Любовницата ми има любовник

• 90 178
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 945
Ето още един факт за вас двете и дорис -   Жена ми  също е 50 кг . На тъмно не ги различавам ако не мърдат.
Отдайте се на въображението си!

Леле, ама ти само на кантар ли различаваш жените, бе, човек! Това ухание, присъствие, близост, явно ти идва свръх изтънчено.
Не ще и дума, страшен любовник си!

Въобще не мога да си представя да объркам мъжа ми в тъмното, ако ще да лежи като труп. Начи ако някоя друга е 50 килограма и не мърда, и нея може да я сбъркаш в тъмното, а? Машшаллах! Joy
Направо завидях и на жена ти, и на любовницата ти за отношението, което имаш към тях като за парчета месо!

За разлика от теб аз мога да съскам и на диалект, и с правописни грешки, и на литературен български. На тебе обаче последното ти е непосилно. Но не си виновен, без съмнение тежкото детство ти е попречило да овладееш правописа.

# 946
Тежкото детство не е оправдание за сегашната злъч, която се излива. Всеки, който чете, разбра мненията, иронията и подигравките на няколко потребителки, които циклят едно и също. Предлагам да поразсъждавате и върху други теми, а може и нещо извън форума... Упражненията ви тук стават грозни, не подхождат на високоморалните жени, за които се представяте.

# 947
Иронията и подигравките са с причина. Какво друго да е отношението към "мъж" като автора? Приятелско разбиране? Потупване по рамото?

# 948
Стиска ли ти да се подиграваш, ако човекът е насреща ти,  не през монитора? Тогава май ще се позамислиш повече?

# 949
Не, разбира се, на мутри никой разумен човек не се подиграва в лицето. С тях "дебатът" се води на друго ниво, за което нямам бойна квалификация.

# 950
  • Terra incognita
Така хубаво си течеше темата. Имаше много смислени коментари, които биха били от полза на други четящи, в това положение. Сега е курник. Виртуалната комуникация не е като тази на живо. Лице в лице на малцина би им стискало да се държат така дръзко. Като не ти харесва дадена тема, защо изобщо коментираш? Да, ок, всеки има право да изкаже позиция и да я защити,  но на моменти се прекалява и последните няколко страници едни и същи въртят една и съща плоча. Ми, изтърка се. В реалния живот, когато в една компания не ти харесва, ставаш и си заминаваш. И аз не харесвам определени хора и ситуации, ама не стоя да им набивам по канчето колко са аморални, неграмотни, егоистични и т.н.
Защо някои се палят толкова от тема, която според тях е пързалка?

# 951
Ето още един факт за вас двете и дорис -   Жена ми  също е 50 кг . На тъмно не ги различавам ако не мърдат.
Отдайте се на въображението си!

Леле, ама ти само на кантар ли различаваш жените, бе, човек! Това ухание, присъствие, близост, явно ти идва свръх изтънчено.
Не ще и дума, страшен любовник си!

Въобще не мога да си представя да объркам мъжа ми в тъмното, ако ще да лежи като труп. Начи ако някоя друга е 50 килограма и не мърда, и нея може да я сбъркаш в тъмното, а? Машшаллах! Joy
Направо завидях и на жена ти, и на любовницата ти за отношението, което имаш към тях като за парчета месо!

За разлика от теб аз мога да съскам и на диалект, и с правописни грешки, и на литературен български. На тебе обаче последното ти е непосилно. Но не си виновен, без съмнение тежкото детство ти е попречило да овладееш правописа.

Ти верно ли клъвна ?

За последно - Къде съм писал,  че съм имал тежко детство???
Пиках само ,че съм се самовъзпитал , защото родителите ни нямаха време.
Отново опит за подигравки и изопачаване...Ще ме извините - за втори път ви казвам - Мисирки!
Жалки сте наистина с 10000 мнения във форум , навън едва ли някой ви обръща внимание!

# 952
Капоне , помоли да ти заключат темата , стана вече прекалено с всички тези подмятания в последните страници .

# 953
Мен ме загубиха в момента, в който тази жена-чудо има точно нулева промяна в сексуалността си след 2 раждания, а както знаем, в БГ болниците не щадят голямата ножица и повечето жени излизат извън строя и после не смеят. Да не говорим, че не я ловят хормоните, а дупето, ах, дупето, все си стои като детско барабанче. Таз не наедрява, не се отпуска, яката работа.

Днес фризьорката ми предложи да ми направи вафлички, отказах, да не вземе да ме налази нещо слузесто с БМВ втора ръка...
Много хора нямат промяна в сексуалността, след като са родили. Тя явно е от тях. Особено след като има кой да я желае и да иска да прави секс с нея.  А също така, не е задължително условие да станат слонове, да наедреят и да се отпуснат. Аз съм пример, както и мноооого други жени. Вече за вафлите съм съгласна, че останаха някъде в дълбоката провинция и в не много интелектуалните слоеве, но.... среда, какво да се прави.

Пак ще повторя, усещам някаква завист и злоба спрямо организационните й способности, сексуалните й способности и детското барабанче.....замислете се.  А на автора- за свободното време, вървящ сам бизнес и много пари, идеално семейство и жена, ПАК с детско барабанче.
Капоне, ти ще излезеш по-добре от повечето от нас, май ще стане така ти да ни даваш съвети за живота.....

# 954
А на автора- за свободното време, вървящ сам бизнес и много пари, идеално семейство и жена, ПАК с детско барабанче.
Някъде в Паралелната вселена може и да е възможно, да.
Без съмнение реалността е силно разкрасена. Предполагам, че става дума за обикновен бачкер някъде из обслужващия бранш, който върти любов чап-пат с местна продавачка, а жена му го посреща вкъщи на Ф всеки ден след работа в средно статистическата панелка. И като не му се слуша домашното мрънкане за пари и как децата правят бели, отива да удари по една ракия долу с приятели или отскача до продавачката за едно бързо. Доколко едната е Принцеса Даяна, а другата Анджелина Джоли - това най-вероятно е в сферата на фантазиите. Но няма лошо човек да си помечтае. Възможно е да има някой наследствен апартамент, където да се срещат, ама чак пък всеки ден по 2-3 часа, няма как да стане. Онова за боя го вярвам обаче. Иначе хубаво е описал мечтата на простака: малка женичка със страхотно дупе, прави неземен секс и не говори. И най-важното - не иска пари.

Изключено е да си върти синджирчето и да си цъка телефона по цял ден, а "бизнесът" да се върти от само себе си.

# 955
Тия с ампутираното чувство за хумор нещо взеха да се впрягат ...  Crazy Пък и капончо взе да се засяга, пък целта е да го тупаме по гръбчето и да му викаме "Евала, ашколсум за сериала дето ни вкара виртуално". Почнахме да мерим нещо хората /ако жените са хора/ на килограм май ...

Тая тема освен да се смеем друг смисъл не би могла да има. Та колкото и да нападате нас мисирките ще ни прощавате, но на глупости не кълвемм. Може да сме тлъсти кокошчици дето никой не поглежда извън KFC, но не сме лапнишарани на всяка измишльотина.

И освен всички човешки права /като да сме над 50 килограма, да бъдем разпознаваеми в тъмното без кантар в кревата, да носим вафлички, въпреки, че са демоде, да имаме мнение и да го казваме/ имаме и правото да се кодошим с каквото и както поискаме, спазвайки правилата на форумУ. Та моля виртуалните педагожки на форума стига са ни възпитавали. Нарушавате ни човешките/форумските права и ни разваляте кефа, с което пак ни нарушавате гражданските права. 

# 956
  • Terra incognita
Много жалко, ако това тук е единственият кеф в живота ви. Защото, май, така излиза.

# 957
Споко, не е единственият кеф. И това прави форума по-забавен, защото много обичам да ми обясняват за блестящи нечии животи и как моят е кръгла нула.

# 958
  • Terra incognita
То голям кеф да се бъзикаш с хората. И това го обясняват жени с претенции за интелект и превъзходство над простолюдието. Моите представи за интелигентна жена рязко се разминават с такава, която се подиграва по форумите, независимо на какво ниво е ответната страна.Много е низко.

# 959
Всичко е на шест. Споко!
Във форума, онова, което се случва като коментари за подобни ситуации в живота, зад гърба на главните действащи лица, активни и пасивни, тук върви на бързи обороти, уж в лице. Вадете си изводите.
Нали сте зрели хора...

Общи условия

Активация на акаунт