Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 340
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
zoroto  и ние така заспиваме и аз съм се видяла в чудо,ама неискам да я уча на ръце и само и приказвам,ще следя полезните съвети,та дано има резултат. Laughing

Вяра я родих тук в Карлово-голяма грешка,но това е др.тема..в 14.02 ч.Чаках този момент 5 години,защото имам два спонтанни аборта.С татито Ганчо сме на 7 небе... Heart EyesАз съм 80 набор,а той79.Аз съм зодия Телец,а той Скорпион-голямо съчетание....само дето незнам как мелим с тези хапливи зодий... newsm78.Аз съм най-лошата снаха,която съществува,ама така ми е по-добре.
Малко трудно се ориентирам като чета мненията ви,защото трудно помня,за което ще ме извините,ама ще запомня имената на тези сладки бебоци и майчетата им Simple Smile
megan@ много ти благодаря и за тази покана,но за съжаление,първо-чак днес седнах на компа и аз катоzorotoи Дринка нямам много време,освен това и поработвам малко и....по рядко ще се включвам.....и второ-ми е доста сложно да прелитна до София от Сопот.....а и с париците е свързано,но лятото като има повече ще направя всичко възможно да дойда поне на една такава,а не се и съмнявам ,че всички сте много готини  bouquet-за мен е чест да съм част от вашата общност!
Гея ох не ти ли е мъчно,аз си чувствам страшно гузно и гадно,че ще ходя от др.седмица,макар и само 3 дни и то само следобед да работя и направо ще се пукна.... Sickпустите му и парици,а как си ревнувям детето от свекървището #Cussing out....
Мале блазе ви,че бебчетата викат мама,нашта дебелана вика:баба,дядя,дада,бай,дай,ама Не и мама... #Crazy
Нямаме зъбче,макар че от 3 месец имаме симптоми... Sad,много се мъчи миличката....
Вечер я завивам с единично олекотено и спи само по памперс и пижамка,а в топлите дни с лятна-късо ракавче и късо долнище и гол тумбак... Blushвсе е потна милата.....Аз между другото съм най-либиралната в това отношение тук на село...др.майки при 30С ги обличат,забележете:с долно боди, с ританки,блузка,гащиризон жилетка,чорапи и обувки...а нашта по боди /принцесишко горе се връзва през врата/и за всеки случай и нося тънки якенце и чорапки за под сандалките.....
В проходилката сме от края на 5 месец,в бънджи от 4,и като я държа за ръцете прави и крачки...ПОстоянно е ухилена до ушите особено на хората по улиците,та се спират да и говорят... Laughing
® аз се печа на същия огън.... #2gunfireсамо че и след 7 изгонване от вкъщи,навлека пак идва да цвили на детето...викам си:заради тая смрад,като проговори Вяра ще издава само животински звуци.....
Мамета кажете как се пазите с в мъжкото ложе,с кое е най -добре,мисля си за спирала,ама незнам дали няма да я усещам? newsm78
ZLATO__ целунах я и ние ви целуваме! Heart EyesРАдвам се,че ти харесва подписа,малко е лигавичък,ама ние сме от глезеното женско царство Joy
GiraffaМоля питайте,че така незнам,какво да пиша,виж,ако го говоря се справям със скороста на светлината,ама...де време и място... hahaha
smiley Tanya и ние сме беззъба бабичка hahaha
[/size]Честит празник на всички бебоци,каки ,батковци и мами!

# 196
  • София, в полите на Витоша
Момичета, има страхотни кошарки за пътуване и за игра в Метро- различни разцветки, 72 лв. прИмоцията.... #Crazy

Ние веднага се обзаведохме с една, нали сме виладжии....  Mr. Green

На който му трябва- да тича да си купи, няма да съжалява!

П.П. Не работя в Метро!!!!

# 197
Aaa, и аз бях на срещата.
Ето малко снимкови доказателства.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oronova/album?.dir=/de9fscd&.src=ph

Умирам за сън, лека ви нощ!!

# 198
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте мамчета , благодаря за поздравите  Heart Eyes да ви се вращат стократно  newsm51
Кръщането на малкия мина перфектно .... ма ЕР-ка (демек щерка ми ) ви е разказала .
Voltage13 то на годинките нищо им няма , ма много бързо се изнизват нещо. То не е важно на колко си , а на колко се чустваш , бе карам още пубертета май Simple Smile
Лека нощ и спокойни сънища  smile3524

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 00:38 от babka_jabka

# 199
Честит Празник на всички дечковци!!!
Да са ни живи и здрави и да растат безпроблемно и много щастливи!!
Злато, Бини , Меган- страхотни сте, момичета!!Браво на вас!Бяхте супеееер!
Отново си имаме медийни звезди!
 newsm51Р- ка честито ви християнче!Господ да го закриля през целия му живот!!!
Мандаринке- стискам палци бързо да ви мине бронхитът, само ти бъди спокойна и всичко скоро ще е наред с малкия сладък пухчо!!!
Добре дошли на новите (някои и стари) мамита!!!
welcome
Лека нощ и много целувки от мене.

# 200
  • София
Леле мами, ПОМАГАЙТЕ!!!
Полудяла съм...
До преди малко му тъпках лекарства на Ивчо в устата. И именно в това е проблема, едвам му ги натъпквам, а са доста... Крещи, реве, върти си главата, бута ми ръката, плюе ги.... Дайте идеи как да му ги давам тия лекарства, така че да не ги плюе. Сега му ги давам с пипета от панадол и с лъжичка. Смесване с кърма не става, пък той не яде нищо друго. Побъркала съм се, моля ви ми помогнете с някакви идеи  Cry

# 201
Мандарински, то май други начини няма newsm78 тъй като не ядете пюрета обаче като му даваш с лъжичка пробвай да му го изсипваш отстрани в бузката, а не върху езика (леле как го обясних Embarassed) така ще му е по-трудно да плюе.

Бързо да се оправя малкия сладурко!  Praynig

# 202
Мандаринка, даже не знам как иначе  newsm78. Пипетата на Панадол е най-сполучлива. Може би с малко водичка, но мъника май още не пие?

# 203
  • София
Мандарински, не може ли да му включиш някаква храна, каша или плодово пюренце, нещо сладичко и така да го излъжеш да ги поеме лекарствата?! Друга не ми идва на ум  newsm78 , нямам опит с лекарства, той моя всичко поема попринцип!

# 204
Ер-ка, честито ви кръщене! Много е сладък мъника  smile3525!

Малко да се оплача. Едвам гледам, спала съм 2,5 часа  Tired Face . Определено имаме смахнати съседи  Twisted Evil. Има ли празник - ужас. Напиват се като скотове, музика до дупка, подсвиркват, викат, а как се играят хора в малко пространство  не ми е ясно. Цялата къща вибрираше. Много добре знаят къде спи бебето, е уредбата беше в съседната стая. Малката почти не спа, плачеше. Мъжът ми направи забележка.  Ефекта е точно за пет минути.

Сега сложих Валерия да поиграе в кошарата, а тя, милата, заспа в играчките  newsm46 .

Взех да се притеснявам, ще строим къщата-калкан, ами  ако е пак такова чудо?
Отивам да дремна smile3524 и аз.

Мандаринка, сега се сетих за плодов чай на Хипп, може и с него. Успех   bouquet!

# 205
Мандаринка, продължавай с пипетата- най - сигурния вариант , че ще му останат в устата.

# 206
Привет и от нас.Надявам се края на месеца времето да е топло защото с още едно майче сме решили да ходим на Ахтопол от 25.06-05.07.Даже си направихме и резервация за по сигорно.                                                                                                      МАНДАРИНКА за лекарствата пробвай да ги разредиш със сокче и ги давай вместо него. УСПЕХ И БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ

# 207
Мандаринка, мисля, че с пипетката е най-добре, напъхай я от страни на езика. На Крум като му давам Еферелган с лъжичката винаги плюе и тече от всякъде и аз събирам с лъжичката и отново набутвам в устата. Така че най-добре си приготви и една лъжичка за да събираш изплютото и отново да му го набутваш.

# 208
  • София - Младост 1А
Мандарински само с капкомер или спринцовка пиле. Буташ в устата и това е. Моя също се дърпа като трябва да пие противоалергичния сироп, ама кой го пита. Стискам го и бутам лъжицата. Постоянство и здрави нерви му е майката. А при вас и малко физическа сила, че Ивчо може и да те пребори...

valeria1 и аз като тебе будувах по цели нощи, ама от скоро се оправям по следния начин. Правя любезна забележка към 12 часа и след това ако продължават звънкам на 166 и подавам оплакване. Идва патрулката и ги смъмря. Ако продължат пак звънкам на 166. Само че при повторното идване глобата е 50 кинта и пишат акт. За трето идване вне знам какво се прави. То толкова ще им е писнало на ченгетата, че освен един кютек да им фърлят... Та така си реших проблема.

р-че честито ти християнче. Я разкажи за Боянската черква че нали ни предстои кръщене и на нас, а се чудя къде да го правя...

# 209
Привет на всички в този дъждовен ден Rolling Eyes Днес по принуда ще пропуснем разходките, но има и такива дни, какво да се прави Confused
Вчера не можех да видя поредните октомврийски медийни звезди и много ме е яд, но не се съмнявам, че са били супер Laughing
Ер-че, честито ти християнче  bouquet А новата прическа е върха, направо е още по-голям бонбон Heart Eyes
Мандарински, те момичетата са го казали , ама и аз мисля, че варианта е спринцовка или капкомер, друг начин не се сещам newsm78 Стискам палци да се оправите по-бързо Praynig
Валерия, много кофти това със съседите и понеже от думите ти си правя извода, че са страшни катили, решението е да постъпиш както Дринка те  е посъветвала, звъниш в полицията и решаваш проблема кардинално, то като не разбират от дума #Cussing out Аз се чудя как може да има такива хора, просто главата не ми го побира, да знаеш, че има бебе и въобще да не се съобразяваш с този факт newsm78
Нелсан, относно пазенето според мен най-добре е да се консултираш с твоя гинеколог, той ще ти предложи варианти, поискай да ти обясни предимставата и недостатъците на отделните  предпазни средства и избери най-добрия за теб вариант Wink
Да се похваля Райчето вече си има дипломирана леля актриса, сестрата на мъжо онзи ден завърши Кукли във ВИТИЗ, трета е по успех в целия випуск момата Party  А в средата на Юли заминава за 1мес в Япония, там ще играят с групата една постановка.Така че занапред няма да скучае малката ми принцеса, ще има кой да я занимава Mr. Green
Хайде приятен ден от нас на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт