Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 341
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
И аз ги видях......мамини убавици  Heart Eyes

# 181
Честит празник на всички деца! Нека растат живи и здрави и нека те да затворят очите ни.

# 182
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!!!
ехеее видях Бини и Меги по Канал 1 в новините... еййй ама сте сладки бе
Аууууу, пак сме медийни звезди!  Mr. Green Аз много се бях притеснила, дано не съм някоя тиква там  #Silly Довечера дано ни дадат пак да се видя, а и мама да ни види!!!
Ние след като Дринка си тръгнаха ходихме в градинката пред театъра,хапнахме, пийнахме, нали е празник, после с Надинка и Вери4 минахме през Бокала, аз купих на Йони фибички, даже нади я снима, на 3-те косъма и сложих 2 фибички!   4470 И трите купихме на мъниците по 2 чифта гащи с картинка отзад, много сладки и на момчетата-кърпи за главата! Абе, изкупихме магазина, вдигнахме го с главата нагоре, особено аз  Mr. Green А свеки е купила на Йоана пумпал и малката много му се радва! Аз ще и купя и лодка с топки от Комсед (comsed.net), ама днес нямаше кога, та в събота ще ходим!

Честито на минирожденниците Яни на мама Джули, Райчо на мама Райчева, Криси на мама Мушоши, Никола на мама Фани и София на мама Пупон-тези двете последните мацки се гууууубят!

Честити зъбчета  tooth на Яни, Ивчо, Тони и Валерийка! Да са много здравички, остри и бели!

Добре дошла на мама Аракси и малката бебка Лина! Пиши повече за вас!!! Катерини, радвам се че ще пишеш по-често! Тук с всеки ден е все по-весело и приятно!!!

Джулка, мила, моля се  Praynig малката принцеса на приятелката ти да се оправи и да отхвърлят тази диагноза! Милото детенце и милите му родители!ПОМАГАЙ ИМ С КАКВОТО МОЖЕШ!АКО МОЖЕМ С НЕЩО ДА ПОМОГНЕМ, САМО КАЖИ!

Целувки от нас!!!Ние на 6 вечерта пътуваме за Варна!!! Като дойда ще спретнем среща!!!  Heart Eyes Аз си мисля даже , че може на плаж да отидем, водите ли ги малчовците?! Айдееееееееее, идвам скоро!!! Mr. Green

# 183
  • Варна
Честит празник на всички мънци! Да са много здрави и щастливи и да раздават озъбени усмивки!

# 184
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ВЕЧЕ ПОРАСТНАЛИ ДЕЦА!  bigdance2
ВСИЧКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
Днешната среща малко я попропуснах,заради проблеми с баба ми.Но накрая отново се появихме с Нати и съм много радостна.
Видях себе си и Меги по новините на Канал 1-абе големи убавици сме си!Ама защо не ни дадоха и децата? newsm78
Понаправихме и някои снимки.ЕТО ГИ СНИМКИТЕ!

Накратко да се оплача от доктор-некадърник,който днес ме извади от хубавата компания.Правил какво правил с раната на баба ми,ръцете си оставил,пък и някаква инжекция искал да и вкарва в раната,която изобщо не трябва да се прави.Вдигнал им скандал,че не са се съгласили и си ги изпратил.И така ходихме до Пирогов та се донамесиха по-адекватно.Моля се да не се получат усложнения с раната и баба да се оправи! Praynig
Това е!

Джулка,разбрах за детето на твоята приятелка.Милото,дано да не се потвърди тази ужасна диагноза! Praynig

Спирам с писането,че Нати надава викове за мен /определено/.
Целувки на всички сладури.

# 185
Честит празник на всички сладки малки, големи и още по-големи дечица!!!

Много щастие, здраве и късмет.............!!!

# 186
  • София
ааааа Меги, Бини и Злато ги видях по канал 1!!!
Много бяхте хубави!
И Нати и Йони видях Simple Smile

# 187
Здрасти!
Е,и аз се видях !И Меги и Бини също,а и разни познати ми звънят,че ме гледали!Пак се изтипосахме по новините!Но съм доволна,че достойно подкрепихме протеста,че той наистина беше доста постен,за мое разочарование и очудване!Пък и се поразходихме,и кафе пихме,поседяхме по пейки и градинки и пак си побъбрихме.Готино беше!
Мандарински,не се притеснявай!Наблюдавай го Ивчо и дано бързо се оправи!Може и от зъбите да е!Най-вероятно даже!
Добре дошли на Аракси и Лина!Хубаво е,че си се престрашила най-после и честито ви зъбче!Да пишеш често,ей!
Катерини,а на теб-добре дошла пак при нас!Само да не се отметнеш от обещанието за редовно присъствие!

# 188
Абе гледах специално новините, и нищо не съм видяла пак!!! Thinking Ама че съм...
Както е видно от снимките на Бини - ние проспахме голяма част от срещата, но не и протеста де Simple Smile. На клоунските снимки сме будни обаче Sunglasses.
Добре дошли на новодошлите напоследък мами!
Много се радвам, че се видяхме пак момичета! И отново Честит празник, милички дечица наши!

# 189

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕТСКИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОКТОМВРИЙКИ БЕБЧОВЦИ!
БРАВО НА МАМИТЕ АКТИВИСТКИ В ПРОТЕСТА!И АЗ БЯХ, НО ПЛОВДИВСКИЯ ОТБОР БЯХМЕ МНОГО МАЛКО, ОТДАВАМ ГО НА ЛОШОТО ВРЕМЕ....
Не съм чела от 2 дена, почвам и после ще пиша пак.

# 190
Честит празник на всички дечица! Да растат здрави и весели, палави и безгрижни, щастливи и обградени с много любов от всички нас!  Hug  Heart Eyes

# 191
  • София
ЯЯЯ от днешния протест ама в Пловдив...
Веднага мернах аз октомврииското участие на първа линия Simple Smile

# 192
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ОКТОМВРИЙЧЕТА!!!

Нашият празник мина много добре! При попа се държа що годе добре, порева малко, но според мен си го беше страх от попа. В момента в който го погледнеше и заплакваше жално, жално. И понеже Краско си знае, че след баня следва папкане, след като го изкъпа и почна да огласява църквата с виковя "Ам-ам-ам". Бях го предвидила този момент и независимо, че бе ял 1 час преди това му поднесох шишето с мляко. Попа му пее, а той си хапва - баровец!!!  Mr. Green Барнахме го в новите дрехи и хоп в ресторанта. И там Краско не пак, а отново яде!!!  Crazy
После с баща му си дойдохме до вкъщи и го постригахме без никой да знае и като се върнахме отново на майка племеника почна да пита "Ама каде е Краси, това Краси ли е?!" Преставете си колко е променен с новата прическа - 2 номер! Сладурче е и изглежда доста по-голям. Събра много подаръци и най-вече приятни емоции!!!

Ето и снимки на новата ни фризура:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelinakrasteva/album?.dir=/4b46re2

А ето и снимки от преди няколко дни, забележете 10 разлики   Mr. Green

http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelinakrasteva/album?.dir=206bre … rasteva/my_photos

Лека вечер!!!  Hug

# 193
Ерче, честито ви малко християнче. Да ви е живо и здраво. А за прическата, направо не мога да повярвам, че това е Краско. Много е готин така и още повече прилича на Вал Килмър. Да го нацелуваш от нас с Дими (това Пипи да не го чете)

Лека нощ на всички Hug

# 194
  • Варна, България
Да е честит празника на всички дечица! Да растат здрави и много звездички да светят в техните очички!
За съжаление гледах късните новини, но никоя позната мама не видях  Sad  
А, Карменчето веднага се откроява на снимката. / Дари много прилича на теб, да знаеш!  Mr. Green /
Ронка, мило приятелче, благодаря за пожеланията! Отдавна не беше се обаждала, а нали знаеш колко много си те обичаме всички! Пиши по-често.
Ей, бабка-жабка, за какви лазерника говориш - ти на 39 се радваш на внуче, а някои от нас /моя милост/ на 32 се радва на първа рожба! Много яка баба си, младичка, запазена  Joy Най-добри пожелания и още внуци и правнуци, че и пра-правнуци /не е непостижимо  Mr. Green /  да те радват! Laughing
Честити малки бели бисерчета на Яни, Тонката, Валерия, Ивчо и новото бебче Лина! !!! Много да гризкат!  Mr. Green
Ивчо бързо да оздравява!
Джулка, моля се прогнозата на това детенце да се окаже грешна!  Praynig Би ли споделила по какъв начин се е разбрало за проблема.
Уелкам на мама Аракси и бебче Лина!
Ей, Катерини, добре си се завърнала! Ще чакаме по-голяма активност и от теб!
Смайли Танче, честито ти моторизиран мъж, макар и с ролери! К`во да ги праиш Хангличаните-като си немат празници си измислят такива  странни. Важното е, че сте си изкарали супер!
Р-ка, честито ти християнче и наистина е много променен с новата прическа!
Лека и целувки!  

Общи условия

Активация на акаунт