Любовницата ми има любовник

• 90 144
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз само да добавя, че след една определена възраст , неоправдано скъпата  кола се нарича "penis extension" .

# 1 006
Ама чакай сега, скъпа или голяма? Има разлика. Щото ферари или ламбо все пак имат стил, в задачката се пита защо българският панелен крал търси някакви грозни пикапо-камиони, дето ги карат американските многодетни домакини.

На мен ми е интересен тоя феномен в БГ SUV-то да се смята за яката работа за лошо гледащи:)

# 1 007
  • най-шареното място
Аз само да добавя, че след една определена възраст , неоправдано скъпата  кола се нарича "penis extension" .

След 18? Simple Smile

ПП В България, летвата за прекалено скъпа кола, предвид ниското качество на жилищата и средата на живот изобщо, че и пътищата даже, не е висока... ако се огледаш в голям град какви коли се карат, то пълно с милионери... а на практика... лукс паркиран на калната улица пред блока. Заключваш я, прегазваш калта, затаяваш дъх в мухлясалия вход...  и си вкъщи. То си е  цяла нова тема.

# 1 008
Ей така става, като няма точна информация от източника, почват спекулациите: екстеншън ли е или просто за бизнеса Mr. Green

Те и мацките с 10 години по-млади, дето ги хващат чичовци около средната възраст, понякога имат същата роля.

# 1 009
Аз не разбрах каква е голямата кола. Хъмви, Тойота Тундра, Додж Рам? У Филибето има един, движи с Тойота Тундра, все едно е офроуд, ама само за гъзария и примерно щото му е много малка пишката, и аз не знам.
Това "Хъмви" не го разбрах какво е, може би имаш в предвид Хамър. Иначе си права, мъжете с малки пишки карат големи коли.

# 1 010
Humvee, така се казва Хамър също.

# 1 011
При така заформилия се спор няма друг изход, освен снимка в оригинал с линийка. Иначе злите езици ще продължат да разпространяват клюки за размера на...колата на Капоне.

# 1 012
Стига,недей,че човекът наистина ще го направи ,за да докаже колко сте злобни и как завиждате.Той щом чатовете с любовницата си публикува,за да докаже...и аз незнам какво,то какво остава за размера на колата му....

# 1 013
Иронизирам и оплювам такива хора, защото някой не се е постарал да го направи в достатъчна степен за онова момиче, което 6 години си губи времето с него, и което го целува и си отваря краката за него дори и след побой и обиди, че била тъпа. Заради масовата малоумна толерантност към неприемливости такива боклуци имат достъп до нормалното общество. И все не е голяма работа, нали? Все е "право на личен избор". Утре ако дъщерите ви са така "толерантни" към някой такъв, повлечени от вашата безгрижна толерантност, дали пак ще ви е все така безразлично и възвишено? После четем по темите как някоя стои до льольото и той си я бие и е..е с години, а тя си вярва колко "го обича", и че "не го заслужава".
+1
И жена му и любовницата имат нужда от помощ да се измъкнат от такъв мъж.
 И да се предупреждават следващите винаги с какъв се захващат, за да не може никаква жена да му с хване на въдиците. Както и на останалите от тази порода.

# 1 014
Жал ми е за съпругата.Сигурно половината град я подиграва,начело с магазинерката и приятелките й.

# 1 015
Като причина тя изтъква че се караме и я обиждам ...
Просто не мога да се ориентирам  дали ако съм по-човечен, защото на моменти съм крайно лош , ще остане с мен,   или няма шанс, и при поредната оферта гори?

п.п. Тя ме ревнува от една стара моя  връзка и го върнах с нея ,като и показах чата...колко бързо връщам
След това ме заиска а ми се струваше че беше готова да приключим и много ясно ....аз непрекъснато се дрънках
Кой ще иска да му баят нон стоп ?

Въх, аз съм забравила тия подробности.
Бих нарекла живота на Капоне "групов секс на верижен принцип". Гарнирано с интелектуални разговори (пък нали уж само тя приказвала, Капонето си мълчал, ама айде, малко послъгване не е грях). Как да не го заобичаш тоз, как!

# 1 016
Той щом любовницата си бие, какво остава за жена му.

# 1 017
Наистина дами, злобата ви идва в повече!

Човека сподели историята си и се възхищавам на самоконтрола му да не влиза в безмислени спорове. Все пак форума е за да се обменят идеи и съвети, а не да се плюе кой както свари!

И аз не удобрявам начина, по който автора постъпва със семейството си, но не е моя работа да го обиждам и съдя! Обиждайки другите, вие обиждате себе си!

"Нанасянето на обида произтича от самата гордост, от желанието да унизиш, от отмъстителността и злобата, от славолюбието, завистта и егоизма или просто от душевна нечувствителност и нравствено безчувствие.
Без да съзнава, всеки, който обижда, и всеки, който се обижда, наранява себе си, защото се лишава сам от слънцето на любовта. Обиждащият наранява не само душата, но и тялото си: злите чувства пораждат болезнено телесно напрежение,  което се отразява на цялостното физическо състояние и дори на обмяната на веществата. Но и обиждащият се не постъпва разумно, като се наранява сам."

Дорис, наистина хумора и сатирата ти се отдават, но са далеч от непресоленото чувство за хумор. Едно прозрях от писанията ти - адски те е яд, че нямаш малко дупе! Дано други неща са ти по-важни!
Друго, което мога да предположа за теб е, че само човек без работа и живот, може да пише такива километрични злъчни постове, които ще ме прощаваш, но нямам нито времето, нито търпението да изчета до край!

Не харесвам хора, чийто единствен начин да се почувстват големи, е да карат другите да се чувстват незначими!

"Човек трябва да използва думите си за три цели: да лекува, да благославя и помага."

Усмихнат ден на всички! 🌞

# 1 018
Амин!

или

Оммммм!

Сигурно има и други подходящи за случая.

Само с вметката  - с цялото ми най-искрено уважение към една майка на 3 българчета и 4-то на път, да са живи и здрави - да не се бърка вродената погнуса от плужеци със злоба към същите.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 17:07 от Анонимен

# 1 019
Дорис явно има толкова бърза и богата мисъл, че изобщо не е проблем за нея да натрака набързо един такъв дълъг текст.

И не мога да разбера, защо не осъзнавате, че тя всъщност чрез иронията си му помага провокирайки го. Сега друг е въпроса до колко той може да осмисли правилно нещата.

ПП Капоне успя да скараш бг-мамите. И това ако не ти оправи трайно настроените - не зная какво.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 17:17 от Magdalena1978

Общи условия

Активация на акаунт