Любовницата ми има любовник

• 90 211
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 870
  • Euskal Herria
Винаги съм си мислела, че магазинерките са с кофти работно време, ама като чета автора, май ще трябва да си преосмисля вижданията. Според неговите думи - всеки ден се срещат; когато й каже, тя идва. Че и по 2-3 часа секс правят. Явно магазинът има много либерална политика спрямо служителите си. Или пък Капоне е собственикът, а мацката му е служителка, за да може когато си иска да излиза и за колкото си време иска. Да не забравяме, че обгрижва и деца, и мъж.

# 871
Не че-те-тее ! Tired Face
ТОЙ можел , когато тя свирне.
Това е връзка за секс- чиста радост. Без перспективи и очаквания.
Вие вЕрно написахте много сюжети .

# 872
Много залитат към сюжета, принца да спаси Пепеляшка (така започна да бъде описвана накрая).
За последно и спирам, живота е едно, бягането от него за няколко часа (чатенето)  с човек създаден в твоята глава,  съвсем друго.
Когато катализатора са само твоите мисли и кратки срещи, винаги огъня ще се пали. В момента,  в който обаче се натрупат още години, нещата ще заорът още към дъното(те реално са почнали да се скапват, но мечтата и реалноста още немогат да бъдат разделени),  както и ако заживеят заедно.
Добре е да се мечтае, но и да знаеш кое е реалност и кое мечта. Къде е тънката граница, за да може да балансираш без да нараняваш,не само себе си, но и хората около теб.
Така забавно беше почнало да става, взехте че пак се отплеснахте 🙄.

За съжаление е така!
От години имам апартамент в София и ако се преместя там , а хич, не искам, а и какво да правя там ,това ще е възможност  за безболезнен край.
Семейството ми е добре , няма да давам подробности. Някак си става.Не наранявам никого.

Mom of 3 , не съм влюбен вече , внезапно като че ли изстинах, може би осъзнавайки пародийната ситуацията в която съм.
Но бях в такава дупка че ...  пуснах темата.
Имаше достатъчно мнения -анализи  точно в 10-та.
От тук натам  секс връзка. ТРЪПКАТА ще ми липсва обаче.

YanaDG ,има ли желание има и начин !  Не работи при мен.
Повтарям - тя ме вика когато е свободна.Нито нея нито друга  съм търсил. Или ако съм, то е било много рядко.
Аз съм свободен постоянно.

Хората не отказват цигарите и вредните храни а аз да се отказвам от нея - Няма как!
 Тя е такъв човек ,че за нея случката нищо не означава . Рестартира на момента.
Аз го виждам и и завиждам за тази черта от характера.
Преди малко ми писа ,че си купила блузка с картинка . То е радост то е усмивки !
Пожелавам ви нейното щастие от малките неща!

# 873
Свободен постоянно? С печеливш малък бизнес?
Доообре. Пързул..

Понякога се чудя хората като пишат не осъзнават ли, че тук хората също поназнайват доста неща и не са по на 18 да се вържат на подобни измислени утопии? Няма жена, която да не забележи, че толкова време мъжа й блуждае по друга.

Отпис от тази изфантазирана полюция!

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 21:16 от Анонимен

# 874
Какво да пише Капоне?...Чака тука 3-4 досадници, които са на всяко гърне похлупак, да си излеят дневната доза морал. Като приключите, ще се включи.

Капоне, моля те, разведри малко нещата, кажи им нещо да ги дразниш. Опиши любовницата как изглежда  или пък какво точно правите, да се разпенят пак.

Здравейте!
Не исках да дразня никой с темата си, но ако Черния Сапфир и компания мисирки се дразнят ...
Но толкова злоба ми идва в повече.но нека си пишат

Да, попаднах в някаква каша , евтина драма , секс с лека жена  пълна с комплекси, с манталитет на тинейджър и интелигентност 0 , която ме плаши понякога,  в любовен многоъгълник  неизвестен за геометрията.Да тя е магазинерка , очукана зверски от живота, и единственото, което има е хубавото си тяло и лице и усещането, че нещо се случва, когато я чукат или прави свирки. НО НЕ Е БУКЛУК !!!
За нея няма екскурзии , няма молове но когат си купи обувки от 25  лв е щастлива, както много от нас и вас никога не са били със скъпите ни коли и апартаменти и буклуци ....
Когато и кажа, че е красива и секси очите и светят но и се свеждат надоло и виждам ,че не вярва и няма самочувствие да  приме
Тя не знае, че е истинско съкровище с доброто си сърце , което кара всички да я търсят , мъже и жени , фалшиви приятелки които и се подиграват и опитват  да смажат и малкото на което разчита.

Тя не е АДжоли , тя е много повече , тя е много по-красива когато за 5 мин си направи косата на "вафлички" , сложи мигли на 2 на 3 и тича при мен ...
Бил съм с нея безброй пъти ....Няма случай да не ме е прегърнала още от 1 секунда , а  секса започва на момента.
     Има красиво ,малко лице ,чудесна ,гладка кожа която целувам с наслада , 50 кг , дълги крака , малко дупе , за което умирам ,дълга копринена коса  , сочни устни с уникална по детски усмивка, а очите и са като огнени звезди  ...гледаш, гориш и умираш -красота!!!
За жени като нея се пишат стихове  ...
Секса е вълшебен , той е страхотен защото си имахме доверие и  се отдавахме изцяло един на друг.
Пробвахме всичко което ни е хрумнало.
Въпреки опита ми да обърна всичко само в секс , то беше ЛЮБОВ!!!Тя имаше нужда от мен и аз от нея , не само от секс.Секса беше следствие.
Сега се опитвам да балансирам и може би постепенно да приключим ...Може би малко изтрезнях след наистина смислените мнения на някои. Може би пораснах внезапно ...."възрастните са толкова скучни"
Простил съм и, но то няма и какво.Аз съм този който предизвика всичко.

Ще помоля най-грубо дърти и млади злобни жени и лелки да не я обиждат повече.
По мен плюйте колкото искате.

Ти  я обичаш , това е хубаво .Любовта ни дава сила и криле , кара ни да вярваме че света е в краката ни .
Тя ти дава толкова много ( така звучи написаното ) .Направи нещо за нея .

# 875
Ако всичко написано от Капоне за това момиче е истина, значи е доста инфантилна и първосигнална женица. Няма никакво желание за развитие, никакви ментални интереси, сексуално първична, показва детски възторг от разни дреболии, липса на чувство за собствена личностна значимост. В такъв случай - търкулнало се гърнето, че си намерило похлупака. Той намира за очарователно такова поведение, но такъв копнеж по връзка с жена-дете е характерен или за мъже-комплексари, или за остаряващи дядковци в края на потентния им период. Нормален мъж с нормална нужда от комуникация няма как да е привлечен 6 години само с единия секс и нищо друго.

# 876
Ако всичко написано от Капоне за това момиче е истина, значи е доста инфантилна и първосигнална женица. Няма никакво желание за развитие, никакви ментални интереси, сексуално първична, показва детски възторг от разни дреболии, липса на чувство за собствена личностна значимост. В такъв случай - търкулнало се гърнето, че си намерило похлупака. Той намира за очарователно такова поведение, но такъв копнеж по връзка с жена-дете е характерен или за мъже-комплексари, или за остаряващи дядковци в края на потентния им период. Нормален мъж с нормална нужда от комуникация няма как да е привлечен 6 години само с единия секс и нищо друго.
Има и такива хора , които нямат амбиции , не искат да се доказват .Задоволяват се с това което имат .Защо това да ги прави второ качество хора ? За да работиш в магазин не се иска атомна - физика , да имаш степен бакалавър и магистър в Бг . не е проблем ( може би само за 4/5специалности ) в последните години .Все пак трябва някой да работи и в сферата на обслужването и не само там .Не винаги високата степен на квалификация и самоусъвършенстване е критерий за човечност .

# 877
Упс, дами, стига с това "женица"! Жена като повечето пишещи и непишещи тук е. Издава едно такова преднамерено превъзходство, а умните и възвишени хора, не първосигнални и не инфантилни не се считат за много повече от другите. Пък за амбициите, ами те, при различните хора, са в различни посоки. И добре че е така, че ако всички изповядваха едни и същи амбиции и преследваха едни и същи цели,  кой ли щеше единствен, да има шанса да е по-по- най-...
Капонето повтаря една и съща мантра от поне петдесет страници и в тоя майчински форум, успя да предизвика само плахи коментари относно жена и дете и собственото му половин, да не кажа никакво представяне като съпруг и баща.
...
Евала, пич, вярвай си, че си велик манипулатор. Днес си мислиш, че си на върха, утре къде ли ще си... Не заради любовите и слободията, заради лъжата и използването на семейството, твоето.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 20:12 от luna

# 878
Капоне , личи си има чувства .

Но все пак искам да те попитам ,  щастлив ли си сега ?
 Сутрин будейки и вечер заспивайки до друга жена, а не до тази за която мислиш и чакаш да видиш за 2-3 ч ?

Минавало ли ти е през ума какво би било ако тя беше свободна и без деца? Дали Щеше да настоява за нещо повече от секс ?

Всъщност това ли е по-добре за вас мъжете - изневяра с омъжена , а не свободна , за да не иска повече от допустимото ?

Капон, отговори ми моля на въпросите ? Смяташ ли че тя е такава , т.е само за секса защото знае че няма как да е друго?

# 879
От години чета тук, но до сега не съм писала, обаче и толкова интересна тема не съм срещала! Казуса е неповторим. Човекът до антидепресанти е стигнал. Трогателно е.

# 880
Предлагам един много прост тест ако си мислите,че тук са намесени някакви"чувства" - виждайте се един месец - два със същата интензивност и без никакви любовни ласки и секс. Ако имате общи интереси,ако имате какво да си кажете,ако оценяте всеки миг заедно - ок.За мен тук повечето пишещи бъркат сексуалната пристрастеност с чувства. Може би защото на повечето така им се иска.Но не, връзка за секс съществува и тя е идеалната за обвързани хора търсещи адреналин и разнообразие.Точно появата на някакви чувства-въображаеми или не, развалят семействата

# 881
Ми инфантилна женица си е. Не е само заради това, че е магазинерка и не иска нищо друго.
Самите й извънбрачни връзки са такива - инфантилни и първосигнални. Като че освен тялото си няма нищо друго. И тоя детски възторг от някаква евтина блузка. Не на 15, на 30 години. Представата ми за интересна и зряла личност е друга. Тя чете, има духовни интереси, изисква интелектуална комуникация с партньора. Интересува се от история, събитията в света, има по-зрели представи за качествени отношения между хората, а не като някой пубер само на ниво "пипни ме тук и там, навсякъде ме пипай".

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 20:48 от Анонимен

# 882
Какво да пише Капоне?...Чака тука 3-4 досадници, които са на всяко гърне похлупак, да си излеят дневната доза морал. Като приключите, ще се включи.

Капоне, моля те, разведри малко нещата, кажи им нещо да ги дразниш. Опиши любовницата как изглежда  или пък какво точно правите, да се разпенят пак.

Здравейте!
Не исках да дразня никой с темата си, но ако Черния Сапфир и компания мисирки се дразнят ...
Но толкова злоба ми идва в повече.но нека си пишат

Да, попаднах в някаква каша , евтина драма , секс с лека жена  пълна с комплекси, с манталитет на тинейджър и интелигентност 0 , която ме плаши понякога,  в любовен многоъгълник  неизвестен за геометрията.Да тя е магазинерка , очукана зверски от живота, и единственото, което има е хубавото си тяло и лице и усещането, че нещо се случва, когато я чукат или прави свирки. НО НЕ Е БУКЛУК !!!
За нея няма екскурзии , няма молове но когат си купи обувки от 25  лв е щастлива, както много от нас и вас никога не са били със скъпите ни коли и апартаменти и буклуци ....
Когато и кажа, че е красива и секси очите и светят но и се свеждат надоло и виждам ,че не вярва и няма самочувствие да  приме
Тя не знае, че е истинско съкровище с доброто си сърце , което кара всички да я търсят , мъже и жени , фалшиви приятелки които и се подиграват и опитват  да смажат и малкото на което разчита.

Тя не е АДжоли , тя е много повече , тя е много по-красива когато за 5 мин си направи косата на "вафлички" , сложи мигли на 2 на 3 и тича при мен ...
Бил съм с нея безброй пъти ....Няма случай да не ме е прегърнала още от 1 секунда , а  секса започва на момента.
     Има красиво ,малко лице ,чудесна ,гладка кожа която целувам с наслада , 50 кг , дълги крака , малко дупе , за което умирам ,дълга копринена коса  , сочни устни с уникална по детски усмивка, а очите и са като огнени звезди  ...гледаш, гориш и умираш -красота!!!
За жени като нея се пишат стихове  ...
Секса е вълшебен , той е страхотен защото си имахме доверие и  се отдавахме изцяло един на друг.
Пробвахме всичко което ни е хрумнало.
Въпреки опита ми да обърна всичко само в секс , то беше ЛЮБОВ!!!Тя имаше нужда от мен и аз от нея , не само от секс.Секса беше следствие.
Сега се опитвам да балансирам и може би постепенно да приключим ...Може би малко изтрезнях след наистина смислените мнения на някои. Може би пораснах внезапно ...."възрастните са толкова скучни"
Простил съм и, но то няма и какво.Аз съм този който предизвика всичко.

Ще помоля най-грубо дърти и млади злобни жени и лелки да не я обиждат повече.
По мен плюйте колкото искате.

Уаууууу! Ти си влюбен, Капоне!
Честно, наистина ме трогна. Не знам как ще продължиш, но определено се луташ между разума и сърцето.

# 883
На мен пък вече ми е банална тази тема.Не ми е интересна и се разкарвам.Имам чувството,че не го е писал някой мъж а някакво лапе .Желая приятна дискусия на всички Wink

# 884
Капоне , личи си има чувства .

Но все пак искам да те попитам ,  щастлив ли си сега ?
 Сутрин будейки и вечер заспивайки до друга жена, а не до тази за която мислиш и чакаш да видиш за 2-3 ч ?

Минавало ли ти е през ума какво би било ако тя беше свободна и без деца? Дали Щеше да настоява за нещо повече от секс ?

Всъщност това ли е по-добре за вас мъжете - изневяра с омъжена , а не свободна , за да не иска повече от допустимото ?

Капон, отговори ми моля на въпросите ? Смяташ ли че тя е такава , т.е само за секса защото знае че няма как да е друго?

Не съм се замислял , но мисля, че  нейния свят и е достатъчен.
Смятам ,че секса за нея е както за добрия музикант музиката. Това може това прави.
Семейна или свободна не е фактор за мен. Бил съм предимно със свободни.
Заради никоя не бих се развел.
Изясних си нещата ,няма какво да добавя повече.

Общи условия

Активация на акаунт