Търся електронна книга - тема 21

• 166 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте дали някой има книгите Момиче от календара Aпри,май,юни 2 част да ми прати на denity_17@abv.bg много благодаря предварително

# 301
  • София
Здравейте дали някой има книгите Момиче от календара Aпри,май,юни 2 част да ми прати на denity_17@abv.bg много благодаря предварително
А дали не можете да погледнете три поста назад?

# 302
  • Пловдив
Здравейте,

Търся At Home with Mr. Darcy, книга 6 от поредицата Austen Addict на Victoria Connelly.

Дали я има някой? Благодаря предварително Simple Smile
Заповядай – http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=At%20Home%20wit … t=0&f_group=1

Благодаря Hug

# 303
Здравейте! Търся книгите на Кийра Кас от поредицата Изборът. Имам само първите две,ще помоля ако някой има останалите да ми ги изпрати на tedi_6481@abv.bg
Благодаря ви и хубав ден! Simple Smile))

Бихте ли ми пратили и на мен последните 2 книги от поредицата на Кийра Кас на тоьи имейл magytoo.to@gmail.com ?Благодаря предварително!

# 304
Здравейте ! Търся книгите на Даринда Джоунс за Шарлот и Рейес от книга 6 до книга 11 ... Ако някой ги има ще бъда благодарна да ми ги изпрати на
nikoletkaangelova@abv.bg
Ако ги няма в електронен вариант ще бъда благодарна ако ми кажете дали ги има в книжарниците.
Благодаря и хубав ден! 😊

# 305
  • София
На какъв език? Предполагам си проверила и си видяла, че на български не са преведени, на английски можеш да ги намериш на сайта, който съм дала по-горе, предполагам, че и на руски ще ги има там, ако ти трябва друг език не мога да помогна.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 13:19 от milenaka

# 306
Видях току що,че на български език в електронен вариант ги няма ,но в книжарниците не знам дали ги има на български ...

# 307
Здравейте! Търся „Коралайн“ на Нийл Геймън и ''Скелиг'' на Дейвид Алмънд

# 308
Здравейте търся книгата "Да оцелееш като родител". Ако някой случайно я има ще помоля да ми я изпрати на martinov@abv.bg Благодаря

# 309
Здравейте, търся книгите "Тръни в пустошта" и "Розите на Съмърсет" от Лийла Мийчам. Прочетох на един дъх книгата и "Пепел от рози" и много искам да прочета и тези две от поредицата.  Ако някой ги има ще бъда много благодарна! martenata@abv.bg

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 19:58 от martenata

# 310
Здравейте, търся книгите ПОРЕДИЦА „Нощни ловци“ 1.Мечтан любовник 2.Нощни удоволствия 3.Нощна прегръдка. Ако някой ги има моля да ми прати имейлът ми е ev56@abv.bg    В замяна аз също пращам книги

# 311
Martenata, заповядай

"Розите на Съмърсет"https://ndox.abv.bg/download?id=475f6feb77

"Тръни в пустошта"https://ndox.abv.bg/download?id=386f476404

# 312
Здравейте,някой може ли да изпрати Пропукано кралство на Ерин Уот ? Благодаря предварително!

# 313
  Здравейте,търся в електронен вариант,на български   -"Сделката на живота ти   " Фредрик Бакман .И от същия автор" Ние срещу всички",без значение формат.  Благодаря!/inadikova@abv.bg/

# 314
Търся The Darkest Warrior от Gena Showalter Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт