Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 379 142
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде
Белинда, само накрая да не стане майтапа истина Wink
Мари, мажи с някакъв гел (диклак, волтарен, дийп рилийф...)
Нощес към 4 и при нас много силно се раздуха, сега е спокойно, но мрачно.

# 31
Честит имен ден на Козуначко, Калин, девойката на давиз! Simple Smile
Ако има и други нека се чувстват поздравени. Simple Smile

Белинда, много ти стар теста, не се хванах аз. Simple Smile

# 32
Мажа, аз, мажа. И с пенсионерка наколенка съм.

# 33
  • София
Е, как пък го разбра, че е стар! Да не са сменили нещо модела? Не знам, аз не съм правила от лятото на 2016-та Grinning

# 34
  • на Мелмак
Честито на празнуващите днес!
Белинда, Фанах се аз, като един виден шаран 😊Щях да ти честитя 😉

Ние мислехме да караме ски, но май ще подпираме диваните. Вали, духа.
Снощи имахме страхотна вечер, спокойна, различна, мммм, по-често ще бягам тук ☺.
Приятен ден!

# 35
Калин, Калина, Цвети, на Давиз девойката, кой още празнува, да си признава. Да сте живи и здрави.

# 36
Честино на Калин, Лина, Давиз, Явор и на всички останали, който имат празник днес! Бъдете здрави и наздраве!
Белинда, вързах се и даже се зарадвах. После се усетих и се разочаровах. Сега обмислям, дали да не пратя снимката по Вайбър на моя. Ще се гръмне.

# 37
Ха ха ха, дай му да диша на човека бе Вани. Аз не знам какъв номер да спретна на дребното. Единствено ми идва да не му направя вечеря, ама ще е гадно, след като му забравих шоколадовите яйца в офиса.

# 38
  • някъде ... тук ...
Честити да са цвететата днес!

# 39
  • Варна
Оф, Белинда, чак ти се кефя как не се втеляваш за килата, тяхната сметка. Аз като се закуча ги свалям ама после омазвам положението. Тоя път, заклевам се, сваля ли колкото искам влизам на стриктно хранене под грамаж щото на 40 вече метаболизма не е като на 20.

Я кажи по-подробно за реакцията на мъжа ти на първоаприлската шега Simple Smile

# 40
Ние май сме най-цветната фамилия 😉
Днес празнуват дъщеря ми, майка ми, баща ми и свекървата.
Да са живи и здрави, те и всички "цветя"
Флорчето и тя май празнува 🤗

Белиндаааа 😂😂😂
В секундата, в която видях снимката и се сетих за бременната такава. Тогава даже на мм я показвах. Да види и той хубави бременни, й не като неговия морж, т.е мен 😁😁😁

При нас вали гадно. Ама така пръска по прозорците, добре че не съм ги мила 😂😂😂

# 41
  • София
Ееее, Лили!!!! Развали ми работата, 'начиииии Laughing Какво е това Честит първи април?! Знаеш ли до 10 часа колко шаран щях да хвана?!
Хванали са се, споко. Simple Smile
И аз в т.ч. Е, за малко, но факт. Не знам житието и битието на всички, но от това, което съм попрехвърлял, знам, че имаш дребчо и си викам айдееее......сложна стана работата. После се сетих, че може да е уйдурма. Laughing

Честит празник на всички, както и на всички цветенца!

# 42
Честит празник на всички именици! Пътуваме вече, по вода естествено. Вълнувам се, все едно аз имам изпит. 14 ч, не забравяйте палците!!! 😆

# 43
Честит празник, момичета! Здрави да са всички именици! Моето братче също празнува:) Вчера си прекарахме страхотно, купих количка за бебето, разгледах малките дрешки❤😍 нямам търпение да стана пак леля, и да посрещнем първия мъжкар след 3 моми:)
Аз никой не съм хлъзнала все още. Миа мен да- получих СМС от еконт че имам пратката за 1080 лв! Брех викам, какво съм поръчала и как не помня за такава сума?! Таман взех да звъня на дадения номер и тя се захили:) Вързах си се отвсякъде! Докато бях в банята ми взела тела, изтрила си номера снимката, писала се Еконт и ми пратила СМС:))
Жаки нагризала 6 ябълки от фруктиерата по малко всяка, била направила ябълката на телефона 😂🤪😂 Как ги измисля как?!

Искам до църквата да ида за върбичка, винаги си взимам, но чакам са поутихне вятъра и да ми размине главата, от 5 нощес ме мори мигрената:(

Белинде, за около 30 секунди ти се вързах😂😂

# 44
  • София
Оф, Белинда, чак ти се кефя как не се втеляваш за килата, тяхната сметка. Аз като се закуча ги свалям ама после омазвам положението. Тоя път, заклевам се, сваля ли колкото искам влизам на стриктно хранене под грамаж щото на 40 вече метаболизма не е като на 20.

Я кажи по-подробно за реакцията на мъжа ти на първоаприлската шега Simple Smile

A, че какво да им се връзвам чак толкоз. Връзвах се, когато бяха 15 и ме боляха ставите, и се чувствах като морж. Здравето е най-важно! Сега съм в супер форма, тренирам, мога да скачам интензивно кардио половин час, мога да правя лицеви опори, ако нещо ме боли, то е от мускулна треска, нося 12 кила бебе с една ръка. Останалите кила са си чиста суета, за здравето ми вече няма опасност, така че хич не ми е зор вече, признавам си. Знам, че пак ще изглеждам точно така, както искам, пък когато - тогава Grinning

За реакцията на мъжа ми мога да кажа само това, което той самият ми разказа. Не бяхме заедно, по вайбър му пратих снимката. Ама ми се обади веднага, де, вече се беше усетил, но следите от истерия си личаха Joy

Общи условия

Активация на акаунт