Любовницата ми има любовник

• 90 536
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 45
Той оферти има... нЕма да го мислите! Са се почват едни кастинги едно чудо! Laughing

# 46
  • Пловдив
Не знам дали е Бубанка. Но е яко да се попързаляме Simple Smile

# 47

Бий мЪ Убичай Мъ Joy

# 48
  • Sofia
Малей, мъж и двама любовници!😯 Тази кога намира време за поддръжка на миглите и екстеншъните!
Може да не ходи на работа жената.

Нали била продавачка... Флиртувала с всички клиенти наред.

# 49
Модераторите знаят как да дигнат кликовете на 1 април. Пишете, още 8 часа имате Simple Smile

# 50

От Перник са  hahaha

# 51
Заклевам се ,че е истина всяка дума...мога и чат на вайбър да публикувам...
Да намерих си майстора...

Иска ми се да разбера дали нейнака постъпка е подтикната от мен , имам ли вина, и дали тя е била увлечена и вече в  този момент е решила и ще може да е само с мен?

Защото тя казва - видях грешката си знам ,че съм такава, съжалявам , сега ще се постарая да се променя.
Моя опит ми подсказва  че няма да стане.
Но вслучая човека е с крайно нестандартен характер и не мога да реша- да вярвам или не?

# 52

Най-учтиво ще ви помоля да не се подигравате и да увличате мненията в тази посока . За мен е много сериозно..

# 53
Е няма как да не се подигравам на изневеряващ мъж на който му изневеряват  rotfImao rotfImbo

# 54
Заклевам се ,че е истина всяка дума...

Да беше пуснал темата вчера, или да изчакаш до утре, ама сърце юнашко не трае, а?

# 55
Е няма как да не се подигравам на изневеряващ мъж на който му изневеряват  rotfImao rotfImbo

Добре, но стига толкова!

# 56
  • Пловдив
Защото тя казва - видях грешката си знам ,че съм такава, съжалявам , сега ще се постарая да се променя.
Моя опит ми подсказва  че няма да стане.
Но вслучая човека е с крайно нестандартен характер и не мога да реша- да вярвам или не?
Изчакай да видиш, ноооо "Москва не вярва на сълзи".

# 57
Скрит текст:
От Перник са  hahaha

Мхм Joy

# 58
Аз съм сериозна... даже ти давам насоки к'во да правиш.... тръшкай се още. Как да се подиграваме на такъв сериозен мъж... ми не може!!!!

МолА ви сЪ кУежки (и колегата Лиам) .... дайте по-сериозно!!!!
Innocent

# 59
  • Варна
Ма и Бубанка как тарикатски слага запетайките  Joy да не я познаем.

И ползва главни букви.

Значи, човек, оплел си се като пате в кълчища. Да се чуди човек защо. Предполагам не си пенсионер, сигурно нямаш и здравословни проблеми. Парични, както разбрахме, също нямаш. Млад, здрав, прав, богат. И зорлем си вгорчаваш живота с някаква дето и да напусне мъжа си никога няма да бъде съвсем твоя. Е, кой каквото сам си направи.

Общи условия

Активация на акаунт