Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 357
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЖУЛИ!!!   bouquet

bini_og това с баба ти е ужасно  #2gunfire

# 61
Джулка, честит рожден ден, слънчицееее!!!
Щастлива, здрава, весела, обичана, богата, отпочинала, спокойна у дома далеч от криви роднини...

# 62
Честит рожден ден, Джули!

Честито и на бъдещата вуйна Гея!  Grinning

Нас продължават да ни мъчат зъбчетата - и третото е тръгнало - по цели нощи стенеи се върти миличкият ми Sad А пък сега вече като спим и без чувалче  ooooh! (нашето е дебело като юрганче) се върти и търкаля из леглото както си иска и го намирам в най-невероятни пози. Навън много го мъчат жегите   sweating така че и ние излизаме до към 12-13 часа и после към 18 пак. Спим си вкъщи на хлад ама само по 1 час мах newsm46.

# 63
Джулка ,честит рожден ден мила!  bdbaloni baloni baloni
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана майка и съпруга, винаги усмихната и късметлийка !

# 64
Здравейте на всички!

Честит рожден ден Джулка! желая ти всичко най хубаво и много много щастие!

Отдавна не съм писала(може би месец и половина) нали бяхме на гости на мама в Разград, а после като се върнахме още нямахме нет.
В доста моменти ми се искаше да мога вляза във форума и да прочета как вървят нещата и да ви драсна някой ред, но просто нямаше от къде.

Общо взето да ви се отчета как са нещата при нас. На 18 май бяхме на преглед и Райчо тежи 6750кг. и е дълаг 70 см. Можеби щеше да тежи повече но преди да заминем за Разград той беше болен и тогава дръпна малко с килогламите назад. После докато бяхме там пак се разболя и пак същото. Минахме първата болест с темперанура и зачервено гърло, беше на антибиотик, а втория път нямаше температура но имаше кашлица и хъркане в гърдите. Като отидохме на преглед в Разградската болница се осъмниха дане би дае бронхит взимаха му кръв и направиха снимка зада разберат какво му е точно. Оказасе слава богу че нее бронхит но ме беше паднал много хемоглобина. Казаха ми да изчакам да оздравее и да му направят нови изследвания зада се разбере дали хемоглобина е паднал от болеста или по принцип му е нисък. След като оздравя изследванията на орината и на кръвта бяха идеални.

Иначе в Разград си изкарахме страхотно. Повечето време си бяхме на село, а там въздоха един чист няма нищо общо с гадския. Райчо първите дни спеше  smile3524почти през цялото време и се майтапихме че чистия въздух му действа като дрога Laughing Няколко дни изкархме в града но тчно тогава беше болен и почти през цялото време бяхме по болницата. Като цало си изкарахме много добре там.

Като се прибрахме във Варна записа Райчо на кухня. Храната много му харесва. А забравих да ви кажа че  в Разград една от бабите му даде коричка хряб да дъвче и той с такава охоно започна да дъвче хлява и да си чеше венците че накрая почти нищо не остана. Другото което му дадаха беше краставица - също много му допадна.

Иначе той все още няма зъбки.

Другата новина която имам е че ще си купуваме жилище и в момента търчим да уреждаме документи понеже ще ипотекираме друго жилище зада закупин нашето, но както се оказа май паричките няма да ни стигнат и ще търсим още варианти за другите пари. Апартамента е ново строителство и все още е в строеж и ще бъде готов в края на годината. Бях ви писала, че свекървата смята да ни даде 10 хил. евро но с Роди решихме да си закупим апаламента сами без нейна помощ понеже се оказа, че тя така или иначе ги няма тези пари и ще трябва за взима заем който няма как да изплаща, а и по добре да е изцяло всичко от нас зада няма после това защо така, то защо онака.

Общо взето така стоят нещата при нас за този период от време.
Несъм ви чела но се надявам покрай търченето да ми остане време да ви изчета напълно.

Това е за сега от мен и РАйчо! Целувки на всички! newsm51

# 65
Забравих да ви покажа малко снимки от почивката ни в Разград и на село.

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7541&AlbumId=53739

# 66
Здравейте!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖУЛИ!!!!!!!!!!Бъди мнооооого щастлива!!!!

Честито и на бъдещата вуйна!!!!

Ние нямаме интернет вкъщи и мога да чета само от работата, а идвам само в понеделник, вт. и сряда, така че съм малко поизостанала.
Аз глутен дадох за първи път малко след като навърши 7 месеца. Месо дадох за първи път преди 10тина дни и за мое учудване не се хареса много (аз мислех, че всички мъже много обичат МЕСО!!!). Сега хапва, но определено другите пюрета - зеленчукови и с жълтък ги харесва много повече. Друго какво. А да, вода почти не пие. Сега по жегите като че ли повечко, ама като цяло - слаба работа.
Не се изправя на крака изабщо, като го държа си ги опъва, но за малко. Не сяда сам, макар че много се опитва. Пълзи, но по корем, не по класическия начин. Така изминава разстоянието от единия край на стаята до другия. Зъби нямаме!!!
Сега друго не се сещам да пиша, пожелавам на всички хубав ден!!!

# 67
Привет народе Grinning Позагубихме се, ама прекарахме почивните дни на Княжево на хлад, та нямаше как Rolling Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН,ДЖУЛКА newsm51 Да си жива и здрава, все така усмихната  и приветлива, обичана  и щастлива Heart Eyes
ЧЕСТИТО И НА БЪДЕЩАТА ВУЙНА ГЕЯ  bouquet Пожелавам леко бременее на сестрата на мъж ти и живот   и здраве хибаво  издраво бебче догодина Laughing
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА КАРМЕНЧЕТО  bouquet Още дълги години да сте заедно  и да сте много щастливи smile3525
Весенце, добре дошла, слънце Heart Eyes Снимките са страхотни, добре сте си изкарали, БРАВО newsm10
Бини, много неприятно това с баба ти, дано не е сериозно ухапването  и бързо да се оправи Praynig
Надинка, стискам палци да се оправи малкото човеченце по-бързо Praynig
Рору, и ние се въртим като за световно, аз ставам по няколко пъти нощем да  я завивам, ама без особен резултат- докато легна тя се е врътнала и се е отвила Rolling Eyes
За глутена- аз давам, то при нас стана малко случайно, защото й дадох бисквитки без да погледна, че в тях има глутен Embarassed, но слава богу нямаше реакция, даже вече й давам от хипските плодови каши, много й харесват Laughing
Иначе и ние като останалите бебоци сме с чести промени в настроението, ту се хилим, ту ревем, хремата взе да ни поминава, слава богу,от онзи ден си имаме нова придобивка- столче за хранене, на което тя страшно се кефи Joy
А мен от снощи ме мъчи зъб и ако днес не ме отпусне май ще трябва да посетя моят приятел чичко зъболекар Rolling Eyes
Ами толкова от нас, отивам да посвърша някаква работа, лек ден на всички Heart Eyes

# 68

Джулка, душицо сладка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си все такава добричка, жива, здрава и много щастлива.
Любовта и радостта да не напускат уютния ви дом!
Целувки и весело изкарване !!!

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 14:28 от Гея

# 69
ЧРД,мила Джулка!Да си здрава и все такъв слънчев човек!

И аз да почерпя:

Днес е нашата памучна сватба-нашето семейство става на цяла една година!
Повече ще пиша утре,защото днес ще празнуваме!

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 13:24 от __ZLATO__

# 70

Честит рожден ден Джулка!!!!! Пожелавам ти много щастие,много любов,много късмет.
Весело изкарване!!!!!

Гале честита годишнина и на теб още сто пъти по толкова да празнувате.
Весело прекарване!!!!

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 13:36 от bebche05

# 71
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА newsm51
Благодаря че Ви има! Че сте тук днес с мен!  Hug
Нека всички ваши пожелания Ви се върнат стократно! Hug Обичам Ви! Вие сте част моето голямо семейство! Hug
Ето cook cook  party023 beer Misc Baby Bottle за всекиго по нещо като се извинявам че е само на картинка! Много по хубаво щеше да бъде да ви посрещна всичките на барбекю в задният си двор! Mr. Green Ама знае ли човек - и това може да стане! Mr. Green

# 72
Златце - честита Ви първа годишнина!!! Да сте все така млади и влюбени!
Искам да ви подаря птича песен, залез и  много , много  щастливи мигове, които да изживеете заедно!!!  bouquet

# 73
  • София
Джулка, Честит Рожден Ден!!! Да си жива, здрава, много обичана и все така прекрасен и човек!  Hug
Златце, Честита годишнина!!! Много да се обичате и само хубави моменти да съпътстват съвместния ви живот! И на 101 годишнина пак да ни почерпиш  Mr. Green

Момичета, вижте тук пуснах тема, ще прочетете за какво иде реч, спешно ни трябва съвет!  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103461.0

# 74
Честит рожден ден Джули!Пожелавам ти да си все така добра и всеотдайна,много здраве,семейно щастие,любов,успехи във всяко едно начинание и късмет!Целувки от нас с Вики и весел празник!
Кармен,честита годишнина на теб и половинката ти!Пожелавам ви да се обичате още повече и да сте много щастливи заедно!
Злато и на теб Честита годишнина!Нека обичта и щастието да са винаги във вашия дом!Весел празник!
Благодаря на всички,които имат празник за почерпките!
Гея,честито вуйне!Леко бременеене!
Попи честито ви зъбче!
Веси,страхотни снимки,радвам се,че сте изкарали добре.
Райчева,добре дошла отново сред нас!Райчо много пораснал (пу-пу).Стискам палци да успеете да си купите жилище.
По този повод ние малко даже много се разочаровахме от вуйчото на мъжа ми (който е строител и имаме уговорка за апартамент) и сега се чудим дали да не се откажем от неговото предложение за жилище и да си потърсим нещо по-изгодно и по-голямо,незнам.
Мира,Били също много порастнал и голям сладур (пу-пу).
При нас иначе нищо ново-не се изправяме,не стоим седнали сами,обаче не искаме да ядем нищо освен мляко и вечер понякога плачем сигурно от зъбките.
Целувки,че трябва да бягам.

Общи условия

Активация на акаунт