Търся електронна книга - тема 21

• 166 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Търся следните книги на Даниел Стийл ако някой има някои от тях би ли могъл да ги сподели.

Краят На Лятото
Минало Несвършено
Недостойна за любов
Пегас

Имейла ми е  radoslav1993@hotmail.com

Благодаря ви предварително !

# 271
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, търся книгата "Каин и Авел" на Джефри Арчър. Благодаря!

# 272
Здравейте, да си повторя търсенето от предната тема - " Тънкото изкуство да не ти пука" от Марк Менсън Simple Smile

# 273
Здравейте,

Все още търся "ТУР Трениране на успешни родители" - д-р Томас Гордън, Да оцелееш като родител
и нещо за Монтесори в ел вариант.
Ако някой има "Да разбираме децата. Значението на първите три години от живота" ще съм много благодарна.
ТУР и Да оцелееш като родител ги имам на хартия, но за жалост през деня не мога дори и да помисля за четене и само вечер, когато всички спят ми остава време и за киндълчето ми.
Вече търся и “Жената на прозореца” от Ей Джей Фин

angeot@gmail.com

Благодаря

# 274
Здравейте,
търся книгите от  поредицата "Красив негодник” на Кристина Лорен - "Красив негодник”, "Красив непознат” и "Красив играч". Ако някой ги има и може да ми ги прати на мейла ще съм много благодарна Blush

# 275
Здравейте,
търся книгите от  поредицата "Красив негодник” на Кристина Лорен - "Красив негодник”, "Красив непознат” и "Красив играч". Ако някой ги има и може да ми ги прати на мейла ще съм много благодарна Blush
Изпрати си имейла

# 276
  • Бургас
Здравейте,
тук има доста книги на тези авторки http://www.rulit.me/author/loren-kristina/bg/1/date

# 277
Здравейте,
Изпрати си имейла
Gery_bs@mail.bg ❤️

# 278
Здравейте търся Дан Симънс -Лятото на страха.

# 279
Здравейте, търся Отчаяни херцогини - книга 3: Лейди Хариет
Благодаря предварително!
kaik123@abv.bg

# 280
  • Варна
Здравейте, търся Отчаяни херцогини - книга 3: Лейди Хариет
Благодаря предварително!
kaik123@abv.bg

За информация, книгата излезе в понеделник, днес е петък. Друго ще се въздържа да пиша.

# 281
Здравейте, търся ''Принцът на мъглата''-Карлос Руиз Сафон. Ако някой я има в електронен вариант ще се радвам да ми я изпрати.

# 282
Здравейте,някой може ли да ми изпрати Прокудената наследница на Ерин Уот?

# 283
  • София
Имате ли Зовът на кукувицата от Робърт Галбрейт ?
Дай имейл и ще ти я изпратя в понеделник.

# 284
Здравейте, някой има ли „Безмилостен крал” на Мегън Марч? Много ще съм благодарна ако ми я изпрати на malgenio.ns@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт