Любовницата ми има любовник

• 90 227
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 840
Обаче може би познах, че всъщност сексът не е нещо кой знае какво, а просто хората са неопитни, щом едната свирка им се вижда уау-техника за перверзни напреднали.

В тоя момент се замислям, че понякога разните уъркшопи за женска енергия и самочувствие може пък да са полезни, особено ако научат жената да се измъква от тоя вид робство...защото сексуалността може да освободи, може и да зароби.

# 841
На колко години е Дулсинеята? 30+, 35+, 40+?

Капоне, имате ли 10 години разлика?

# 842
Пак ще повторя - никой не спира енергичните и готини да живеят такъв живот, но нека са си в своята среда. Не да бъдат хищници сред нормалните хора и да се правят на интересни. Сори, но този човек е скапал живота на две жени с нормални мечти.

Що не си хвана истински кучки, да види какво е, ами с хубавите и стабилни, но той да се държи като нарцис и грубиян. И за хора като него си има жени, но той няма топки за тях.

# 843
Що не си хвана истински кучки, да види какво е, ами с хубавите и стабилни, но той да се държи като нарцис и грубиян. И за хора като него си има жени, но той няма топки за тях.
Толкова им е акъла за да останат с него. Подхождат си.

# 844

Дулсинеята е на 26-27 , имат 11-12 години разлика. (според мен)

# 845

Дулсинеята е на 26-27 , имат 11-12 години разлика. (според мен)
Ако това е така, да не се чуди защо му се е замотала главата. В нормално състояние е при това положение.

# 846
Пак ще повторя - никой не спира енергичните и готини да живеят такъв живот, но нека са си в своята среда. Не да бъдат хищници сред нормалните хора и да се правят на интересни. Сори, но този човек е скапал живота на две жени с нормални мечти.

Съгласна. Обаче някои тук го виждат с романтичен ореол. Къде му е романтиката, бе? Измъква се като пр..я от гащи всеки ден, за да дава на любовницата си какво? Едното голо е..не. Нищо друго. Нищо от това, което обичайно присъства между двама влюбени. Само грубости и простащина. И се изживява като голямата работа. Пълен боклук, откъдето и да го погледнеш. Ако беше пич, истински, щеше да си пробутва номерата на равностойни му жени. А не да лъготи 2 обвързани, че и на чувства го удря. И той - чист като сълза, без ангажименти, аристократично извисен над материалното. Извисен, дръжки! Намерил изгодна хралупка, що да не си я ползва? А че скапва живота на две други жени, дреме му на...

Че и се дуе - била тъпа магазинерката. Какво и харесва? Сладкото дупе, изкуствените мигли, че му е покорна и си отваря краката за него, щом й свирне. Пълен егоист и простак. Помисли ли за това момиче? Какво да й даде в живота? Някаква по-добра перспектива, някакво бъдеще? Нищо подобно! Той само за себе си мисли, в главата му няма място за друго. Такъв заслужава да си намери майсторката, да го подлуди от номера, да го направи сам да си приказва.

# 847
  • София
Да, попаднах в някаква каша , евтина драма , секс с лека жена  пълна с комплекси, с манталитет на тинейджър и интелигентност 0 , която ме плаши понякога,  в любовен многоъгълник  неизвестен за геометрията.Да тя е магазинерка , очукана зверски от живота, и единственото, което има е хубавото си тяло и лице и усещането, че нещо се случва, когато я чукат или прави свирки. НО НЕ Е БУКЛУК !!!
За нея няма екскурзии , няма молове но когат си купи обувки от 25  лв е щастлива, както много от нас и вас никога не са били със скъпите ни коли и апартаменти и буклуци ....
Когато и кажа, че е красива и секси очите и светят но и се свеждат надоло и виждам ,че не вярва и няма самочувствие да  приме
Тя не знае, че е истинско съкровище с доброто си сърце , което кара всички да я търсят , мъже и жени , фалшиви приятелки които и се подиграват и опитват  да смажат и малкото на което разчита.

Тя не е АДжоли , тя е много повече , тя е много по-красива когато за 5 мин си направи косата на "вафлички" , сложи мигли на 2 на 3 и тича при мен ...
Бил съм с нея безброй пъти ....Няма случай да не ме е прегърнала още от 1 секунда , а  секса започва на момента.
     Има красиво ,малко лице ,чудесна ,гладка кожа която целувам с наслада , 50 кг , дълги крака , малко дупе , за което умирам ,дълга копринена коса  , сочни устни с уникална по детски усмивка, а очите и са като огнени звезди  ...гледаш, гориш и умираш -красота!!!
За жени като нея се пишат стихове  ...
Секса е вълшебен , той е страхотен защото си имахме доверие и  се отдавахме изцяло един на друг.
Пробвахме всичко което ни е хрумнало.
Въпреки опита ми да обърна всичко само в секс , то беше ЛЮБОВ!!!Тя имаше нужда от мен и аз от нея , не само от секс.Секса беше следствие.
Сега се опитвам да балансирам и може би постепенно да приключим ...Може би малко изтрезнях след наистина смислените мнения на някои. Може би пораснах внезапно ...."възрастните са толкова скучни"
Простил съм и, но то няма и какво.Аз съм този който предизвика всичко.

Ще помоля най-грубо дърти и млади злобни жени и лелки да не я обиждат повече.
По мен плюйте колкото искате.

Капонееее, обречен си. Взимам си думите назад от предните ми постове. Съвсем чистосърдечно ти го казвам - ти си влюбен. И не просто влюбен - ти си изцяло отдаден единствено и само на тази жена във всяко едно отношение - секс, любов, страст, желание, копнеж, обожание. Всичко!!!! Много, ама наистина много малко хора биха описали любимата жена точно по този начин. С такава любов и нежност. Сега разбирам защо нейната изневяра те е наранила толкова силно. Не, защото те е ударила по егото, а защото ти наистина обожаваш тази жена - всеки сантиметър от нея. Явно и двамата имате достатъчно основателни причини да не се разделите с партньорите си и да си останете в такава връзка с години. Но аз все пак не бих я разбрала. И въпреки това не бих ви съдила. Защото /според мен и според това, което си написал/ вие изпитвате такава любов един към друг, каквато много хора не успяват да изпитат през целия си живот. И наистина съвет не мога да ти дам, защото много трудно се прекъсва такава връзка.

# 848
Аз пък мисля, че автора заслужава жена му да му сложи такива рога, че да влиза през вратата на 4 крака.
пп. Не съм чела цялата тема.

# 849
Хайде, хайде! Поезия в чалгарски стил без ангажименти. То и баба знае тъй да върти любов. Капонето го привлича не друго у нея (като изключим креватната й спонтанност и физическите данни), а безусловната покорност, фактът, че е НЕГОВА! Както е негова всяка една вещ. Много му е гот, че момичето се смята за глупаво и не на нивото му. Нищо чудно той сам да й подхранва такова мислене. Я как се радва, че била скромна на комплименти, че не искала нищо материално, че се раздавала изцяло. Ми ще се радва, разбира се, така му изнася перфектно! Той не се интересува от нея, от личността й, от това, което на нея й трябва или което да я зарадва лично нея. Всичко, което го интересува, е как му се възхищава и как е в центъра на живота й, ама много внимава да не си тури някое задължение покрай забавата, че тогава чарът на забранената либоф силно би помръкнал.

И не е истина, че чак толкова рядко жените получаваме вдъхновени любовни обяснения. И стихове са ни писали, и романтични жестове, и какво ли не. Плюс вярност, сигурност, загриженост, добро отношение, чувство за общност. Плюс страхотен секс. Много ниско е поставила летвата горката магазинерка. Извадила е лошия късмет да се свърже с простак и егоист, който да я забие в земята, а не да я накара да полети.

# 850
Съгласна съм с Lady Casiopea, ти си влюбен, но не искаш да си го признаеш. Защото ще е под нивото ти да се влюбиш в такъв тип жена , не се виждаш редом до нея. Обаче за любовта правила и граници няма и точно тази история го потвърждава.
Един въпрос- ако беше умна и не толкова дашна към чужди мъже, и все толкова красива, какво щеше да бъде отношението ти към нея? Искам да си изясня дали това е причината, да не сте наистина заедно.

# 851
Ако беше умна (или по-скоро, ако МИСЛЕШЕ, че е умна, защото нищо чудно да си е, просто Капонето удобно да й внушава, че е тъпа пА(?)тка), нямаше да го търпи нито ден. Нито пък той щеше да е с нея. Комплексари като него си търсят жени, до които да се чувстват като великани и мачовци. Те не са по равностойните партньорства, пък превъзхождащите ги жени направо ги плашат. Нищо чудно, че говори така за собствената си жена и й слага рога. Не се чувства на нивото й, поради което и либитото му към нея не е особено високо.

# 852
Капоне, сичко много хубу, обаче вземи да си фанеш още една две, като твойта арна мацка, щото много си задълбал и ще иде конья у ряката! Много дълбоко си се потопил и май вече и водичка си глътнал. Време ти е да се отправяш към повърхността.
 Клин клин избива, нищо че последния остава.
С най-добри чувства.

# 853
Той е сексуален хищник, тя още не се е усетила. Но ако се усети, може да стане неприятно. Особено ако усети, че може да го върти и от мило личице се превърне в кучка.

# 854
Той е сексуален хищник, тя още не се е усетила. Но ако се усети, може да стане неприятно. Особено ако усети, че може да го върти и от мило личице се превърне в кучка.

А дано, ама той здравата я е комплексирал, та го гледа като бог. Иначе точно това заслужава.
Взел й е най-хубавите години и ги е напълнил с простотията си, че и малко боец за подправка.

Общи условия

Активация на акаунт