Търся електронна книга - тема 21

• 166 287
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

търся "ТУР Трениране на успешни родители" - д-р Томас Гордън, Да оцелееш като родител
и нещо за Монтесори в ел вариант.
Ако някой има "Да разбираме децата. Значението на първите три години от живота" ще съм много благодарна.
ТУР и Да оцелееш като родител ги имам на хартия, но за жалост през деня не мога дори и да помисля за четене и само вечер, когато всички спят ми остава време и за киндълчето ми.
Скрит текст:
Благодаря

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 01:51 от an.geo.t

# 226
Здравейте на всички,имам нужда от вашата помощ. В началото на септември започнах да чета поредицата Този мъж,след това Кросфайър и така почти всички книги за любов без предразсъдъци,вече от дни търся нещо подобно,което да привлече вниманието ми,но нищо не откривам...моля дайте някакви идея за КНИГИ,които се доближават до тези,които изредих.Благодаря много!

# 227
  • италия
Здравейте на всички,имам нужда от вашата помощ. В началото на септември започнах да чета поредицата Този мъж,след това Кросфайър и така почти всички книги за любов без предразсъдъци,вече от дни търся нещо подобно,което да привлече вниманието ми,но нищо не откривам...моля дайте някакви идея за КНИГИ,които се доближават до тези,които изредих.Благодаря много!

Здравей,можеш да прочетеш Кралско желание на Дженива Лий или Безмилостен Крал на Мегън Марч. Саманта Йънг също има хубава поредица Единственото хубаво нещо, ако имаш интерес от някоя книга мога да ти пратя.

# 228
  • София
Скрит текст:

Здравей,можеш да прочетеш Кралско желание на Дженива Лий или Безмилостен Крал на Мегън Марч.
Саманта Йънг също има хубава поредица Единственото хубаво нещо, ако имаш интерес от някоя книга мога да ти пратя.
Здравей, може ли на мен Саманта Йънг?

# 229
  • Димитровград
Търся „Аз преди теб”, на Джоджо Мойс.
kanesta@abv.bg

# 230
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
kanesta, има я в читанка - https://chitanka.info/book/7741-az-predi-teb

# 231
  • София
Скрит текст:

Здравей,можеш да прочетеш Кралско желание на Дженива Лий или Безмилостен Крал на Мегън Марч.
Саманта Йънг също има хубава поредица Единственото хубаво нещо, ако имаш интерес от някоя книга мога да ти пратя.
Здравей, може ли на мен Саманта Йънг?
dolceee, мерси! Peace

# 232
Здравейте,търся книгите на Катрин Смит.Прочетох -Да изкушиш негодник хареса ми но в Гугъл виждам че е поредица някой от Вас може ли да ми помогне dianaa1962@abv.bg

# 233
  • Димитровград
Отдолу има голям надпис в черно, че е забранена до 2019.

# 234
Отдолу има голям надпис в черно, че е забранена до 2019.
Не разбрах кое е забранено книгата ли ?Беше качена още миналата година мисля в групите.Аз питам за останалите които се виждат в Гугъл-поредица ли е и има ли ги някъде?

# 235
Джоджо Мойс- Аз преди теб
https://ndox.abv.bg/download?id=f96b7a4b33

Джоджо Мойс- Аз след теб
https://ndox.abv.bg/download?id=591a3b1b78

Последната (за сега) трета част, мисля че още не е преведена на български.
Качвам линк на книгата на немски, защото на английски я има на доста места в интернет.
Moyes, Jojo - Mein Herz in zwei Welten
https://ndox.abv.bg/download?id=a8f5d88f2a

Приятно четене

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 20:38 от Potrebitelka1

# 236
  • Mediterraneo
Преди време Читанка въведоха правила, че книги могат да се свалят, ако са издадени преди повече от 5 години, мисля. Пише го в общите им условия. Та книгата не е забранена, просто не може да се свали и прочете от Читанка до упоменатата дата.

# 237
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Без проблем се свалят и "забранените" книги, просто в адресната лента на браузъра трябва да се добави .epub към адреса.  Peace

# 238
Здравейте,някой може ли да изпрати книгата Виж ме на Никълъс Спаркс?

# 239
Търся "Поверително от кухнята"

Общи условия

Активация на акаунт