Търся електронна книга - тема 21

• 166 385
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Търся книгите на Юрт и Русенфелт..
Мога да ти ги изпратя на пощата само кажи в какъв формат Simple Smile

Здравейте,
и аз много бих искала да ми изпратите книгите на Юрт и Русенфелт.

s_t_e_l_l_a__@abv.bg   ми е имейла, ако някой може да ги изпрати.
Благодаря

# 136
  • София
Линк за изтегляне на четирите книги на Юрт и Русенфелт във формат EPUB - ТУК

# 137
NumLock, благодаря!
 Аз търся "Белият хотел" на Томас.

# 138
Здравейте,
Търся: Ключът към бързия метаболизъм книга от Хейли Помрой, Марс и Венера - ново начало от Джон Грей и  Моето компетентно дете  от Юспер Юл. Ще бъда много благодарна, ако някой ми ги изпрати: pp_17@abv.bg

# 139
Добро утро на всички! Предполагам ще бъде невъзможно за момента, но много бих искала да получа поредицата на "Кралска страст" на Дженива Лий (на български език), "Девети ноември" на Колийн Хувър, поредицата на Джени Хан - "До всички момчета, които съм обичала" и на Лекси Блейк "Разплата". Търсих навсякъде, но никъде не ги намирам. Вероятно е поради простата причина, че все още ги няма в електронен вариант, но ще ми свършат работа и сканирани в пдф. Моля ви, моля ви, ако някой случайно ги има, да ми ги изпрати на stanislava_velinova@yahoo.es. Благодаря ви предварително! Hands Pray

# 140
Търся "Фантом", Ю Несбьо, чета ги в хорнологичен ред и стигнах до тази - 9-та е, имам следващите 10 и 11, но... Simple Smile Благодаря предварително! Уж проверих на обичайните места..

# 141
  • София
Сиси, прати мейл на ЛС.

# 142
Здравейте на всички! Търся "Девети ноември" на Колийн Хувър. Търсих на всякъде. Ще съм много благодарна, ако някой ми я прати mihluzova@gmail.com

# 143
Здравейте на всички! Търся "Девети ноември" на Колийн Хувър. Търсих на всякъде. Ще съм много благодарна, ако някой ми я прати mihluzova@gmail.com
Те сега я издадоха в хартиен вариант, така че скоро може и да не я откриете в ел.вариант.
Иначе книгата е страхотна!

# 144
Здравейте,
Търся "Леопардът", "Фантом",  "Полиция", "Жажда" на Ю Несбьо.
Ще съм много благодарна, ако някой ми изпрати някоя от книгите.
penka.ivanova@gmail.com

# 145
  • Варна
Някой да има "Марко" на Юси Адлер-Улсен?

# 146
  • София
Марко и аз я искам, но не съм я виждала до сега Simple Smile

Търся и Лилит от Джордж Макдоналд.

# 147
Здравейте,
Търся "Леопардът", "Фантом",  "Полиция", "Жажда" на Ю Несбьо.
Ще съм много благодарна, ако някой ми изпрати някоя от книгите.
penka.ivanova@gmail.com

Всичките ги има в МБ (MailBooks)

# 148
Здравейте, търся "Да изгубиш Хоуп" на Колийн Хувър и "Красиво изкупление" на Джейми Макгуайър. Ще съм много благодарна, ако някой ми изпрати някоя от книгите. cbocanovska@gmail.com

# 149
  • София
Здравейте,
Виждам, че скоро е излязла в книжарниците, но дали може да се намери в електронен вариант "Формата на водата"?

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 11:08 от Майка Зайка

Общи условия

Активация на акаунт