Любовницата ми има любовник

• 90 280
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 720
АдмирациЙ!?!?
Със сигурност си много под 40! Grinning
Напротив, тази грешка се среща много често при изучавалите руски, не че ми е важно на колко години е авторът, само отбелязвам.

# 721
Е, аз имам поглед върху пишещи от по-младите поколения. Ми тя си е повсеместна.
Да не коментирам, че при нас беше задължителен руския. Grinning

# 722
Ох Луна, аз още пазя една кутия с надпис "деЦки обувки", надписана от баща ми Joy, та не е ясно това с възрастта и правописа.

# 723
АдмирациЙ!?!?
Напротив, тази грешка се среща много често при изучавалите руски, не че ми е важно на колко години е авторът, само отбелязвам.
Ако някоя от вас пие хапчета за познаване, нека да каже точната възраст на Капонето Simple Smile

# 724
  • ES
Ако любовницата ти беше допаднала интелектуално, бракът ти отдавна да беше в миналото. Уви рядкост е и голям късмет да попаднеш на партньор, който да се допълвате сексуално и интелектуално. А даже и да намериш, не вярвам да е вечно. Не само за това, че свикваш и почваш да приемаш партньора за даденост, просто и ние самите се променяме.
Някой беше написал, трябва да се научиш да обичаш жена си, това няма как да се научи. Или го има, или не. Просто в ситуацията, жена ти печели по плюсове пред любовницата. А и възпитанието, което са ти дали, че семейството и неговата цялост са най-важни.
И нещо друго, не за всеки секса е терапия и източник на енергия, мотивация, както за теб. За това мисля, че си неразбран от мнозина пишещи в темата.
Аз съм на 43

# 725
АдмирациЙ!?!?
Грешка , но имам поне 100
Например интервалите преди запетайки...

# 726
  • Пловдив
Дали съм изтървала някакви снимки на Любовника?

# 727
Ц... не си изпуснала фотки. Аз вече забравих на кого се оприличава капонето.... помня за АнЖелина и браТ пита.

Капоне? На кой актьор се оприличаваш?

# 728
Стейтъм.
Абе, той не беше ли дреболия, Стейтъм, де...

# 729

Споко, не си.
Но господинът си качи чатовете с любовницата. Laughing

# 730
  • София

Споко, не си.
Но господинът си качи чатовете с любовницата. Laughing
Някой не направи ли скриншот, или поне да преразкаже на бързо.
До ония дето разтягат локуми как щом коментара е против Мъжа, то не го разбират щото не ценят секса,моя коментар 🤣.
Като не си доволен от живота си  променяш го, Но първо се разделяш със стария такъв. Не да търсиш заместителя и после, о аз открих смисъла на живота си,вече мога да напусна удобната си кочинка.
Много добре ви го казаха, че всяка жена може да е секс машина, в леглото с правилния мъж. И за всяко нещо си има правилния подход.
Изобщо не вярвам на автора, за жена си какво разправя. То всяка съпруга е крокодил, вещица, все в нещо не разбира съпруга си, а той на макс се е раздавал, но тя "кралицата" само изисква и не дава.
Относно годините-    Не питай старило, питай патило. Те нямат значение, на 30, може да мислиш като на 50, на 50, като на  20.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 22:50 от trikitil

# 731
О! Да, ДжИйсън Grin.... чичко гугъл казва, че е 1,78.... аз съм 1,75... мда, дреболия е Laughing

# 732
ти не гледай сентиметрите, може да е като торо браво чичко стейтъм.

# 733
Може, може.... кой знае!?! Отиваме обаче към забранени дебати, които ще бъдат изтрити на сутринта Laughing

# 734
О! Да, ДжИйсън Grin.... чичко гугъл казва, че е 1,78.... аз съм 1,75... мда, дреболия е Laughing
Ето и още една причина да не си падам по бабаита Джейсън. И на живо е същата мутра.

Ами аз съм със сантиметър повече от него.
Но и всички см в света да са му идеални с това бабаитско лице и в комплект визия и с прекрасния характер на автора съвсем ще стане нелицеприятен.

Съмнявам се жена му да е нещо особено и сигурно ще се окаже като жената тигрица  магазинерка с тройките с мъжа си и още един мъж. Жената на Манекена ли беше?! Общо взето много ниски страсти и ниско ниво.

Жени, които са като описаните от майката с 3 деца са рядкост и си знаят цената и не само, че биха усетили де що прави благоверния им, но го биха изритали на секундата.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 23:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт