Любовницата ми има любовник

• 90 208
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 885
Ми инфантилна женица си е. Не е само заради това, че е магазинерка и не иска нищо друго.
Самите й извънбрачни връзки са такива - инфантилни и първосигнални. Като че освен тялото си няма нищо друго. И тоя детски възторг от някаква евтина блузка. Не на 15, на 30 години. Представата ми за интересна и зряла личност е друга. Тя чете, има духовни интереси, изисква интелектуална комуникация с партньора. Интересува се от история, събитията в света, има по-зрели представи за качествени отношения между хората, а не като някой пубер само на ниво "пипни ме тук и там, навсякъде ме пипай".
Аз пък се чудя дали не е стратегия тип Лолита - играе го невинна и жизнерадостна като малко дете, но и страстна и свръх сексуална - много мъже се връзват жестоко на този подход. Хукват като дакели с изплезен език след детския чар, който хем ги връща в младостта им, хем им задоволява зрелите нужди.

# 886
Ми инфантилна женица си е. Не е само заради това, че е магазинерка и не иска нищо друго.
Самите й извънбрачни връзки са такива - инфантилни и първосигнални. Като че освен тялото си няма нищо друго. И тоя детски възторг от някаква евтина блузка. Не на 15, на 30 години. Представата ми за интересна и зряла личност е друга. Тя чете, има духовни интереси, изисква интелектуална комуникация с партньора. Интересува се от история, събитията в света, има по-зрели представи за качествени отношения между хората, а не като някой пубер само на ниво "пипни ме тук и там, навсякъде ме пипай".
Каза една злобна "женица" със самочувствие на превъзходство, или прикрита и от себе си завист.

# 887
Мислиш да завиждам на магазинерката и нейния Ромео побойник ли? Ай мерси!
Имам чувство на превъзходство над хора, разсъждаващи само с долните си глави, да. Има необразовани хора, но одухотворени и с чувство за морал. Те са достойни за уважение. Тук случаят не е такъв.

Гугъл, не ми се вярва да е някаква хитра стратегия. Ако беше така, щеше да му измъква пари.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 22:38 от Анонимен

# 888
Ъ!? Честно, Мом, не те разбрах. Резултативност ли е израстването в една връзка или ученето на уроци, пък какви уроци? И как това се вижда отстрани, че и през нета?
Не си ти само, която пише за израстване/разрастване във връзката и не е само в тая тема, в противен случай - кепенците и адио.

Кое точно не разбра?
За мен, когато си в една връзка, тя преминава орез етапи на развитие. Не може само лашкане и нищо повече. Както той казва, те дори не си говорят, а от вратата се почват. Но може и такива хора да има.
Иначе съм съгласна, че има хора, които не са амбициозни и не желаят да се развиват, но такива обикновено са доволни от живота и му се радват, а не са с ниско самочувствие като гаджето на Капоне.
Както и да е! Тази тема наистина се изчерпа и за мен! Успех желая на всички участници в този любовен многоъгълник! Най-вече ще пожелая на Капонето да прекарва време с децата си, защото дашни магазинерки има и ще има още дълго, но изгубеното време с децата ти, никой няма да ти върне!

# 889
Страховито си е да си щастливо женен и да имаш връзка с глупав човек.

От сърдита глупава жена ... по-добре да те удари торнадо  Crazy Но сега не мислиш за това, тя нали е добра, тя не би те поставила в кофти ситуация.

Също така в тази "история" не сте трима. Тук са и нейния мъж /който видиш ли 6 години не е усетил,че благоверната кръшка/, нейните приятелки, които надали са по-умни и надали не са в течение от това колко сантиметра ти е до това коя е жена ти и децата ти, а и втория любовник е доста навътре в това как си играйкате - вярвай ми!

Един ден клюките, които 100% се вихрят ще стигнат до близките ти. Доста грозно ще стане! Жена ти хич няма да и олекне и да прости като стане ясно, че всичко е само за секс.

Да, който го е страх от мечки не ходи в гората, но не забравяй, че някой ден всичко ще приключи много, много грозно. А и най-вече то никога няма да приключи - с всяка нейна връзка опасността някой да те издъни нараства, с всяка изминала година приятелките и ще ръсят на повече хора вашите тайни. Един ден трябва да си подготвен да си платиш за масрафа.

# 890
  • Sofia
И аз не виждам нищо странно да изпитваш чувство на превъзходство спрямо двамата главни герои. Simple Smile Та, те са като излезли от треторазрядна любовна драма в близкия катун.

Мненията на Black_Sapphire са право в десетката, нищо злобно не виждам в тях. Peace

# 891
Е ти си голям пич, браво ...
Според мен заебвай нещата и си гледай семейството!
А аз се чудя защо не мога да си намеря сериозна жена...Ми те жените са много"ниска топка"...

# 892
Тука вече ме обърка. Ами то нали е секс-връзка, а за това 'занимание' не ти трябва да говориш за история, изкуство, световният мир......и комуникацията е чисто физическа.
 bouquet

# 893
Doris написа нещо много важно, което и аз мисля, въпреки симпатиите ми към участниците в драмата - в един момент всеки си плаща масрафа. Винаги има хора, които знаят и неведоми са пътищата Божии, по които историята може да достигне до ушите на другите мъж и жена или децата им.
(аз тайно обаче си мисля, че те вече знаят или поне подозират, или все някой им е подхвърлил нещо, но си трайкат по различни причини)

# 894
Историята малко издиша в частта със Сръбската Музика и контактите в 8-ми месец.

Вероятно съществуват и такива типажи и изпитвам ужас, ако моето дете се окаже в един клас с децата на такива хора. Няма как да не се отрази на децата/детето по-ясно изразена агресия или други отклонения.

kapone, ако толкова много те зарежда адреналина има и други варианти, с много повече адреналин: купи си бърз мотор и карай с висока скорост; плувай много навътре в морето в тъмна нощ, после се гмуркай вертикално 3-4-5 метра поне в дълбокото, докато ти стига въздуха, рискът поемаш само ти. Или казваш - ако няма спаринг партньор не е интересно.

# 895
Много ми е гнусна часта със секса е 8 месец.

# 896
Скрит текст:
Тука вече ме обърка. Ами то нали е секс-връзка, а за това 'занимание' не ти трябва да говориш за история, изкуство, световният мир......и комуникацията е чисто физическа.
 bouquet

Секс, секс, 6 години само секс, и нищо да не си казват между секса, не е ли малко странно? Даже това била мечтата на Капонето - пълно мълчание и само ръгане. Ми няма как да стане между средно развити хора. Все ще си споделят по нещо, ще си говорят за чувства, кой от какво се е впечатлил, кой какво прочел, чул, видял...нормални неща. 100% секс връзка с години я виждам само между хора на ниво малко над приматското.

Много ми е гнусна часта със секса е 8 месец.

Точно това пък не ме впечатли. При здрава бременност няма проблем. Е, разбира се, повечето нормални хора биха предпочели детето в корема на партньорката им да е тяхно.

# 897
Ами то и образа на бременна от един човек дето до 8 месец прави секс с друг е силно гнусен...
За какъв го правиш това бебе в такава ситуация?

Макар да не мога да приема как точно един мъж прави редовно секс с жена и тя забременява, но го уверява, че е от мъжа и. Няма начин да е нямало драми, говорене, мислене - чие е! Ами... ако... дали. А най-сигурното доказателство, че детето не е твое е "одрало е кожата на баща си"  Joy Те бебетата се раждат с физиономиите на 30 годишни чичаци Wink

Автора сподели, че през тези години са загубили родителите си - "преживели го заедно", ама видиш ли те само секс спаринг го дават Wink

Темата издиша по много фронтове!

# 898
Е, то отдавна стана ясно, че има нещо гнило в темата и автора.
Жена работеща в магазин, с мъж и три деца доколкото разбрах. Че и намира време всеки божи ден да чука любовника си.
Машина  Joy
Кога успява да си гледа децата, да ходи на работа, да се грижи за дома, да оправя мъжа си, а после любовника?

# 899
Няма да коментирам моралния аспект на тази сага - моралът е гъвкаво понятие и всеки си го разбира различно.Това, което ме накара да пиша, е че забелязвам как доста фриволно авторът а и доста от коментиращите боравят с квалификации като глупава, неамбициозна, малък умствен багаж, инфантилна ,превъзходство, успял в живота, семейство като по учебник и прочие и прочие.

Иска ми се да ви напомня, че от появяването на Homo Sapiens на тази планета са се родили и живели над 108 милиарда човешки същества.Сега, не съм учен, но грубо ще предположа, че около 90% от тях по една или друга разбираема причина са били неуки, глупави, първосигнални, неамбициозни, просто устроени хора. Което, убеден съм - не е било пречка за много от тях да водят нормален, пълноценен, щастлив живот.Не е било пречка да създадат и отгледат семейства, да се радват на незначителни неща. Да се отдават на страсти и пороци, които са ги карали да се чувстват добре.

Бедни/богати, интелигентни/неуки, успели/неуспели, с висок/среден/нисък стандарт на живот - това не са критерии, по които някой може да си позволи арогантността да класифицира стойността на нечий живот!

Хора - гледайте си собствения живот и добруване,не поучавайте, не съдете а ако наистина се налага да го правите - нека критерият е един - добър или лош е човек? Не спрямо религиозни, политически или псевдо-морални догми и разбирания, а нещо съвсем просто - Живей и остави другите да живеят!

P.S. Сори за дългия рант

Общи условия

Активация на акаунт