МЕХМЕД ЗАВОЕВАТЕЛЯ с КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ - ТЕМА 2

• 60 726
  • 651
  •   1
Отговори
# 600
Сега ще му разкаже за плановете си за превземането на Константинопол

Везира не може да повярва как Мехмед е успял да скрие всичко това

# 601
  • Варна
Май се нави пашата.

# 602
Сега ще му разкаже за плановете си за превземането на Константинопол

и чак просълзи Халил паша  Grinning

# 603
това ли беше сона  Rolling Eyes приказките на белия дядка за великите постижения на Мехмед

# 604
  • Варна
Ще стават световна империя.
Какво сега, толкова ли беше?
Свърши ли?
Дано да се е уплашил шефа на канал Д от отсечената глава, та да събере пари за още епозоди.

# 605
Он стал самым могущественным, великим завоевателем.

Мисля дизи битти....

# 606
Май това ще е. За сега, нещо пуснаха в рекламата, ама не разбрах какво. Дали не е "Очаквайте продължение" ? Някой ден, наесен или? Praynig

# 607
Язък...всички туити имат язък  Crossing Arms

#MehmedBirCihanFatihi yaziklar olsun! bu muhtesem diziye nasil kiydiniz?

# 608
  • Варна
Devam ediyor нали е продължава?
Ама кое продължава и кога.
Канал Д търсят рекламодатели, закъсали са я с парите.

# 609
first episode - final episode 😞💔💔
#mehmedbircihanfatihi #kenanimirzalıoğlu #ertansaban

# 610
това с продължението не го разбрах  newsm78 а иначе за такъв бърз финал, бързо измислен край - айретен никак не лош  Peace Каза си султана мераците и дедо белобради разказа после на бърже и накратко на фона на негово величество за големите му дела сонра  Peace Peace жалко само, че ние няма да ги видим през очите на Мехмед последния завоевател

# 611
  • Варна
Аз съм доволна - сценаристи не сме пустосвали, мадамите се държаха на положение, коне и битки умерено... ако намерят пари за още, ние сме на линия.
А най-много ми харесва вашата компания. Като изгледаме пак последния епизод и започваме да чакаме първи от следващия проект на Батю.

# 612
Аз съм доволна - сценаристи не сме пустосвали, мадамите се държаха на положение, коне и битки умерено... ако намерят пари за още, ние сме на линия.
А най-много ми харесва вашата компания. Като изгледаме пак последния епизод и започваме да чакаме първи от следващия проект на Батю.

ооо, ще гледаме ми кЪк  Crazy Crazy Crazy на хоризонта е 4 епизод с бг суб, следват 5 и 6  Party Party Party тия у турско са за оплакване, че видяха султана тая вечер за последно, ние имаме още да му се радваме  Laughing Laughing Laughing

# 613
Както  казват феновете на Кенан, може за първи път сериала ти да завършва по-рано, но ти игра достойно, хер заман Кенан Имирзалъолу  Heart Eyes

.............

И това от ашкъмката https://twitter.com/hodukmoduk/status/991381574284464129
Мисля, че няма нужда от превод, който си обича батю, ще го разбере  Heart Eyes...Аз също бях попаднала на едно друго негово старо интервю в което той говори за Фатих  Peace

И едно мнение от Нинола , дано страховете ѝ не се оправдаят, но и аз имам същите (

Цитат
Одним словом жаль, жаль, что такая многомесячная работа свелась к шести сериям... Жаль актерского труда..боюсь, что это последний сериал, в котором мы видим Кенан бея

..................

smile3501  smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 23:35 от косе-босе

# 614

тойбе, тойбе  ooooh! ooooh! ooooh! покай се, сестро...  как може такива страшни мисли да ти минават през главата преди лягане  Shocked Shocked Shocked молим ти съ... дай с добрите  Praynig Praynig

поражението над султана не е дело на батЮ и екип видно и ясно е от всякъде... основна причина имат некои алчни дупета и манията им към големите купчини финикийски знаци сега и на момента  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт