Търся електронна книга - тема 21

• 166 363
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, четящи!
И аз като всяка втора питанка искам да помоля за 4та книга от поредицата Кросфайър. Преди да бъда анатемосана в своя защита да спомена, че преди да питам съм прелистила голяма част от предишните теми. Открих линкове към книгата, но на всички ми изписва EROR. В Читанка до 2019г е забранена за четене. Та... ще съм благодарна ако някой ми я изпрати на мейл  vanyavejda@gmail.com.
Благодаря!
Изпратих я!

# 361
 viki2004 И още веднъж благодаря! Сега определено наближаващата ми почивка ще е добре подплатена с интересно четиво Simple Smile

# 362
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте! Търся книгите на Одри Карлан- Момиче от календара.

http://www.rulit.me/programList.php?view=global&search=Момиче+от+календара
Много благодаря, в същия сайт ги намерих само на руски. Явно не съм потърсила внимателно.

Mailbooks не успях да си инсталирам на телефона...а в момента предимно от него чета.
Mailbooks работи само под Windows, за съжаление.
От РС винаги можеш да си ги пратиш на телефона по много начини. Аз така правя, като най-често пращам през Bluetooth.

# 363
Момичета, търся Бьорнстад и Брит Мари на Бакман и Аз още броя дните на Г. Бърдаров.

Ако някой ги има, ще съм много, много благодарна да ми ги прати  bouquet

# 364
# 365

О, благодаря от сърце! Hug  Heart Eyes bouquet

Денят ми е вече чудесен! Освен, че чакам мача с нетърпение, имам и две желани книжки за четене!

# 366
Търся Media vida и Amaranta на Care Santos, моля споделете, ако някой ги има. Изпробвах няколко линка за сваляне, но не става.

# 367
Здравейте, търся Кралска съраст и Кралско желание на Дженива Лий. Ако някой ги има може ли да ми ги изпрати на nora.staneva@gmail.com

# 368
Здравейте на всички,имам нужда от вашата помощ. В началото на септември започнах да чета поредицата Този мъж,след това Кросфайър и така почти всички книги за любов без предразсъдъци,вече от дни търся нещо подобно,което да привлече вниманието ми,но нищо не откривам...моля дайте някакви идея за КНИГИ,които се доближават до тези,които изредих.Благодаря много!

Здравей,можеш да прочетеш Кралско желание на Дженива Лий или Безмилостен Крал на Мегън Марч. Саманта Йънг също има хубава поредица Единственото хубаво нещо, ако имаш интерес от някоя книга мога да ти пратя.

Може ли да ми пратиш на Дженива Лий и Мегън Марч на eli_radoslavova@abv.bg
Благодаря ти предварително! Simple Smile

# 369
  • София
Здравейте, търся Шест Години на Харлан Коубън, дали някой я има

# 370

Заповядай
http://www.rulit.me/author/koben-harlan/shest-godini-download-free-414959.html

# 371
Здравейте! Търся "Седем години копнеж" от Силвия Дей. Благодаря предварително! byi321@abv.bg

# 372
  • София
Здравейте,

търся "Розата на любовта" на Сара Маклейн.

# 373
Здравейте! Търся книга на Мегън Марч - Непокорна кралица. Много ще се зарадвам, ако някой я има и ми я изпрати.  lemone20@abv.bg Благодаря!

# 374
  • София

Заповядай
http://www.rulit.me/author/koben-harlan/shest-godini-download-free-414959.html

Много благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт