да дочета.
Ивчо расте и дебелее със всеки изминалл ден. Страх ме е вече от кантара... В петък ходихме на преглед в пирогов и казаха, че раните са здрави. Вече е без превръзка и не му запарва нищо освен сланините. На 2.06.06 почваме прословутото захранване. Гледам тука вече кюфтета се разнасят, ние още нищо не сме яли. КОето хич не ме притеснява Simple Smile

Ивчо почти седи стабилно, само дето като е седнал и като види нещо встрани от него и като посегне да го вземе вече е паднал... Прави опити за лазене тип "гъсеница", ама той така се тътри много одавна. Още не го оставям на пода, щото не ми е ясно с какво да го подпра за да не пада от седнало положение. Дайте идеи и снимки, моля ви се.

Нали помните, че преди време Иво имаше 2 зъба и то кучешки... Ама те не мръднаха и аз се усъмних дали пък само да си мисля, че са зъби. Питах педито и тя каза, че са. Ама сега вече аз съм сигурна, че не са. Тъй че, зъби нямаме Simple Smile

А ето ви малко снимки да оплакенте окото с гънки и сланини Simple Smile

# 86
Добър вечер на всички!
Честит рожден ден Джули  newsm59 ! Бъди щастлива и обичана  newsm51!
Честито годишнини на Кармен и Злато  Two Hearts! Пожелавам ви много обич  luvbed и щастие  Hug !
Светли, благодаря! Светославчик е много хубав на снимките, да не говорим и за  двете прически   love001. А как успяхте да го направите? Аз по половин час обикалям, та да хвана поне едно кичурче. Честито ви хапване в кухнята!
Весита, страхотно сте изкарали, много хубави снимки  photo!
Надинка, успяхте ли да напълните памперса? Между първите две хранения давам по 60-120 мл плодово пюре, действа безотказно  smile3550, успех на мъничето!
Попи1, честито ви второто зъбче   bouquet! Със здраве да го ползвате и да си чакате трето!
Ани, дано диагнозата да не се подтвърди  Praynig, да му няма нищо на детенцето на приятелите ти! Може би е просто много  чуствително.
Пипи67, честито ти малката гъсеничка Flowers Bouquet! А ние все така лежим активно.  Не се притеснявай за гушкането  hug, може би просто е много горещо на Тея (при тази мама с гореща кръв  Heart Eyes)!
Гея, честито, ще ставаш вуйна   ylinfant! Лека бременност на момичето!
Бини, много е гадна случката  #2gunfire. Дано баба ти да се успокоила.
Грейпфрутче, и аз смятам, че на разходка кучето не само трябва да има каишка, но и намордник. Каква е гаранция че собственика ще може да удержи кучето си  Sad?
мама Райчева, никакви болести повече, мъника да се радва на лято  babydust7! Честито ви жилище, много се радвам!
ira72 , дано бебчо да се размине със скарлатина  Hug! И ние имаме обривчета, но те ту се появяват на гръбчето, ту на коремчето. Не ги мажа с нищо, просто един душ след първата разходка и вечер кеф във ваничка. Но ще питам нашия педи за пъпчици.
Глутен давам.
При нас се появи нещо ново, може би защото Валери не е контактувала много с други бебета. Но вече два дни подред едно и също бебче издава звуци на възклицание и радост, като я види. А тя отваря устата, долната устничка става квадратна, рев и сълзички като грахчета  newsm45. Тя плаче, а на мен ми е смешно (лоша мама Mr. Green)!

В неделя за пръв път водихме бебка на басейн във Велинград, голяма радост  newsm37, ''плуваше'' в малкото топло басейнче с други дечица. Дори беше с банския, но памперса под него стана като гюле и по едно време взе да потъва. Не успях да я снимам в процеса.
А днес се сдобихме с много готина кошарка за игра от форума, утре ще пусна снимки.

В Пещера скоро ще има избори. На вечерна разходка ни спряха едни костюмирани господа. Един от тях разпита как се казва бебче, как се казва мама? После ме попита дали го познавам? Стана ми неудобно, познато лице, но... Оказа се министърът Ники Василев.  Joy

Привет,  Мандаринка! Страхотен красавец си имаш, виж само какъв пухчо  newsm30! Бързо да оздравяват ранички и да ги забравите! Целувки на сладкия Ивчо   love001! Аз моята беба слагам на пода, но тя само лежи и се възмущава.

# 87
  • Варна
Аз пак с прилично закъснение, ама:
Честит рожден ден, Джулка! Пожелавам ти много радостни мигове с голямото ти семейство!
Честит семеен празник на Карменчето и на Златцето!
Честито вуйненство на Гея!

Ирка, дано ви се размине скарлатината, но след като имаш опасения, хуквайте към кабинета на педито и поискай да ви пусне изследвания, за да сте сигурни.

Попи, честит ви втори зъб! Дано скоро ви излязат и следващите, та да не се мъчите. Относно странните пози, Били също спи в невероятни пози и обикаля цялата кошара в просъница, ама не зная дали това има общо със зъбите. И нас много ни мъчат зъби. Даже в идеята си да се чеше онзи ден явно се е цафрангосал някъде и получи хематом на венеца. Бях откачила при вида на синия и подут венец. А татенцето само каза "Да се надяваме, че не е засегнат зародиша!". Това пък вече ми взе здравето. Ама сега вече всичко е наред, или поне така изглежда.

Бини, дано баба ти се оттърси бързо, че сигурно е голям стрес да ти се случи такъв инцидент.

Валерия1, много ме впечатли това с басейна, ама като чета май и вие не сте намерили памперси за плуване. Ние  дори в Турция търсихме такива, ама не намерихме, поради тази причина още не сме водили дзверо на басейн.

Колкото до сладоледа, в него няма сурови яйца от времето когато се е бъркал на ръка (каква ли вкусотия е бил). Сегашния се прави от суха смес и е напълно изкуствен. Познаваме вносители на такава смес. Вчера им забих въпроса и ме увериха, че дори няма яйчен прах в тази смес. Знам, че никак не е добра идея да дам сладолед на бебе, ама като не мога да се спра да го плюскам, а дребното ме гледа с един такъв поглед на гладно циганче и ми вика "Ам", как да му откажа!

ето и малко актуални снимки от нас: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5335&AlbumId=47998

# 88
Ох  ooooh! зъбки, зъбкиии.. tooth.. Сашко пак е супер кисел и все на ръце се разнасяме ама и това не помага. И на разходката пак сме на ръце защото в количката плаче. Купих му Дентинокс вчера, мазах го веднъж, но ефект като че ли не видях smile3506. Обедното пюре вече 2 дни почти не го яде - незевисимо дали е зеленчуково или месно - хапва 50-60 г и посме стисва уста и това е smile3505.

При нас новото е че казваме меме, мема и МАМА newsm44 ама само когато е тъжен и нещастен казва мама - все едно ме вика на помощ newsm78.

Лятна количка още не сме си купили ама аз вече за проходилка съм се засилила да му купувам та дано поне с нея по 1 час на ден да се занимава сам защото сега само да обърна гръб и писва smile3556.

# 89
Мира,много хубави снимки,много се смях на снимката с прахосмукачката и Били с голо дупе Joy
Ирка,дано се размине на детенце,но за да си по-спокойна добре е май да му направите изследвания.За пъпчиците и ние имаме особено по гръбчето,но не ги мажа с нищо.
Попи,дано скоро ви изникнат и другите зъбки дето ви мъчат и при нас е така с яденето.
Валерия,браво за басейна,другия път да снимаш,че ми е интересно.Аз се чудя в надуваем басейн с водичка как да я сложа щото ще и прогизне памперса,незнам newsm78?
Светли,честита прическа на малкия,много хубав (пу-пу).
Кламерче,много сладки тяоите принцеси (пу-пу),целувки от нас за тях! Heart Eyes
Кармен,Дари голяма сладуранка (п-пу) Hug
Бини,дано баба ти се оправи скоро,а тия с кучето са за  #2gunfire
Мандаринка,страхотно пухкаво момченце си имаш (пу-пу).
За глутена-вчера и дадох попарка не я хареса изобщо.Някой правеше май попарката с мляко,ама незнам кой беше-как я правите?
Пипи,честито ви лазене.Както е казала Валерия може от топлото Тея да не иска да я гушкаш.
Ако съм пропуснала някой не е умишлено,ама като седна да пиша и забравям newsm78,а и снощи не съм спала и съвсем немога да мисля.
Целувки от нас и хубав ден (днес го дават много жега да е)

Общи условия

Активация на акаунт