Любовницата ми има любовник

• 90 211
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 855
Казах  по темата повече от достатъчно подробности.
За  Черния сапфир-
Тя не е зависима от мен, нито безпрекословно ми се подчинява.
Даже бих казал ,че и не ме слуша като говоря , ние не се РАЗБИРАМЕ ИЗОБЩО с думи.
Ако говори някой е тя , аз слушам.
Тя е силно независима личност , от мен също.
Пари и услуги не желае.
Ще се опитам да не пиша повече освен ако не прочета някоя прекалено изопачена фантазия.

# 856
Сприятели се с мъжа и. Ще си по близо до нея. Simple Smile

# 857
За  Черния сапфир-
Даже бих казал ,че и не ме слуша като говоря , ние не се РАЗБИРАМЕ ИЗОБЩО с думи.
Пари и услуги не желае.
Ще се опитам да не пиша повече освен ако не прочета някоя прекалено изопачена фантазия.
Как да не ти се подчинява? Свирнеш й, тя търчи, готова, овлажнена. Като рече да те смени - бой. Комуникация - нулева, освен на най-примитивно физическо ниво. Личностен контакт - нулев. Никакви общи интереси, никакви общи дейности извън секса, никакви общи цели, никакви общи ангажименти, никакви общи разбирания.

Какво значи - не желае пари и услуги?
Ако мислеше за това момиче, превърнало се покрай тебе в жена, ако се интересуваше наистина от нея, а не само от  дупката между краката й, да я беше насърчил да направи нещо с живота си, да й беше вдъхнал кураж да се развива в някаква посока - да учи ли, собствен бизнес ли, да й беше помогнал. Ама на тебе ти е удобно, че тя "не желае пари и услуги", щото така не се товариш по никакъв начин. Такива егоистчета са ми до болка познати, и аз имам един подобен в биографията си, за щастие се усетих много преди да изминат 6-те години.

# 858
Ако мислеше за това момиче, превърнало се покрай тебе в жена, ако се интересуваше наистина от нея, а не само от  дупката между краката й, да я беше насърчил да направи нещо с живота си, да й беше вдъхнал кураж да се развива в някаква посока - да учи ли, собствен бизнес ли, да й беше помогнал. Ама на тебе ти е удобно, че тя "не желае пари и услуги", щото така не се товариш по никакъв начин.
Извинявай, но има и такива жени, които нямат желание да се развиват, дори и да има кой да им помогне. Предлагал съм на съпругата за запише фармация (или каквото друго пожелае), но ми е отказвала категорично, не искала да учи повече. Та има и такива, които имат възможности, но нямат желание.

# 859
За  Черния сапфир-
Пари и услуги не желае.
Как да не ти се подчинява? Свирнеш й, тя търчи, готова, овлажнена. Като рече да те смени - бой. Комуникация - нулева, освен на най-примитивно физическо ниво. Личностен контакт - нулев. Никакви общи интереси, никакви общи дейности извън секса, никакви общи цели, никакви общи ангажименти, никакви общи разбирания.

Ако мислеше за това момиче, превърнало се покрай тебе в жена, ако се интересуваше наистина от нея, а не само от  дупката между краката й, да я беше насърчил да направи нещо с живота си, да й беше вдъхнал кураж да се развива в някаква посока - да учи ли, собствен бизнес ли, да й беше помогнал. Ама на тебе ти е удобно, че тя "не желае пари и услуги", щото така не се товариш по никакъв начин. Такива егоистчета са ми до болка познати, и аз имам един подобен в биографията си, за щастие се усетих много преди да изминат 6-те години.

Ако беше така щях да се съглася, но не е!
Но диалог с теб е невъзможен. Ти си имаш рефрен и го повтаряш за стотен път.
Аз хвърча като ми свирне ,защото съм нон стоп свободен.
Луда глава, непокорна , опърничава.
Купих и една вещ преди време. Не иска да я вземе и това е.
Поне 50 пъти сме се виждали с уговорката изобщо да не си говорим за да не скараме.
Луда работа.
При нея каквото и да е развитие е невъзможно.Характер , потенциал. Семейство...Няма как просто.
Предлагал съм и да започне малък бизнес но не иска , и то не защото няма логика а от инат. Казва не, и тва е.
Обиждал съм я защото нещо в нейното поведение ме е обиждало , какво е необичайното? Вярно не с думи, но...
Страсти , хормони, нервност да не ни хванат.
Тя също ме е ревнувала и предизвиквала скандали от нищото.

# 860
Е... поне си опитал. Все пак, насила можеш да вземеш, не можеш да дадеш.

Но не ми отговори на въпроса ако и тя беше умна и със свити крака за другите мъже, и пак така красива, какво щеше да бъде отношението ти към нея? Щеше ли да си по-влюбен, щеше ли да предприемеш друга стъпка?

# 861
  • Terra incognita
Капоне, как и къде се зспознахте? Как тръгна вашата връзка?

# 862
Той май каза-  в магазина, където тя работи.

# 863
  • Terra incognita
Той май каза-  в магазина, където тя работи.
Така ли? Това съм го пропуснала.  Благодаря

# 864
Капоне, ти си просто влюбен! Всеки в твоето положение вижда своята избранница, като идеала за жена. Лошото е обаче, че физическата  красота е преходна, а ти няколко пъти натърти, че имала 0 интелект?!?!?! Това е много тъжно! Освен това не ми се връзва с това, че само тя говори, а ти нищо не казваш...
Искам да ти кажа, че мъжете се страхуват от умни и успешни жени и инстинктивно харесват по-глупави, за да се чувстват те самите големи...това е за мъжете без самочувствие.
Вие и двамата сте с ниско самочувствие и освен секса не виждам каква друга полза бихте имали един от друг. Ти търсиш любов, но не на правилното място. А тя показва характер и уж достойнство да не приема подаръците ти, но в същото време не може без теб, а има семейство и деца. Това говори за нисък морал....колкото и да не е "боклук" според теб, след като не иска скъпи подаръци, тогава какъв е човек, който 6г подред предава семейството си и целува децата си за лека нощ, след поредния ден в твоя апартамент? Освен всичко това, тя няма мечти. Работи в кварталното магазинче и единствената й радост в живота са 3те часа мачкане на чаршафите с теб.
Връзката ви не е претърпяла никакво развитие за 6г. Това трябва да ти подсказва нещо. Направи някаква промяна. Излез от зоната си на комфортния секс и оргазмите без смисъл. Нито ти израстваш в тази връзка, нито тя. Вземи живота си в ръце и реши какво искаш, а и дай шанс на нея да се опита да постигне нещо. Само така би бил някога щастлив! Успех ти желая!

# 865
Ама като пък почнете да рецитирате тия израствания във връзката, какво си представяте? 

# 866
Ама като пък почнете да рецитирате тия израствания във връзката, какво си представяте? 

Ами хората нормално порастват в една връзка. Учат уроци, помъдряват и т.н. А от тяхната 6 г такава не виждам никакъв резултат!

# 867
Ъ!? Честно, Мом, не те разбрах. Резултативност ли е израстването в една връзка или ученето на уроци, пък какви уроци? И как това се вижда отстрани, че и през нета?
Не си ти само, която пише за израстване/разрастване във връзката и не е само в тая тема, в противен случай - кепенците и адио.

# 868
  • ES
Тази история ми прилича на този филм
https://es.wikipedia.org/wiki/No_te_muevas_(pel%C3%ADcula)
https://openload.co/embed/nCSfmZEcD6s/Non_ti_muovere_%282004%29.mp4
Капоне, колко по-млада е тя от теб?

# 869
  • София
Много залитат към сюжета, принца да спаси Пепеляшка (така започна да бъде описвана накрая).
За последно и спирам, живота е едно, бягането от него за няколко часа (чатенето)  с човек създаден в твоята глава,  съвсем друго.
Когато катализатора са само твоите мисли и кратки срещи, винаги огъня ще се пали. В момента,  в който обаче се натрупат още години, нещата ще заорът още към дъното(те реално са почнали да се скапват, но мечтата и реалноста още немогат да бъдат разделени),  както и ако заживеят заедно.
Добре е да се мечтае, но и да знаеш кое е реалност и кое мечта. Къде е тънката граница, за да може да балансираш без да нараняваш,не само себе си, но и хората около теб.
Така забавно беше почнало да става, взехте че пак се отплеснахте 🙄.

Общи условия

Активация на акаунт