Докато работих в полицията никого не съм карала да ми се обяснява и доказва защо е с тази или онази фамилия, дори няколкото мъже, които взеха фамилията на съпругите си.

Че защо тогава трябва да носят документ, щом не искат никой нищо да доказва? За какво друго го носи, освен именно за да доказва нещо си?
А ако си е сменил името без брак, то тогава какво трябва да мъкне там? Протокол от мислите си, когато е взел решението?
По закон било, сигурно е така, не знам... Абе то по закон трябва и да глобяват, ама на - не всеки път го правят и правилно постъпват. Аз изобщо не смятам, че сляпото спазване на всякакви буквички, запетайчици и разпоредбички води непременно до добро. Напротив. Но така е то, особено що се отнася до милиционерската логика, там често е трудно да ѝ хванеш края.
Никой да не се оплаква от времето, че още ме е яд. Вчера: градински купон с барбекю, а то се изляха порои, тамън 5 броя. какд а е - опекох месото, ама се тъпкахме на затворено, а не е същото.

Ама,тъкмо прочетох кой/какво.
Ина мен косата,ако ми е смачкана не искам да ходя нийде,все гледам да се понаглася
,с изключение на сутрешното водене към училище
.Все се надявам да не ми се наложи да излизам от колата,че освен смачкана,съм и по пижама
.
.Гащеризонът е в бяло и черно, поръчах му червени обувки и с червено кожено яке смятам да го нося.Но първо да го скъсим...абеее дълга и широка работа. Обаче,Белинда,не се бях сетила за тоалетното ползване
Натъпках се в XS, доволна съм 
!

.