Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 347
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Привет мили момичета!!!
Сега спиме блаженно и използвам това да ви драсна някой ред.
Ох, това време съвсем се сбърка.....не знам с колко градуса са паднали температурите от вчера, ама май са доста...Пък снощи направо щеще да ни издуха, и може би затова се будихме 5 пъти smile3511(спиме на отворен прозорец, разбира се..)Е, поне сега по- се живее!!!
Добре дошла на новата мама Нели и нейното бебче Вяра!!!
Гея, душо, тази докторица да си завре дипломата отзад в з....а!!Може ли такива изказвания???Пък и даже специално си я избирала....Освен че много се смях на заключенията и и коментарите, после даже яд ме хвана....Ама педиатрите в Бг са наистина мноооого зле..(Мандаринке, естествено, че си простена!!!!То такова малоумие...бебе на диета!!!Няма да ви разпрявам в родилния дом с малката  -уж елитна софийска болница, уж неонатолози, дето трябва да са най- в час, защото лекуват новородени......абе просто не е за приказка...уж съм им колежка(т.е разбирам нещо от медицина, и слава богу, че ако им се бях вързала,,,.Но продължават масово да не четат, и да са ужасно зле!!Е, това не мога да го разбера!!!Извинете за лиричното отклонение, ама всеки път като прочета или науча нещо подобно и....А Преската си е супер, няма какво да се уясняваме!Цункай го по “дебелото” пухкаво дупе!!!И приятно ви прекарване на Плевен! Laughing
Веситке- и на вас пожелавам същото в този град!!Тамън ще си имате компания там- с вуйна Геят!!!
Надинке- прочетох една новина, дето ме възрадва много, чак на мене ми олекна!!!!И дано повече да нямате такива тревоги! newsm03
Жирафче- снимките са супер!А малкия е такъв сладур- омазан с динята....Ще ви искаме за рода май
 smile3503
За зимафлуора- аз давам по съвет на моята зъбарка, а пък и след като попрочетох ....Първо количеството, което се дава в тези 4 капки е съвсем минимално, така че по никакъв начин не може да се предозира или разни такива опасности да възникнат.Като с фолиевата киселина...ако не се дава (това нищожно количество- знаете понякога какво може да стане...)А по време на бременността е вярно че се оформят зародишите на млечните зъбки, ама нали те после растат,,,и пак им трябва материал.А пък иначе сега ако не се дава флуор, знам че после, като се оформят и растат постоянните зъбки е абсолютно задължително!!Но както всички казвате – темата е спорна и всеки си решава!!!
Дринкеее- накрая и ти да се появиш!!! smile3525Ох, без баба ....ясно защо си се покрила....Аз си свикнах вече сама и дори така предпочитам...Радвам се , че сте си изкарали хубаво, а сега се пазете да не се разболеете!!!Чакаме снимки!!!!А пропо и аз щях да запитам какво става за варненската мама Роси- дали нещо няма да посъбереме...Ще видя за кошарка дали нещо не мога да помогна- сега спиме в нея, ама ако купиме легло до като Джъмп и близначките дойдат ще я дам.
Джулка- честито ви зъбенце!!!И друго скоро да се появи!!!
А за спането- спиме по едно боди с къс ръкав  и до коленцете и е в спалното чувалче, което е сравнително тънко (памучно е).
Пипи- честито ви къщенцееее!!!Много е гот, нали!!!А снимките на абсолвентката са супер!!! Hug
Р- ка, душо- хич не и се коси на свекито!!!Като си е проста, .....никой не и виновен, най- малко ти!!Гледай си кефа и не я забелязвай!!Но по- добре поговори с мъжа ти за това, което те мъчи!!!  bouquet
Малиииии, пак дълго стана......Хайде целувки от мене и приятен ден!!!!

# 136
Здравейте,момичета!
Благодаря сърдечно на всички ви за поздравите и пожеланията!Празникът мина страхотно и си имам и най-големия подарък-ЗЪБЧЕЕЕЕ!!!
УРАААААААААААААААААААААААААААААА!
А днес ни мъчи второто!До утре може да сме вече с две бисерчета горе,като зайче!Ама много ме радва!Едно беличко такова и хубавичко!А Тони е вече като момченце с него!
Иначе,на Вила Вилекула изкарахме много гот,свършихме и доста работа.А къщичката ще я снимам,когато свършим с ремонта и дооформя градината,за да видите над какво сме се потрудили!Остава ни още малко и ще стане едно страхотно кътче " за отмора и забава"!
За "Зимафлуор"-а - споровете на лекарите по въпроса донякъде ме спират да го давам!През бременноста гинеколожката ме караше да го пия,но педиатърката сега го отрича.
Гея,да изкажа и аз мойто мнение по вашия въпрос!Мисля си,че Преско е едно симпатично пухкаво бебче,което в никакъв случай не може да бъде наречено дебело!Пък и,като се замисля,май прилагателното "дебело" не е подходящо за съществителното "бебче".Аз май не съм виждала реклама или снимка на някое кльощаво бебче.Според мен бебетата ТРЯБВА да са пухкави,бузките и "гривничките" са техния чар и няма нищо по-хубаво от тази гледка!Е,на всички ни е ясно,че нещата не трябва да стават прекалени,но прекаленото при твоя син е само чарът му!Споко,вади костУма  и го пращай на есен с песен на ясла,пък ти ще позабърсваш скришом и на яве по някоя и друга сълзичка в бачкането!Обаче вечер,като му нацелуваш Пухкавото дупе,ех,че радост ще бъде!
Джулка,честито зъбче и на Яни!Озъбихме се заедно ,значи!Да са ни здрави и бели зъбки като гъбки!
Ааааа,Жирафче,и ние искаме диня и закуска на тревата!Личи си,че ви е било приятно и мноооооого динесто и сладко!Снимките ви са страхотни!
Нелсън,добре дошла при нас!Ще ти хареса тука!Между другото,подписа ти много ми хареса!А другото е да целунеш Вяра от мен и Тони!
Пипи,честито на абсолвентката!Ама много готина и официална ,бе!
Зори,може и на Алек да му излиза зъбче и затова да заспива трудно!А за тия пъпчици по гънките,подсушавайте добре и мажете поне с "Бочко" да предпазва от изпотяването!Ние с теб кога ще се видим?
За срещата-ще се опитаме да дойдем този път,ако е хубаво времето!Само уточнете мястото и часа!

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 22:53 от __ZLATO__

# 137
Гледайте Милен Цветков

# 138
  • Варна
Варненски мами, тъй като отдавна не сме се виждали, дайте да се видим утре на протеста, че то се видя, че няма да се организираме иначе.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103672.0

# 139
  • София
Р-ка..............
И честита ти рожденичка, бабка_жабка! Крийш се значи, не почерпваш!!!  Mr. Green

Eй, вярно!!! ooooh! Така бях побесняла, че забравих! Да, днес мойта мамка става на 39 години и си имаме празник вкъщи! Нека ви почерпа виртуално !!!

# 140
Еййй,прочетох ви най-накрая  Crazy

От два дни се мъча да ви изчета и да драсна някой ред ,но все не успявам.Ама вие страшно много сте писали,направо сте се уляли Mr. Green
Момичета аз 3 дни не знаех какво е това компютър.Тук се паднаха последователни 3 почивни дни и ние с мъжо не се стряхме от обикаляне ,разходки,пазаруване.Като си нямат хората официлани празници си мислят bank-holiday.Т.с . когато банките почиват -никой не работи WinkНе е както при нас ,да си имаме ден на Освобождението,ден на Обединението,на народните Будители.....Те какво Освобождение са видели-грънци,поробели са половината свят ....Ама хайде да не се отклонявам Crazy
Та си починахме тези дни и успяхме да се видим като хората.Даже пак трябваше да имаме гости,но им се обадихме и променихме гостуването.Аз много се радвам като ми идват гости,но след като от 2 месеца насам всяка събота или неделя(а понякога и двата дни) идва някой да ни види и вече започна да ми писва #CrazyЧистене преди гости,чистене след  тях,готвене ,миене на съдове-не е истина просто.Ама аз пак се отплеснах Crazy
В събота бяхме да разглеждаме изложение на коли.Имаше наистина много красиви модели,но някакси нямаше коли за масовият потребител Rolling EyesВсичките бяха някакви спортни и от скъпи ,по скъпи.Беше пълно с източноевропейци (поляци,литовци,украинци) и те милите все едно коли не видели.Като наскачали да се снимат с тях Joy ,направо нищо не можеш да разгледаш. А и времето беше ужасно,та бързо се прибрахме.
В понеделник моят мъж се обзаведи с ролери Heart EyesКупи и си и каска и предпазетели за коленете ,лактите и дланите.Сега няма спиране ,даже днес пак се уговорихме да излизаме на "разходка".Е тя разходката е за мен,а той си бръмчи с ролерите около мен и количката.Като се екипира и се оказа на Жорето ,а той милият така странно го гледа  hahaha
Ще продължа след малко ,че малкият се размрънка Confused
Тъкмо се бях настроела да пишааааааа

# 141
Последно срещата утре е в 10 часа пред Шератон

# 142
Уххаа, колко сте изписали!
Имаме си второ зъбче   newsm44 !!!
Ех, тъкмо реших да пиша и малката се събуди.

# 143
Пак съм аз....

С голямо закъснение :Джулка честит рожден ден мила   nbirthdayПожелавам ти много щастие и късмет ,бъди вечно обичана и глезена   bouquet.Те вече си получила най-големият подарък на този празник,така че всичко останало просто бледнее.
Да е жив и здрав Яни и скоро време и другите зъбчета да се появят tooth
Злато,Карменче честити ви годишнина от сватбата txtlovesВсе така да се обичате и уважавате с вашите половинки,а и защо не още едно мъниче да си направите WinkЗлатце .честито ви първо зъбче и на вас!!!
Ер-че,да е жива и здрава майка ти newsm67А за свеки -не се ядосвай за глупости.Пази си емоциите за нещо позитивно и смислено.
Бини,съжалявам за случито се с баба ти.Наистина трябва да се вземат съдебни мерки,защото явно тези собственици не разбират от дума.
Дринка,ако си свикнала с помощ от някоя баба сега напълно те разбирам как се чувстваш.Аз съм така от самото раждане и да ти кажа си свикнах.Даже не искам никои да ми се пречка  Mr. Green
Пипи,честита ви нова къща.С много приятели да я полеете и мнооооого барбекюта да си правите там.А абсулвентката е страхотна чаровница.

Аз пак изчезвам.Отиваме да "караме " ралери.

# 144
момичета, извинявам се че отново не мога да ви прочета.
Имаме голям проблем. Дъщеричката на най-добрата ми приятелка - Радост-1г. днес и написаха направлиние за преглед със специалист за ДЦП. Изпаднала е в ужас. Заведох я при моят Док който я успокои донякъде но напред дойде в къщи и ми каза че всъщност със сигурност не е ДЦП но е мускулна дистрофия , което е дори по лошо.
Та теззи дни ще се опитам да бъда максимално с нея и да разуча всичко по въпросите с този вид заболяване.
Извинете ме за изоставянето.
Целувки на бебоците! Heart Eyes

# 145
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Voltage13 и всички мамчета ,
Айде да почерпа  , че много лазарника станаха  ужас   39 са  вече smile3521     
 Да сте живи и здрави и  вие да гледате   внуче , има разлика по-мило е  Heart Eyes

Черпя  виртуално         , е някой божи ден дано да е реално    beer Wine Glass  cook   

Лека вечер   newsm51                                                                                                                                                                         

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 20:59 от babka_jabka

# 146
Честито ти Бабка Жабка! Да си жива и здрава и дай Боже и ние внуци да видим.
За срещата утре - ще преценя как е времето първо, но ако дойдем ще е след 10ч. , така че ще се обадя да разбера къде сте.
Поздрави от нас!

Джулс, моля се за детенцето. Бог да я пази!

# 147
  • София - Младост 1А
Бабка Жабка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да си жива и здрава и все така усмихната. Още много внучета да те радват!

Джулка дано да отхвърлят диагнозата. Моля се детенцето да е наред.

А за срещата... момичета много съжалявам че не приехте моето предложение. Просто адски е неудобно пред Шератон. Аз например трябва да храня Пепи в 10, Танчето също трябва да храни Вал. Там няма кьорава пейка на която да седнем, да не говорим за човекопотока през работен ден. А за придвижването до Народното събрание по тясното тротоарче просто не ми се мисли.
Ще видим какво е времето утре, ще се чуем с Танчето и ще решим дали да дойдем.

Хайде лека нощ от нас.

# 148
babka_jabka , честит рожден ден  newsm59! Ти си много млада  newsm51 ! Пожелавам ти много обич и щастие !
Честито зъбчета  на бебоците на Джули и Злато  Hug!
Гея, кажи на докторицата, че според стари съветски таблици Преско има идеално съотношение възраст-ръст-тегло!
Добре дошли мама Nelsan  и бебче Вяра  welcome!
Миринда, Дринка, супер е да имате баби за помощ! И аз искааам  newsm56!!!
Бини, Ира - мерси   bouquet! А аз съм в Пещера, от няколко години в плажния сезон всяка неделя (ако е хубаво време) сме във Велинград. Минала година искахме за няколко дена да отидем в почивна станция Камена (с многото стъпала отпред), дори бяхме си резервирали апартаментче. Бях в средата на осмия месец  preggo и получих контракции, та се отложи, трябваше да полежа малко.
Жирафче, страхотна снимка с динята, да му е сладко на бебчо  Flowers Bouquet! А и си имате много хитра възглавничка за подпиране!
Мандаринка, завиждам, че мъника търпи памперса. Ако не сложа на Валерия дрешка отгоре  - на втора секунда памперса е свален   fiuuuuuu.
мама Райчева, наистина си имаш коте, знае как да се приземява  newsm30!
Волтаж, честито ви черешки , да му е сладко на мъника  Rolling Eyes! Ще ги опитаме.
Пипи, честито ви къщичка, чакаме снимки! Страхотна абсолвентка си имаш  babydust7!
Ер-че, чакаме снимки и от теб  photo!
Зори, много е красив линка   bouquet!
еmym, ние спим с тънка пижамка с дълги ръкавчета. Нощем в къща не е много топло  Heart Eyes.
Джули, дано да не се подтвърдят диагнозите и детенцето да е здраво Praynig!
Мира, в града сега е много предизборно и  за протеста май никой не е чул  Embarassed!
Таня, синята ми мечта са ройлери (като малка ходих на фигурното пързаляне). Ако се пусна из Пещера ще е голяма атракция Joy!

# 149
Честит Рожден Ден на Бабка- Жабка!!! smile3525Пожелавам още внуци да гледаш!!!пък каквато си и млада.....(а казваш, че много лазарника били вече....Ами на това много ли му викаш??И аз бих искала моята майка да е на толкова години и да е млада баба!!!!Пожелавам всичко най- хубаво- най- вече да си жива и здрава!!!И дано скоро и реално се видиме и почерпиме!
Р- ка – желая много приятен ден утре – когато кръщавате малкия чаровник!!!И се радвам за приятелката ти, че е взела такова решение!!!
Гея- забравих да ти честитя за ученика от 1 октомври!!!Ох, то се знае, че ще ти е много криво тогава...
Джулка- много тъжно за малката Радост!!!!Дано наистина да не се окаже мускулна дистрофия, че прогнозата хич не е хубава.....Стискам много палции .....кураж!
 newsm51
Хаиде лека ви вечер и добро настроение!!!
PS:Гея, нищо не пишеш за снощи smile3503.....след любовното настроение....доброволно ли се предаде половинката???
 newsm62(шега, бе Уили.....разбира ,се!!)

Общи условия

Активация на акаунт