Професионални серии за коса - тема 119

• 113 345
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Искам да споделя за разочарованието си и пълно недоразумение, наречено Ланза. Купих ги от лукфантастик, вижда се от сайта им за колко пари. Става въпрос за Keratin healing oil.

Настроена съм за реконструкция с това име Кератин. Първо да започна с опаковките, не кореспондират с претенцията си за цена, а капачката на шампоана е направо като на шампоан от едно левче. Миришат приятно и консистенцията на маската и олиото звучат обещаващо. Шампоанът е гъст и плътен, богат. Измих си косата два пъти и като цяло останах с някакво прияно впечатление, преди да разбера в какво гнездо ще се превърне косата ми. Започвам да нанасям от маската - има лъскави частици, изглежда добре, по някакъв начин напомня на маската на Макадамия от предния й вид. Но консистенцията е много далече от нея, прилича на масло, имаше една маска на Фито, подобна на нея. Маската се одтделя като на парчета, в резултат на което отива една трета от нея върху косата ми, супер неикономична е. Излизам от банята и се опитвам да си среша косата...мисия невъзможна

Почувствах се като ученичка, след изрусяване със супра в домашни условия. Реве ми се! Но знам, че ще оправя положението, опитът си е опит. Сресвам се бавно и внимателно, за да не падне половината от косата ми и идва ред на олиото. Приятно бутилче с приятен аромат, с неадекватно голям отвор. Сипвам един път и нанасям, разбирам че е леко, но нещо нищо не усещам. Слагам втори път и нищо не се случва. Усещането върху косата ми отново е за метла. Суших по-продължително от преди, за да изгладя метлата. Косата стои като изпръхнала и хвърчаща.

Това са моите впечатления, не ме е яд толкова за парите, колкото за претенцията. И да ми ги подаряват, бих ги отказала. Сещам се поне 20 марки, в пъти по-добри на съвсем различни пари. Разбирам много добре, че серията е кератин, но това не е оправдание за гадното усещане и невъзможност за сресване. Надявам се да не съм я проскубала много от дърпане. Като се замисля, че можех да взема новата серия на Шу, ме хваща яд, но ще поправя грешката. Днес ще ги поръчам и ще споделя отзиви.

# 676
  • Пловдив
Може ли сравнение на олио Ланза и олиото със Шипка или с кафе на Орайт?

# 677
Виолетова, каква ти е косата? Снимай да видим какво се е случило.

# 678
  • София
А от колко време не са подстригвани краищата?

Преди около 2 месеца са подстригвани.. не е от това ...самата структура на косъма е по-различна, по-дебели и груби са тези, които са проблемни ..., принципно косата ми е мека

bananadana, боядисвам я, но не мога да разредя боята ... имам бели коси.
Косата ми е на черта до линията на сутиена, не я искам по-дълга, искам да запазя тази дължина ...

Deathcrush, моят гребен е на Магнум.

# 679
  • Варна
 Два пъти си прехапвам езика/клавиатурата/  Laughing ама ще си го кажа  Wink.  Lanza Keratin healing oil е серия за третирани коси с осезаемо присъствие на кератина както в шампоана така и в маската. Маслата омекотяват действието,но ако косата по дефаут е суха и със здрав косъм е възможно да се получи ефекта описан от Виолетова.
 При мен шампоана си е с балансирано действие,маската също. Последната ми напоява и разплита идеално,но аз винаги слагам масла по дължините преди миене,което ги и предпазва от последващо премиване и излишно напротеинчване. С шампоан мия веднъж дължините тъй като ползвам за скалпа Стамиген на Напура.
 Олиото...ами не съм имала такъв продукт до сега,а имам доста. Да помпата пуска доволно количество и не е никак икономично,но пък е първото,което ми е абсолютно достатъчно като финиш без да се налага да слагам още 2-3 продукта. Не съм му тествала термозащитата защото в момента дори сешоар не ползвам.

Тъй,че за мен серията си е много добра и бих я сравнила като действие със Шуши Слийк на Шу. Не ми хареса генералния тон на Виолетова и съм 100% убедена,че ако марката се предлагаше от Рибите нямаше да е толкова категорична.
 Да подчертая,че олиото ми е от Агора и съм им изключително благодарна за тестерите на Ш и М. Последните обаче ги взех от HQ тъй като редовните цени у наше село са си пресядащи. В момента обаче с намалението идват горе долу на същата цена,която платих аз.

# 680
Искам да споделя за разочарованието си и пълно недоразумение, наречено Ланза. Купих ги от лукфантастик, вижда се от сайта им за колко пари. Става въпрос за Keratin healing oil.
Не се притеснявай като ги заредят в Рибата мнението и състоянието на косата ти моментално ще се промени. Peace
Те сега са с намаление сега Ланза и то голямо между другото, случайно видях в мейла си.
Още се чудя на олиото аз. Другите не ме вълнуват.

# 681
Какъв дървен гребен използвате? че моята се заплита страшно на тила отзад докато спя, пълен ужас и съм се видяла в чудо направо.
Magnum! Сума различни съм купувала, техните са най-качествени.
Имат с най-различни форми и зъбци за всякакви коси.

# 682
Може ли сравнение на олио Ланза и олиото със Шипка или с кафе на Орайт?
На мен лично ми допада повече ланзата от това на орайт.
О райт го бие единствено по аромат,пристрастена съм към аромата на кафе.И с двете олиа може да се прекали и двете придават изключителен блясък.И двете запечтват връхчетата на косата.Ланзата обаче обира по добре фриза и омекотява по добре косата и то до следващото измиване.С Олиото на О райт след няколко дни имам нужда от допълнително нанасяне по върховете.

# 683
  • Somewhere far away
Какъв дървен гребен използвате? че моята се заплита страшно на тила отзад докато спя, пълен ужас и съм се видяла в чудо направо.
Magnum! Сума различни съм купувала, техните са най-качествени.
Имат с най-различни форми и зъбци за всякакви коси.
Мерси много. харесах си този  с  по едрите зъбци. а този сайт читав ли е че го търсих из нета и на повечето места го няма наличен ?
http://www.marvi.bg/magnum-greben-gvaqkovo-darvo-edri-zabi-s-dra … a-1-br-15589.html

# 684
http://magnum-germany.de/?detail=158&brand=3
Това са представителите за България, ако не се лъжа. Има ги също и в store.bg, както и в по-големите аптеки.

# 685
# 686
А от колко време не са подстригвани краищата?

Преди около 2 месеца са подстригвани.. не е от това ...самата структура на косъма е по-различна, по-дебели и груби са тези, които са проблемни ..., принципно косата ми е мека

bananadana, боядисвам я, но не мога да разредя боята ... имам бели коси.
Косата ми е на черта до линията на сутиена, не я искам по-дълга, искам да запазя тази дължина ...

Deathcrush, моят гребен е на Магнум.
Звучи ми като да е порьозна  newsm78 Кюн витал нутришън серията е идеална за такава коса.

# 687
  • София
Благодаря, El, ще си направя теста ..... но имам и тестер на  серията и ще я пробвам утре... На Кюн не съм ползвала нищо до този момент.  Много добре ми се отразява домашния еластисайзър....но често ме домързява да го правя....

# 688
  • Варна
 Еми то в тия жеги си е жив мазохизъм да се клепа човек с еластисайзъра  Laughing,но свикни преди всяко миене да слагаш някакво олио на дължините. За предпочитане е кокосово сурово пресовано,но ако нямаш може и зехтин. Даже някоя дрогерийна маска или такава,която не харесваш или ти е нищоправеща,но задължително слагай нещо преди миене пък било то и за 15мин. Ще усетиш разликата веднага.

# 689
Аз много искам да слагам някакви масла, но предвид, че слагам финиши, после термозащита, трябва да си измия косата първо....Иначе върху тия другите неща едва ли ще проникне масло в косъма или ще повлияе някак си. А после пък голямо замотаване става с тая коса. Един път да я измия, после масла, после пак да я мия. То един ден с моята коса трябва да си играя.

Общи условия

Активация на акаунт