Любовницата ми има любовник

• 90 319
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 615
Не разбирам ревността , скандалите м/у двамата герои .Много йезуитски звучи ама аз я "дебна " , то е ясно че ще я хванеш .Но при тази връзка без бъдеще а само секс , какво значение има после кой с кого .И вие и без това си мамите в къщи , на още едно или N броя места има ли  значение .
Защо трябва да си усложнявате живота с това ?

# 616
Мдаа, жена му изпълнява, но не участва в секса.
Също като него в семейството...Всичко е като по учебник, само дето мислите му са при Барбито.

# 617
  • София
Пич, за 6 г. може и да си се крил, виждали сте се обаче хиляди пъти, както пишеш, значи буквално - пре ден. Някой ще ви види и ойде коня у ряката, дет се вика...
Тогава пак ще си тк и ще ни питаш как да върнеш жена си?

# 618
Пич, за 6 г. може и да си се крил, виждали сте се обаче хиляди пъти, както пишеш, значи буквално - пре ден. Някой ще ви види и ойде коня у ряката, дет се вика...
Тогава пак ще си тк и ще ни питаш как да върнеш жена си?
Тук не съм съгласна (имам предвид писането ) , всеки е с тел .в ръка .На мен голяма част от офиса ми е в тел., това означава ли че си пиша с любовник или работя .
А съм и с два тел . личен и служебен Joy

# 619
  • ES
Аз мисля, че за изневярата са виновни и двамата и този, който изневерява и комуто изневеряват.

Подтиквате го към сериозна връзка с любовницата... Не знам, хубавия секс е необходимо, но не достатъчно условие за една стабилна връзка, макар, че като го няма, се стига ей до тези триъгълници (многоъгълници). След секса трябва и да си кажете нещо, да имате обща тема на разговор, общи интереси. Трябва да има и душевен оргазъм, иначе каква връзка е.

Интересно ми е, Капоне, ти попита ли я защо го е направила със съседа? Почувствала се е самотна, тъй като ти си бил ангажиран с родителите си (така мисля, че разбрах) или й е липсвало адреналин, ново усещане?
И една изневяра не винаги трябва да бъде повод за развод (документално), раздяла. Лесно е да развалиш нещо, но колко трудно е да го създадеш. Понякога изневярата ти помага да оцениш истински човека до себе си и да преоткриеш колко ценен е той за теб.
И стига с това семейство по учебник! Няма рецепта и наръчник за семейство и семейно щастие! Ако имаш в предвид семейство за пред хората, това е друго нещо, но често е гнила ябълка.

# 620
А щом Капоне толкова се притеснява за любовницата и се чуди как да направи така, че да го заобича отново, защо не се разведе и не се събере с нея.
Или ако приемем, че всичкото това желание да бъде обичан от нея, е поради начесване на его и покачване на посринато самочувствие - защо точно с тази жена? Авторът влюбен ли е, обича ли я? Съответно влюбен ли е, обича ли жена си? И как я вижда цялата тази работа в бъдеще - да остареят заедно двамата, пардон четиримата или ясно осъзнава, че всичко ще приключи в един момент. И тук следва поредния въпрос - как според неговите разбирания и удобство да речем, трябва да приключат тези взаимоотношения. Доста въпроси, на които трябва да отговори пред себе си и най-вече да бъде честен.

# 621
# 622
Досега само четях, но случката с администраторката ме провокира да питам, да си имал работа в Първо?

# 623
Досега само четях, но случката с администраторката ме провокира да питам, да си имал работа в Първо?
Човекът е от Перник.

# 624
не беше ли от пловдив

# 625
А щом Капоне толкова се притеснява за любовницата и се чуди как да направи така, че да го заобича отново, защо не се разведе и не се събере с нея.
Или ако приемем, че всичкото това желание да бъде обичан от нея, е поради начесване на его и покачване на посринато самочувствие - защо точно с тази жена? Авторът влюбен ли е, обича ли я? Съответно влюбен ли е, обича ли жена си? И как я вижда цялата тази работа в бъдеще - да остареят заедно двамата, пардон четиримата или ясно осъзнава, че всичко ще приключи в един момент. И тук следва поредния въпрос - как според неговите разбирания и удобство да речем, трябва да приключат тези взаимоотношения. Доста въпроси, на които трябва да отговори пред себе си и най-вече да бъде честен.

За мен това беше паралелна връзка. От едната получавах едно от другата друго.
Допълват се , грубо казано.
Връзката ще приключи ако не сме в един град.

gery_to , за тези 6 години е имало леко захлаждане и отново стопляне на отношенията , но по скоро заради външен натиск и проблеми. Но никога не сме спирали да се виждаме.Най много 3-4 до 10 дни за почивките  пауза.
Естествено ,че я попитах, но нямаше нужда. Аз прекалих  с обиди и пренебрежение , както казват тук за да си начеша егото, колко съм желан. Тя никога не е обидила никой и мен включително. Казваше че мрази скандали и обиди . И на момента ме прегръщаше и опитваше да тушира напрежението.

nkv_sz усложнявам го защото както казаха нямам проблеми и създавайки  си ги в тях чувствам движение.
Нещо такова.

За мен тази връзка няма как да се изчерпи.
И тя и аз имаме едни и същи емоционални липси, които си даваме.
Докато не писах тук на мен това не ми беше ясно.

За мен нещата започват отначало . с обица на ухото разбира се . Т.е дъното е ударено и няма накъде повече.
От друга страна има вероятност да сменя така  осмиваната "провинция " със друго цивилизовано място.
Не казвам къде умишлено . Това трябваше да стане 2017 и сега като се замисля аз съм и казвал, че тогава ще
приключим , но се отложи малко.

Човекът е от Перник.
Не е от Перник! 
И в първо не не съм имал работа.

the Дорис, аз съм този който не спираше да обвинява.
А за това което аз съм правил , тя почти не споменава .
Т.е ако аз се усмихна и започна  с - как си секси?  Всичко е 6.
Проблемите ги правя 99/100 за всичко аз!

А това означава ,че всичко е в мои ръце.

Коментарите са изключително полезни за мен!
Благодаря!
не беше ли от пловдив

Мисля ,че навсякъде хората изпитват чувства!

# 626

не беше ли от пловдив

Мисля ,че навсякъде хората изпитват чувства!
в това изобщо не се съмнявам
пловдив обаче е едно голямо село и да криеш паралелна връзка 6 години е почти невъзможно, особено когато любовницата е плямпало. връам се там много, много рядко и контактите ми са доста ограничени, но от малкото инфо което даваш за тази жена ми напомня моя позната. работи в голяма верига хранителни магазини. почти съм сигурна че не е тя, но не е сложно да бъдеш разкрит.

# 627
  • Перник
Точно се зарадвах, че е жеУЛезен, той пък не бил...

# 628
Капоне, а колко пъти и защо си бил Барбито?

# 629
 Ахаха, не не сега и бой !Това не ми харесва вече.С тигана в главата който бие жени!!!:flushed: стигам до извода,че си някой батка с мутреса Grinning мисля,че сериозно трябва да се замислиш за психолог.Нещо нещата са много объркани.Върви там ще се отпуснеш и ще ти кажат много неща Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт