Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 242

• 96 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

Привет, привет!  Hug Hug
Да поседна и аз в темата за време, колкото да ви пожелая хубав ден Grinning Бях планувала днес да си го обявя за Световен ден на мързела и гледане на филми и сериали... но някой реши да е Седмичен ден на баба и внуче Wink

Погледнах този нов клип. Не му стига на Комисариото Елиф като булка, та са му сложили и Сюхан, че накрая и Мелек Laughing

Чисто отражение на Туба за колекцията на Баги Peace

Хубав ден!  Peace

Шарено за "Личност"

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 11:46 от nadine1111

# 706
Привет! Hug

Линка Hug Надин Hug

# 707
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugЛинка HugНадин Hug

Монте Карло 2011г.

# 708
Знам, че Туба още може да е в Париж. Знам, че много обича да посещава модни ревюта. Само не знам дали се е добрала до показването на новата колекция на Гучи Само не припадайте, защото ще ви покажа моделче от колекцията "Тримата мускетари" #Crazy #Crazy

Gucci Cruise 2019. D’Artagnan

И един интересен клип, за да ви върна от шока наречен "висша мода" Laughing

"Чагатай Улусой и Туба Буйукустун"

Хубава вечер! Peace

# 709
Скрит текст:
Привет! Hug

Линка Hug Надин Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugЛинка HugНадин Hug

Монте Карло 2011г.
Почудих се, по какъв случай днес в ТТ вървят снимки на Аси и Монте Карло. newsm78
Дори публикации в руския дизифорум видях, а те не са фенове на Туба
Цитат
#diziturkHaber
#Asi

✔ На международном кинофестивале Evrodata который проходит в Монте Карло , турецкий сериал "Аси" получил второе место по просматриваемости ,уступив лишь американскому сериалу The Bold and Beautiful.Выбор сделали 3 миллиарда телезрителей из 67 стран мира и выбирали они между 15 сериалами. Третье место получил известный бразильский сериал "Клон".

Знам, че беше през юни, но на 10. юни 2011 г.
Вероятно си припомнят - преди 7 години...

И целия албум... https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Беше доста вълнително за нас, феновете на Аси - Туба и Мурат за първи път заедно на сцена... Joy
Очаквахме ...чудо... hahaha
Беше много приятно - нямаше чудо, а приятелско държание, което изтри и последните надежди за връзка нежду двамата, след 2 години на гадаене, стихове, и какво ли не още!  hahaha hahaha hahaha
Е, изтри надеждите на хората с поне малко разум, защото останаха и други, които вярват и до днес, ама нали се сещате, че това вече е клиника... Mr. Green

От днешните публикации ще ви сложа още един превод, който ми направи впечатление...
Историята с Меси все още се дискутира, и комшиите са верни на крилатите фрази...
Когато гръм удари - как ехото заглъхва ...
Казвам ти, дъще - сещай се, снахо...  Joy
Сега се правят анализи на дизи сектора и неговото бъдеще. Mr. Green
Ето какво е публикувал Месут Яр в блога си
Цитат
Месут Яр написал сегодня у себя в блоге: Почему нет похожих?

После трансляции в 170 странах КПА показывает хорошие рейтинги и в Испании. Даже знаменитый футболист Месси собственноручно ставит пост, позволил сделать вывод "Оказался поклонником турецкого сериала".
Серьезно, кто-нибудь думает, интересно: "Почему на экране нет в наличии таких подходящих работ, которые могут быть проданы разом в 200 стран?"
Если мы подведем итоги двух последних международных телеярмарок, количество проданных сериалов меньше полученных форматов, дорогой читатель. Это что означает? Если будет продолжено еще производство пустых сериалов, то сектор сам себе нанесет вред. Остальное бууум!
https://vk.com/eatb_haber

Тоя пък - 170 държави... леле... ooooh!
Накрая за лека нощ - две красавици и умници - Аси и Асия... Heart Eyes

Лека нощ!  Hug

# 710
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за вчерашния ден.

Една малка, позитивна мисъл сутрин, може да промени целият ти ден
 Мисли добро, прави добро, бъди добро!

„Днес е прекрасен ден. Днес е най-прекрасният ден. Това не означава, че вчерашният не е бил също такъв. Но него вече го няма. Не значи, че утрешният ден няма да бъде прекрасен, но той още не е настъпил. Днешният ден е единственият, с който разполагаме и можем да се погрижим за него. Затова е толкова важен – най-важният ден в живота ни.“

Спокойна неделя,дами bouquet

# 711
        Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug,започнали са от рано да припомнят годишнината от Монте Карло! Laughing

Вичи Hug,за началото на деня! newsm10

Приятен релакс в неделя! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 712
Привет, момичета!  Hug

Днес съвсем Тантелени нашите редици - Вичи  Hug Злати  Hug благодаря , че сте се отбили!  bouquet bouquet
Разбирам, че времето е прекалено мамещо навън, с този аромат, със сенките и все още не прекалено горещото лято...
И аз бях навън, и аз се радвах на хубавото и ароматно време. Peace
Чак сега намерих време за темата...
То поне да имаше нещо ново, ама не...
Сега прегледах набързо...
https://pigmelaf.com/kara-para-askin-buyulu-cifti-elif-ve-omerin … -guzel-sahneleri/
Цитат
Самые красивые сцены волшебной пары Омер и Элиф в сериале "Грязные деньги и любовь"

В среду 12 марта 2014 года нам сказал "Привет" сериал "Грязные деньги и любовь". Это путешествие продлилось 54 серии. Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек дали жизнь экранной паре Элиф и Омер. Сериал совершил путешествие во многие страны мира, режиссером его выступил Ахмет Катыксыз, сценарий написали Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат, давайте немного вспомним детали этой истории. Сегодня, когда даже Месси смотрит этот сериал, передать ему привет - просто наш долг.
  Mr. Green Laughing Wink и т. н. и пр....
Много откъси от сериала, моменти, които и ние харесвахме, особено този...

За мен определено си е най-хубавя момент в сериала, но всеки си има вкус, разбира се... Peace
 bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
А Туба се е обяснила в любов на Мая и Топрак...
https://www.instagram.com/p/Bjjx6AXD1_v/?taken-by=tubabustun.official

Защо ли?  newsm78

След толкова разходки заслужавам една следобедна дрямка... Joy
До по-късно!  Laughing
Хубав ден!  Hug

# 713
Привет Hug

Злати Hug

Туба добавила в Инстаграм!
              Всегда любовь в их сердцах/подпись/

МА - Майя , и ТО - Топрак ... всегда в сердце с любовью ..Има и следи от малките пръстчета.

"Мислите ли, че се иска много голямо знание да разберете един човек добър ли е или лош? Добрият човек гори и свети. Лошият човек нито гори, нито свети."
Учителят Петър Дънов

Линка HugПисали сме едновременно,но няма да трия.
Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 714
Привет! Hug

Линка HugВичи Hug,имаме си нещо ново от ИГ.Туба ако в момента е далеч от принцесите е дала знак,че ги обича! Peace

Излизане,разходки! Laughing Има и сериали още за гледане,сезоните не са свършили! Wink

Приятна вечер! Hug

# 715

Привет, привет! Hug Hug
Поглеждам в темата, за хубав ден е късно, но ви пожелавам хубава вечер! Grinning

Видях, че е започнал БГ-превод на "Личност" Rolling Eyes Засега само на първите два епизода:
https://www.vbox7.com/play:67c13b7663

Приключих с бебешко-бабишкия уикенд и ми се полага да погледна последния епизод на "Забранената ябълка" Wink На места го гледам с мишка, но други ги повтарям по няколко пъти Laughing Ще ми липсва през лятото Blush

Истерията около снимката на Меси и КПА за мен си остава загадка. Човекът си е в Аржентина с отбора на подготовка за Световното. Вчера е имал среща с Марадона. Имам няколко варианта с обяснение. Може снимката да е правена от друг в Испания заради децата, Меси само да я е качил заради тях. Или децата са с него в Аржентина и да гледа сериала на платформа. Което е малко вероятно, защото футболистите са отделени от семействата. А и същият ден имаше контрола с Хавай. Как да е, братята турци си направиха полагаемата реклама покрай мерака на Меси да си покаже децата Mr. Green Чукча Надин доволна заради Туба Peace

Новые турецкие сериалы лета 2018. Выпуск 1

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 20:39 от nadine1111

# 716
Здравейте и от мен, дружки

Честита победа на Златните ни момичета  smile3501 bg на Европейското първенство в Испания
Поради хубавото време навън, а заради този период на годината тези дни ми е по-ограничено времето за форума Sad Благодаря ви Линкка  bouquet,  Вичи  bouquet, Злати  bouquet за споделеното вчера и днес. Нищо-нищо около Туба, но все се появява нещичко. Ето и днес имаме споделена снимка от нея в ИГ Peace

Цитат

Линка Hug, Вичи Hug мерси, че сте ни я донесли
Отпечатъците от детските пръстчета, сърцата и надписа ми се струва, че са от мама Rolling Eyes

Надин Hug донесла си прекрасна новина Peace
Цитат
Видях, че е започнал БГ-превод на "Личност" Rolling Eyes Засега само на първите два епизода:
https://www.vbox7.com/play:67c13b7663

Да се надяваме да го довършат до край. В такъв случай аз ще поизчакам за бг превода, защото с руския съм на "Вие" и се налага за някои жаргонни думи да ползвам Гуги преводача. А в този сериал е важно казаното, защото иначе нишката се губи Peace

Снощи Надин ни е запознала с модната тенденция на Гучи. Любопитството ми надделя и се порових в нета да видя дали това е някакво случайно явление при тях. И направо съм така  #Crazy от видяното за предстоящия сезон от тях. Надявам се Туба, ако започне сериал наесен Praynig, дизайнерите по костюмите да имат благоразюмието да не я обличат по последния писък на модата, както го правеха в КП newsm78
Скрит текст:
Нали модата е вид изкуство Peace А то е да отправя някакво послание към зрителите, слушателите. Peace С тази модна тенденция за есен-зима 2018-2019 не мога да разбера какво иска да ни кажат? newsm78    Че ще сме вече зомбита? newsm78 Или джендърите вече са ни завладяли? Или е време за фереджета? newsm78Или какво....??

http://www.numero.com/en/fashionweek/gucci-fall-winter-2018-2019 … ashion-week-milan

За да ви мине уплахата ви предлагам няколко прекрасни мисли от светлите умове на Човечеството Peace

Разпръсквайте любов навсякъде, където отидете.
Не позволявайте на никой да си тръгне от вас без да е станал малко по-щастлив.

Майка Тереза

Не сравнявайте своя живот с този на другите.
Няма начин да се сравнят Слънцето и Луната.
И двете светят когато им дойде времето

Автор неизвестен

Винаги помнете, че сте по-смели отколкото знаете,
По-силни отколкото изглеждате,
По-умни отколкото си мислите,
И два пъти по-красиви отколкото изобщо сте си представяли

Руми

И нещо от "моя ресор"- да не пренебрегваме сигналите, които тялото ни дава Peace
Скрит текст:

Когато тялото търси помощ или десет сигнала, които не бива да пренебрегвате

Човешкото тяло е перфектен механизъм, в който едновременно протичат милиони процеси. Когато дадена функция бива нарушена или възпрепятствана, организмът ни изпраща сигнал. Често обаче ние игнорираме тези сигнали и така не успяваме да тушираме проблема навреме. Той се задълбочава, впоследствие е възможно да прерастне и в заболяване, за лечението на което ще са необходими много повече време и усилия.

Затова се казва, че превенцията и профилактиката са в основата на самото здраве. Тоест третирането на проблемите още преди да са се появили.

Ето какво не бива да пренебрегвате:

Нарушения в съня, раздразнителност, мускулни крампи и схващания в областта на краката

Всички тези знаци разкриват недостиг на магнезий и калий.
Наблегнете на естествените източници на магнезий: ядки, семена, какао, пълнозърнести храни, варива (леща, боб, булгур).
А за да нормализирате нивото на калий в организма си, наблегнете на зеленолистните зеленчуци, сливите, червеното цвекло, кайсиите.

Глад (постоянен) за солени храни

Това обикновено свидетелства за възпаление или инфекция в организма, по-специално в уро-гениталната система.

Прекалено суха кожа

Най-вероятно тялото ви се нужае от допълнително количество витамин Е.
Наблегнете на ядките, растителните масла, рибата.

Глад за сладки храни

Често това е знак за нервно или психическо изтощение – тогава тялото се нуждае от глюкоза, за да си осигури енергия.
За да не прекалявате със захарните изделия и да не си навлечете допълнителни проблеми, консумирайте мед и черен шоколад (разбира се, в умерени количества), както и продукти с естествено съдържание на захар.

Кървящи венци

Кървящите и прекалено чувствителни венци говорят за недостиг на витамин С.
Освен като добавка, можете да си го набавите с повече чай, цитрусови плодове, пресни зеленчуци и чесън.

Глад за сурови храни

Може да индикира проблеми с черния дроб или гастрит.
Суровите храни са лесносмилаеми, не натоварват стомаха и спомагат за туширането на възпалителните процеси.

Суха и груба кожа в областта на лактите

Това разкрива недостиг на витамин С и витамин А.
Консумирайте повече плодове и зеленчуци, особено портокали, моркови, кайсии и тиква.

Глад за морски храни

Ако непрекъснато ви се яде риба и други морски дарове, освен за естественото ви предпочитание към тези продукти, това може да бъде знак и за недостиг на йод.

Глад за кисели храни

Тялото ви се нуждае от кисели храни, за да стимулира и да подобри функционирането на пикочния мехур и черния дроб.
Хапвайте си повече лимон и червени боровинки.

Чупливи нокти и вяла, чупеща се коса, без блясък

Тялото ви се нуждае от калций и витамини от група В.
Включете в менюто си повече млечни продукти, зеленолистни зеленчуци, бобови растения, пълнозърнести храни, ядки, картофи, кълнове.

https://purevital.bg/когато-тялото-търси-помощ-или-десет-сигнала-които-не-бива-да-пренебрегвате/

Лека вечер

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:19 от kanti

# 717
Добра нощ, момичета!  Hug

Току-що свърши любимото ми ТВ шоу - „Что? Где? Когда?“ и бързам да  благодаря на всички, които се отбиха днес в темата.  bouquet
Скучно време настана - няма новини, които да ни карат да пишем, та се налага всеки да търси нещо, за което да се хване.  Mr. Green
Това изисква по-голямо усилие, от колкото просто да коментираш пореден епизод. Затова и ви благодаря!  bouquet
И на мен ми омръзнаха хиляди пъти предъвкваните снимки, партньори и сериали. Време е към тази компания

да поставим следващия Убавец и него да приобщим и да го обгърнем с любов... Joy
Това е хубаво да си фен на жена-актриса - не се ограничаваш с един мъж, а имаш разнообразие от възможности - на един харесваш едно, на друг - друго  и в комплект получаваш идеалния представител на „силния“ Mr. Green пол.  Laughing

Пожелавам ви лека нощ и много хубави новини през новата седмица!  Hug

ПП Забравих да кажа
Надин  Hug КРА го дават едновременно и в Аржентина и в Испания.
Разбира се, на различни етапи от историята са, но може и в Аржентина да е снимано видеото на Меси с децата. Просто на турците им е по-удобно да кажат, че е в Испания - по-престижно някак им се струва. Joy
Макар че, мои познати, които работят в Испания  нямат добро мнение за общото интелектуално ниво,  докато други,  живеещи и работещи в Аржентина - обратното! Joy Според мен, такива обобщения са вредни, най-важното е в каква среда се движиш и с какви хора общуваш и в Испания, и в Аржентина, а и в България... Защото принципно хората са еднакви навсякъде. Но ако средата ти е от хора, за които насилието над жената е всекидневие, а не екзотично преживяване, ще харесваш едно, а ако не си бил никога насилван или преследван за това. че си жена, ползвал си се с уважение в семейството и работата, тогава ще харесваш друго.  Peace

Канти  Hug сигурно ли е, че ревюто е на Гучи, а не на Ердоган?  Joy

Отново лека нощ!  Hug

# 718
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви.

"За добро утро днес си изберете капчици любов!
Изберете си красота, която да оцвети деня ви!
Изберете си надежда, която да озари мислите ви!
Изберете си Щастие!

Цитат
"Да си мечтаеш за всичко, което искаш да мечтаеш – това е красотата на човешкото съзнание и ум.Да правиш всичко, което искаш да правиш – това е силата на човешката воля.Да вярваш на себе си, за да тестваш своите граници – това е куражът и смелостта, чрез които ще успееш..!"
/ Бърнард Едмондс /

Успешна нова седмица,дами bouquet

# 719
Добро утро! Wink Hug wavey

Канти Hug,благодаря за модата Wink и полезното четиво от твоя ресор! bouquet bouquet

Линка Hug,благодаря и на теб за споделеното в късния пост! bouquet

Надин HugВичи Hug

Снощи гледах финала на  Гласът на България,че и преведен на БГ - ЗЯ! Laughing

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт