Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 337
  • 270
  •   1
Отговори
# 210
# 211
zdraveite, moje li njakoj da mi objasni kude stava publikaciata na dannite za bebeto - koga e rodeno , koja e mama i t,n thank's predvaritelno Grinning

# 212
  • София - Младост 1А
Ами ако говориш за публикуването на първа страница, данните там може да ги променя или да добавя само този който е пуснал темата - в случая Гея.

Еми, честито на сестричката ти. Хрумна ми да съберем някъде дечурлята и да им изнесе представление с кукли.

# 213
Аз пак с оплаквания  Sad - вчера след последното ДТК беше добре  ама нощес от 12 като ме е почнал....само скимти ooooh! не може да заспи спокойно и каквото и да правя все е нещастен Tired На мястото на инжекцията се е подуло е зачервило доста - слагам му компреси ама няма особен ефект засега (пък ние Инфарикс слагаме). Пък и зъбчетата пак го замъчиха ooooh! Ужас само на ръце го нося и пак е рев.

Какво да правя друго просто ненам.....

# 214
Здравейте,
Тази нощ Пепчо не ме остави да мигна,то не бе скимтене,въртене,рев и сополи.....тези зъби ще ни уморят smile3541.
Сутринта не искаше да яде и взе да подкашля.Ама кашля като голям и като ,че ли храчки ще отделя.След премерването на температурата отидохме до педито да го видят/нали съм паника/.Нямало му нищо-чисти гърди,гърло....и ни изписаха ЗИРТЕК-противоалергични капки. baby_neutralдано да е това и не даде някакво усложнение.

Мандаринка,много съжалявам за Ивчо ooooh!,дано бързо да се оправя и да не се налага отново да постъпване в болница baby_neutral.ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ!
Бини,  newsm17 и твойта баба да оздравявя бързо,че след внучка трябва да тича.
АР, Честито ви христянче и честита прическа!Да  нацелуваш на Краско дупето от нас  remybussi
Надинка, добре че е фотото да видя Вики колко е пораснал.Цунки по муцунки от Пепи.
Валериа 1, най-добре е да ги bambamтези съседи.

Малкият се събуди и тичам да му премеря Ill.

# 215
Днес Криси става на 8 месеца  Heart Eyes  
На мама куклата е вече една голяма принцеса, която постоянно иска да е на крачета, да подскача като зайче, да се плези, да прави опити да пълзи, да се опитва да говори, да бъде прегръщана, целувана и обграждана с много внимание...  Laughing Да ми е жива и здрава сладураната.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виртуална почерпка за всички вас:

Честит 7 месец на Ивчо на мама Мандаринка

# 216
R-ка честито ти християнче! И честита нова прическа на Краско!

Честито и на всички мини-рожденници днес! Да разват много мама и тате.

klamerche  не е чесно с тези вкуснотийки да ни черпиш. Вече се облизвам.... newsm10

Момичета в този скучен за мен ден ми дойде една идея да пострижа Крум. Отдавна се каня, ама всички около мен бяха против. И така без никой да знае и да питам отидохме направо във фризьорския салон и това е резултата http://bgphoto.net/photos/12381/o632848547939218750.jpg

# 217
Момичета, Ицо днес има ден ден  Mr. Green!!! Направих торта, и ви черпя по този случай виртуално с каквото искате!!! beer beer3 beer2 Popcorn cook newsm24
ER-чe, ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!!!!
Кламерче и Мандаринка, честито минирожденници Вики и Ивчо!!!!!
Мандаринка и аз със спринцовка ще те посъветрвам, дано бързо оздравее иВЧО!
На Краско и Крумчо, честити прически, страшни са!!!!!!!!!
И при нас е страшно със зъбите, денонощно реве, а днес не е млъкнала изобщо, вече ще откача! Ден 8-ми!  #Silly Дано вече рпобият, милото и то много се измъчи!

Целувки!

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 15:24 от megan@

# 218
Честито християнче на Р-ка!
Честито на днешните рожденици Криси на Кламерче и Ивчо на Мандаринка!Благодаря за почерпката!Да са здрави,палави и да радват мама и тати!
Честит рожден ден на Ицо на Меги!Пожелавам му много здраве,успехи и с Йони много да го слушкате и обичате!  bouquet
Честито завършване на сестрата на мъжа ти Емим!Ще има с какво да забавлява малката!   bouquet
Честито прически на Краско и Крумчо-големи сладури (пу-пу)!
Мандаринка бързо оздравяване на Ивчо.Аз съм давала само със спринцовка и има добър резултат иначе много плюе.
Вал имаш ужасни съседи #2gunfireАми и аз бих те посъветвала като Дрина.
Ирка дано Пепи се оправи бързичко и да се наспите. Hug

# 219
Честити прически на Краско и на Крумчо! Като големи момченца изглеждат вече Grinning
Обаче аз на Сашко къдриците няма скоро да му ги прежаля  Mr. Green на мама рошльото ще си е Crazy

Малко се поуспокои дребния и сега само ме бабосва и мамосва Sunglasses. Гледам грейна слънчице и май ще го мятам в количката че да се поразсеем и двамата навън (надявам се).

Ходих, зяпах и много скъпи ми се видяха повечето проходилки  #Crazy (само едни намерих по 30 и няколко лева)? Аз ли съм в заблуда нещо или така са им цените? newsm78

А за обувките - гледах само тук из кварталните магазини ама нещо не можах да му харесам (то аз за себе си много трудно избирам обувки) искам някакви по летни ама не сандалки (сандалките отделно ще му взимам)

# 220
Честит рожден ден на любимия съпруг на мама Меги - да е здрав, щастлив и да носи на ръце своите две принцеси а те да го правят горд баща и любящ съпруг. Да си изкарате страхотно празника  Wine Glass
Честито християнче на мама Р-че. Да порасне здрав, умен, добър, сърдечен, лъчезарен и щастлив мъж и да радва всички около себе си.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed
Честити прически на двете момченца - Крумчо и Краско. Те вече са големи момчета и няма да се учудя ако кажете утре че са си хванали вече и гаджета  dancing

# 221
Хелоууу!
Добре дошли мама Nelsan  и бебче Вяра  и мама araksi и бебе Лина!
Честит рожден ден на патерици на бабка Жабка!
Честити зъбчета на Валерия, Яни, Алекс на popy1 !
Честит 7 месец на Ивчо на мама Мандаринка![/b][/color]
Честит 1-ви юни на всички дечица мънички и големи!Гледах тази сутрин протеста на майките пред Народното събрание по Нова и съм възмутена от отговорите на този юрист някакъв си,който вместо да даде един смислен отговор,изтъкна едва ли не,че не се налагало увеличение на майчинските и да забележе водещата с какви колички били тези майки #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Гале, ако тоз “Младеж” ми беше наблизо незнам какво бих направила.Егади идиота!!!
Добре дошла на мама Катерини отново!Надявам се скоро да се видим!
Мандарински оправяйте се бързо!
Волтажче прилича според баща си “…..от кръста надолу”. hahaha
nadinka , Бини супер са снимките!Много ви се радвам.
Р- ка честито ви християнче!
klamerche Честит ви осми месец!Да я нацелуваш по крачетата, ще я папам!
Тия дни времето е кофти, но не ни спира да излизаме.Бяхме на протеста, но кмета не ни отрази, то и да ни отрази какво може да направи човека.Не зависи от него.
Радвам се, че е имало стабилно присъствие!
Новото при нас е, че ядем кисело мляко с пресен плод и бисквити.Много ни харесва.Ще започваме кухнята, защото Дари не иска да яде пюрета, а супи.Така, че и аз ще й готвя и на кухнята през седмицата.

# 222
  • София - Младост 1А
еххх момичетааа, не достигнха пожеланията ни до малък Ивчо. Днес е дишал много трудно и са отишли в МА и са ги приели. Имам само един кратък смс и нямам повече инфо. Чакам да каже кога е удобно да й звънна, за да ги чуя. Их ама каръшка работа...

# 223
Ей, като тръгне така.... Sad
Дано да не е много сериозно.Ади да докладваш после.

# 224
Привет момичета!
Аз само да добавя към казаното от Дринка - на Ивчо ще му правят инхалации на място, затова се е наложило да останат в болницата  Sad
Добре дошли на новите мами, ще видите , че при нас е много хубаво.
Нека да се отчета с мерките на малкото ми слонче - 9 кила, 68 см. Продължава да бъде ниска и дебела  Joy Joy Joy Докторката ми даде и бележка, която да занеса в детската кухня, че и без това ще трябва да чакам...
Днес времето нещо се е побъркало - сутринта беше мрачно като в 9 ч. вечерта, а сега - слънце. невенището киселя цяла сутрин, в 11,30 я изкарах на терасата, почти под дъжда (щото умните архитекти преди 40 г. са направили терасата ни 9 метра дълга и... 70-80 см. широка) в столчето за кола, завих я с едно одеалце и... заспа да три минути. И така спа час и нещо. После ми се изсипаха на гости сестра ми и на Илия племенницата, та до преди малко. Е, поне Невенището беше намачкано и нацелувано порядъчно  Mr. Green
Ох, четох до сега, ама нещо не мога да си събера мислите и да запомня всичко, така че ако пропусна някой - да ми се разсърди (ама само виртуално, моля  Rolling Eyes)
Ер-че, Верич, честити ви малки момчета с мъжки прически. Ама много са хубави, много!
Надинка, ама Виктор много порастнал! И какъв красавец е само...
Попи, аз днес сутринта си поръчах проходилка по и-нет - ето тази , ще ми я доставят в понеделник следобяд - сумата за доставка е 2,50 и има там 1% от цената на продукта за застраховка при транспорта. Та - обща стойност - 30,30 лв. Смятам, че не си заслужава да обикаля цял ден, и да взема нещо на същата (или по-висока) цена. Преди време от същея и-нет магазин си поръчах и столчето за кола, много съм доволна. Лесно и удобно.  Wink
Уф, исках и още за пиша, ама малката се събуди и е време за папкане. Айде, после ако мога пак ще се вмъкна в нашето прекрасно виртуално пространство

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт