Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 341
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  Честит рожден ден,мила Бабке жабке!Още три пъти по толкова лазерника ти пожелавам и мноооооого внучета,всичките страхотни като Краско!

Момичета,ако все още не сте го направили,прочетете и подпишете писмото!   http://www.zdrasti.net/bgmamma/index.php

Дано успееем да постигнем нещо заедно утре!

Танче,сега само ти си нямаш някакви колелца!И двамата ти мъже са мобилни,а ти?
Валери,честито ви второ зъбче пък на вас!
Джулс,искрено се надявам детенцето на твоята приятелка да се размине с тая страшна диагноза!Надявам се да се включиш с по-добри новини скоро!

# 151
Честито Бабке Жабке    bdbaloni. Да си жива, здрава и много щастлива. И все такива хубави внучета като Краското да те радват!

Много ви благодаря , мами за утешителните думи, много сте мили, както винаги    Heart Eyes.
Джулка, моля се искрено да има грешка в диагнозата, дано  Praynig.

Виждам, че така и не е ясно къде ще се срещнем утре...Добре, кажете къде да дойда за да се видя с всички ви?
Аз съм пребита като куче, ша кажеш цял ден съм копала Tired
Лека  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 00:16 от Гея

# 152
ЧРД бабке-жабке и от мен! Да те радват внуци и пра-внуци и всичките да те слушат много!   bouquet  bouquet
Мама нелсан  welcome и от мен! И пиши още за теб и малката Вяра. Трябва да се попълни въпросника  Mr. Green
Ех, Гея, снощи явно добре сте се вихрили, пък после се чудиш що си "пребита"; ма недей така, мъжо ти ще вземе да се стресне... Laughing  Да не сте празнували
Джулка много страшно звучи Sad Стискам палци да не потвърдят диагнозата!
Пипи, честито къщичка! ! Много барбекюта и веселби ти пожелавам! Твойта кандидат-първокласничката е голяма сладурана!  bouquet

Гледам скапало ви се времето  Dizzy Face... Дано да не ви провали мероприятието утре Praynig и дано ви се размине снега

Начи много сме ви впечатлили с нашта диня  Mr. Green Пък и кандидат-сватя си намерих Flutter (грейпфрутче  cheers), кой кат мен! Че се бях попрЕтеснила малко - нашто гардже никой не го харесва...  А на малчото толко му е харесала динята, че сега само да му покажа парче и веднага протяга ръце и почва да мляска. И ако не му дам свива устните и е готов да ревне...  Grinning
За заспиването - опитвам се да го оставям да си заспи сам в леглото и горе-долу успявам.  Обаче магарето напоследък иска все да има някой около него. Щом мръдна и започва да скимти. Днес ме изкара извън нерви на сутрешното заспиване - то не бяха приказки, песни, сокче, цица. След час и нещо вече ми писна и го зарязах на кревата, и му казах че не ме интересува ако ще да се скъса да реве, няма да го погледна. Затворих вратата и се заплеснах нещо, докато чакам да чуя вика на Тарзан, обаче не! Погледнах го след половин час - беше заспал без да гъкне  Rolling Eyes.  Та като че нямам рецепта за заспиване.... никога не става така както искам, особено ако съм намислила да правя нещо докато той спи  Stop!
Иначе нощем спи с пижамка, че много се поти и ме е страх да не настине  #Crazy на 25С  #Crazy Ама не мога да се престраша да го оставя гол - ще вземе да подсмърча после и ще си изям ушите от яд ...
Весел ден от мен на всички ви! И честит празник на всички дечица!  bigdance2

# 153
здравейте майчета
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА
ЧЕСТИТО НА МИНИРОЖДЕННИЦИТЕ  ЯНИ,СОФИЯ,КРИСТИЯН,НИКОЛА И РАЙЧО Tada nbirthday

# 154
Като гледам и ще вали... И на мен Шератон ми се струва адски далеч и неудобно от парламента. Особено ако се наложи да преодоляваш разстоянието с количка и бебе в нея - под дъжда...

Дрина и Танче, аз може да се придвижа към паметника на армията (по-удобно ми е за паркиране). Там като се съберем, ще се чуем с другите момичета пред Шератон и ще се уговорим с тях какво правим. Ще ви звънна като тръгна от къщи да видя къде последно мога да намеря хора от нашата група.
Ако вали, ви предлагам сборен пункт във виенската сладкарница точно срещу паметника на армията. Не помня как й беше името, входа е точно до ресторант Дрозд???

# 155
за срещата - нас не ни бройте че като гледам времето.....аи сме на консулте

имаме трети зъб след поредица безсънни нощи  Tired

Ние също като Giraffa спим с тънка памучна пижамка ама и мен все ме е страх да не измръзне

Ох буден е Heart Eyes

# 156
  • София - Младост 1А
Добро утро,
ами ние с Танчето се събудихме, погледнахме гадното студено време през прозореца и решихме да дойдем въпреки всичко.
До колкото разбрах срещата остава на Шератон.
Ние обаче ще дойдем малко по късно направо да се срещнем пред Народното събрание, защото и двете трябва да храним мъниците в 10. Ще ви звъннем да кажете къде сте.
Хайде до скоро.

Ааааа и някой да вземе фотоапарат, че моя не е в мен!!!

# 157
  • София - Младост 1А
Леле колко съм зальохана....

ЧЕСТИТ 1 ЮНИ-ДЕН НА ДЕТЕТО на всички малки и по големи господа и госпожици. Да са ни живи и здрави, много послушни и нищо да не помрачава щастливото им детство.

# 158

ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
Да са живи и здрави!Пожелавам им от сърце безгрижно детство с много игри,спокойствие при мама и татко ,и повече сигурност от държавата!Мили майчета,гушнете днес и целунете своите бебчета от мен!

Ние се приготвяме и идваме на срещата,нищо,че е хладно и облачно!Ще се видим там!Ще мина и през паметника,ще погледна и отсреща в кафето,а накрая ви чакам пред "Шератон"!

# 159

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!!!

Да са живи и здрави!

# 160
Добро и слънчево утро,
  uraЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЧИЦА Tada!Пожелавам ви да бъдете здрави,весели и да имате най-безгрижното и щастливо детство.
 nbirthday на нашите осем-месечковци-бебе Кристиян,Никола и Райчо! newsm59

Джули, baby_neutralдетенцето да се оправи ,а док.да отхвърлят лошата диагноза newsm17.
Меги, за обувките и аз съм решила след като почне да прохожда да купя стабилни с твърди стволове,а дотогава босичък или буйки.
Гея,честито ти ученик.Аз все още се двуомя какво да правя newsm78.Хем трябва да се връщам на работа,хем не ми се дава детенце на ясла.Дано до октомври реша нещо newsm12.
Пипи, честито виличка .Нека бъде огласявана от много детски смях и незабравими емоции.Честито абсолвентка!
WASP,и ние все още нямаме зъбче ,а как ми се иска ....та честито на новите зъбатковци на Злато и Валериа1.
АР,не си трови напразно нервите за свекито ,тегли една.....на ум smile3512 и се радвай на твоето малко съкровище.Аз се ядосвах в продължение на няколко месеца,а сега не ми прави впечетление.Не иска да идва в нас да гледа малкото,а да и го заведа специално до тях/тя живее от нас на 15 мин с трамвай/.Обеснявам и ,че ми е по удобно да дойде в къщи отколкото да мъкна за няколко часа цялата покъщина,но старата песен е всеки път на нов глас.Е пък няма да и го заведа и това е :2no2
Ако иска да го види ще дойде,ако не детето няма да я познава smile3513.
Волтажче13, да ти кажаче е най-добре къщичка без съседи и шум щото няма спасениееее.
 От мен весел празник и срещичка.Чакам снимки..................

# 161
Честит 1-ви юни на всички дечица мънички и големи!Да са живи и здрави,весели и да имат безгрижно детство!
Честито на днешните ни минирожденици Яни,София,Кристиян,Никола и Райчо! newsm59
Честит рожден ден,мила Бабке Жабке (на патерици малко).Пожелавам ти да си здрава,винаги усмихната и да се радваш дълги години на внуци! smile3525
Жирафче,страхотни снимки и пикник,личи си,че сте си изкарали добре.И аз искам диня.Много му се радвах на мъника как си хапва динка Hug
Гея,честито ти ученик.Не ми се мисли и на мен за този момент,че незнам как ще се разделим с Вики каквато е ревла и при никой друг не иска да стои.Приятно изкарване в Плевен и браво за килцата! newsm10
Р-ка,приятно кръщане,ще очкаваме снимки!А относно свекито ти-какво да ти кажа и аз си имам една такава и знам за какво става на въпрос.Колкото и да не и обръщам внимание пак немога да си затварям очите.Най-добре обаче да обсъдиш с мъжа ти това,което ти е кофти.
Пипи честито виличка-много да си почивате там и барбекюта и купони да се заформят!Честито ти кандидат-първокласничка!Голяма сладуранка smile3525
Джулка стискам палци диагнозата да не се потвърди и всичко да е наред с детенце! Praynig
Относно заспиването-Вики си заспива сама още от втория месец,оставям я в стаята и тя си играе малко и после си заспива,но и тя като Сами трябва да е завита иначе не разбира май,че трябва да спи.
Попи честито ви трето зъбче!Дано вече не ви мъчат зъбките така!
Вал,Злато честито зъбенца и на вас!
Дринка,понякога благородно завиждам на тези,които си имате баби в къщи,искам и аз ама няма!
Боги,честито ви хапване на черешки!И ние ще пробваме да видим дали ще и харесат,че май се очертаваме злояди.
Меги-Относно обувките-аз съм и взела за прохождане с твърда пета и ортопедична стелка,иначе на вън излизаме с такива за красота само,а в къщи и ги обувам само,когато е на проходилката.
Гледах тази сутрин протеста на майките пред Народното събрание по Нова и съм възмутена от отговорите на този юрист някакъв си,който вместо да даде един смислен отговор,изтъкна едва ли не,че не се налагало увеличение на майчинските и да забележе водещата с какви колички били тези майки #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Хубав ден и весел празник!

# 162
Привет на октомврийските мами и Честит Празник на всички бебоци!
Най-накрая и аз реших да се представя, че до сега само чета и съпреживявам отстрани. Вече имам и събитие за споделяне - ПЪРВО ЗЪБЧЕ  Mr. Green Освен това прави първи опити за пълзене и дава добри резултати  Party
Иначе за статистиката: Лина е родена на 21.10.05г. 3.8 кг., 52 см. Така с нас бройката на октомврийските госпожици ще се закръгли на 40!
Толкоз за сега - весел празник и много усмивки  Laughing  Laughing  Laughing

# 163
Честит празник на всички децича  baloni!

Честито  на днешните рожденници bdbaloni!
Добре дошли мама araksi и бебече  welcomeЛина ! Честито ви първо зъбче!
Честито ви трето зъбче, popy1   Flowers Bouquet!
Днес е много студено и вали, и няма разходка  Whistling!

# 164
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ БЕБОЦИ!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ  И ЩАСТЛИВИ  bouquet
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ДНЕС, да са живи  и здрави nbirthday
На срещата няма да успеем да дойдем,но се надявам следващия път да сме на линия Laughing
Честито на всички малки зъбатковци Heart Eyes
Добре дошли на новите мами Нелсан и Аракси newsm51
Джулка, стискам палци всичко с малката Радост да  е наред Praynig
Пипи, честито ти ранчо, много барбекюта да направите там Sunglasses А Йоана е страхотна, честито и за нея  bouquet
Честит рожден ден ( на патерици Embarassed) на бабка Жабка newsm59  Абе, Ер-че, много млада мама имаш,бе душо Heart Eyes Чакам снимки от кръщенето на Вал Килмър Heart Eyes
Гея, айде на есен с песен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт