Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 341
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник на всички дребни, големи и още по-големи деца, събрани в тази отчетна тема. Весел и щастлив първи 1-ви юни.

Heart Eyes

# 166
Привет мила,Рони!Така се радвам,че се появи Hug Hug Hug.Много прегръдки и целувки от нас с Вики Heart Eyes
Добре дошла и на новата мама Аракси и найното бебенце Лина  bouquetЧестито ви първо зъбче!

# 167
  • София, в полите на Витоша

Voltage13 и всички мамчета ,
Айде да почерпа  , че много лазарника станаха  ужас   39 са  вече smile3521     
 Да сте живи и здрави и  вие да гледате   внуче , има разлика по-мило е  Heart Eyes

Черпя  виртуално         , е някой божи ден дано да е реално    beer Wine Glass  cook  

Лека вечер   newsm51                                                                                                                                                                        

Честито и от мен, аз докато се включа да честитя и станало утре....   newsm51 newsm51 newsm51

Исках да ви почерпя и аз за моята мама- и тя вчера имаше РД, ама 59- ти поред    Joy но така са повече поводите за черпене...! party023  party023  party023 

Ние не се включваме в групата, че аз имам задачи, но ви подкрепяме морално! bg

Ер-ка, хайде весело кръщане!И снимки, че аз порпуснах да снимам, всичко ми е на камерата...  Sad

Добре дошли welcome и от мен на новите мами, пишете повече за вас!

# 168
Честит 1 юни на всички малки и големи деца! baloni baloni baloni

бъдете много щасливи,весели и безгрижни.  party006  party006 baloni

# 169
  • Пловдив
  moresmile moresmile ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ!!! МНОГО ЛЮБОВ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!
Здравейте мамита,най-вероятно не ме помните вече, защото не съм писала от много време. Вече имам нет вкъщи и ще бъда по-редовна. Весел празник на всички и жалко, че точно днес времето е такова гадно и не става за разходки.
Поздрави на всички  Hug

# 170
Ще ме прощавате че съм толкоз завеяна ама... Embarassed със закъснение ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ

Честито зъбче на Лина и добре дошла на Аракси  Hug!
Добре завърнала се Katerini !

Ние се завърнахме от консултацията - боцнааха ни последното ДТК най-сетне (Сашко го понесе геройски - тамън да ревне и извадиха иглата Party). Иначе резултатите ни са 9100 г. и 75 см. Mr. Green Имаше там една "какичка" на 10 месеца дето се скъсахме да я заглеждаме и да и се хилим Crazy и май заради това не ревахме newsm78.

Пропуснах какво са говорили за протеста  Sad

# 171
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ! Simple Smile

Маменца, аз съм много скапана. Оказа се, че Ивчо е с бронхит. Има хрипове. Пие антибиотик и една торба с лекарства... Кашля като дърт тютюнджия и направо ми се къса сърцето...
След тоя престой в Пирогов явно нещо ми е станало и ми е толкова мъчно за него.... На всяко кашляне ми иде да ревна.

Нооооооооооооо, днес по случчай празника, докато чаках да влезна при педито на преглед открих първия зъб! И ние се озъбихме най-накрая. Та на Ивчо сигурно му е паднал съвсем имунитета след изгарянето и никненето на зъба...

Дано да се оправи, че док каза, че на тая възраст под годинка е много опасно и ако получи задух ще ходим в болница. Стискайте палци да не стигаме до там  Praynig

Иначе той си е весел, хили се, пищи и т.н. Даже не съм усетила да е кисел нещо заради зъба, ама то така или иначе си му давам панадол по три пъти на ден....

Уф стига съм ви занимавала с наште болести.
Айде чакаме снимки от срещата и протеста.

# 172
Честит 1 юни на всички дечица!!!Да са ни живи и здрави малките съкровища.

Сори че вчера така набързо изчезнах,но сега ще се постарая да наваксам Peace
Жирафче,много сладък Дамянчо там на полянката с диня.Ама голямо мазане е наднало,а Wink
Попи честито ви 3-то зъбче!!Сашко голям юнак,щом нито сълзичка не е проронил днес.Иначе много големи сте пораснали-пу,пу Heart Eyes
Честито второ зъбче и на малката Валерийка newsm47
Джулка и ние стискаме палци,тази страшна диагноза да не се потвърди Praynig
Нелсън,Аракси добре дошли при нас Hug Hug
Гея,честит ти малък ученик  bouquet
Волтажче,и ние много искаме да си имаме наш си дом ConfusedОмръзна ми само по квартири да се влачим.Сега сме на много хубаво място,което е на 20 мин от работата на мъжа ми,тихо е и е много спокойно,но.....не е наше.А и сме на кръстопът-къде да купуваме в България ли,тук ли newsm78
Катерини,добре дошла отново HugХайдееее,пловдивският отбор се увеличи Heart Eyes
Пипи честит рожден ден на вашата баба  bouquet
Мндаринке,много тъжно това за бронхита.Дано да го излекувате по-скоро,та да не се мъчи Ивчо-Пивчо PraynigЧестито ви първо зъбче и на вас tooth

Само ние ли сме беззъби newsm78

# 173
Честит първи юни на малките ни слънчица!!!
Да са ни живи и здрави - другото само ще се нареди!!!!!

Ние днес ставаме на 7 месеца Hug |Имаме си един голям Яни който шъта в паяка и тегли кабелите на Рс то вече Mr. Green

# 174
Честит празник на всички дечица!!!

Много щастие , здраве и късмет.............

# 175
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА!
Честито на Яни,Райчо,Никола и София!
Честити зъбчета на Яни,Ивчо,Тони и Валерийка!Да са много здравички и бели!
Честита абсолвентка и нова къща на ПИПИ!
Също така честито и на останалите, които са имали поводи в близките дни  bouquet
ДЖУЛИС,дано с детенцето на приятелката ти всичко да е наред и да не се потвърди диагнозата!
БИНИ,а пък вие дано успеете в съда и дано повече да не се случват такива случки!
ТО сигурно някой забравям,ама то като пишеш веднъж в месеца-така става Simple Smile
Сега за Крис да ви кажа малко-от жегите напоследък напрово не може да диша,седи с по едно боди вкъщи,то и навън така ходи като е горещо.Казва вече "айдеее","баба","блабла" и "тата".Опитва се да маха за чао,ама не винаги става Simple SmileВече от една седмица хопва бисквитки(ама ръжени) и много му харесват.
Онзи ден опитах да му дам сиренце за проба(според лекарката)и той се изрина,така че все още сме на диета Sad
Хайде много хубав ден от нас и чакаме снимки от срещата  bouquet

# 176
Честит празник на всички дечица - и големи и малки.

Мандаринке- ститскаме палци бъроз да се оправя малкия- голям Ивчо!

А пък ние чак сега тръгваме за Благоевград- много ме е яд - от 11 насам съм зачакала да тръгнем - и срещата изпуснах - ама кой да знае!

целувки от нас - и ще се видим - чуем чак другата седмица!

# 177
  • София - Младост 1А
ами много беше хубава срещата... Бяхме аз, Танчето, Меги, Бини, Гея, Верич, Златото и Лу (ако пропускам някого да извини кухата ми хралупка).
Попротестирахме малко, после кафепихме и ние с Танчето си тръгнахме, пък другите отидоха да допротестират. По мои наблюдения нямаше голямо меле на протеста, но народа сигурно се е уплашил от лошото време. Златото я интервюираха май от Нова Телевизия. Имаше още доста камери, та може да се мернем довечера в новините.
На кафето имаше клоун и фотограф, та се снимахме и фотографа обеща да прати снимките на мейла ми без да се налага да плащаме...
Абе купон беше...
А останалите снимки - този път от другите папараци...

Мандарински бързо се оправяйте, че нали съм се засилила до Надежда да идвам да ви видя...

# 178
  • София - Младост 1А
ехеее видях Бини и Меги по Канал 1 в новините... еййй ама сте сладки бе

# 179
Мандаринка, честито ви първото зъбче  newsm62! Бързо оздравяване на мъника! Hug

Общи условия

Активация на акаунт