Карти Таро - тема 17

• 77 394
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Има много начини за разбиране на картите, затова казах "школа".
Важно е точна ли е прогнозата или не е точна.

# 196
  • Австрия

Базата е важна, за да стигнем до края на изречението (3та карта).
Иначе казано с лоша база е трудно да се стигне изобщо до тълкуването на карта 2 или 3.

Надявам се, това е образно казано. Тълкуването е много повече от едно изречение, което започва с карта 1 и свършва с карта 3 или 4. Не. От началната ситуация, породила въпроса, до крайния резултат или до съвета на Оракула, има определено развитие. Не винаги развитието е плануваното, общоочакваното, логичното. Няма права или обратна зависимост между първа и последна карта..

# 197
Директна зависимост има като причинно-следствена връзка, но често няма реален поток на времева ситуация като финализиране.
Например, при трета карта Императрицата, времето на случване, винаги се отлага.

# 198
Подредби има много описани в разни книги, чак не знам от къде си ги измислят тези автори. За повечето въпроси 3 карти са оптимален вариант.

# 199
@ bokonon

Ролята на гадателските системи е да улеснят ясновидеца, не да ясновидстват вместо него...

Гадателската система служи веднъж, за да се насочи транса към добиването на нужната информация (която отива в подсъзнанието) и втори път, да се улесни извеждането на ясновидската информация от подсъзнанието в съзнанието.

Затова е грешка картите да се наизустяват като значение. Те трябва да се усещат. Няма значение какво имат нарисувано. Може да са примерно 30 чисто бели еднакви карти и пак да свършат работа. Зависи в чии ръце са.

Поради това, че картите таро и други подобни гадателски системи, използват най-лекият от видовете ясновидски трансове, то те са и подходящи за начинаещи, но и също и съдържат известна доза неточност, тъй като съзнанието на ясновидеца може да изопачи информацията, подавана от подсъзнанието. Въпреки това са и мой любим метод... Имат си и плюсовете понеже...

Нима Таро е живо само в ръцете на ясновидец?
Нима ясновидец има нужда от карти или  друго, за да види???

# 200
@ bokonon

На тези въпроси вече отговорих, но явно има нужда да се повторя... Така да е.

1. Да, таро е "живо" само в ръцете на ясновидец. Освен ако някой не ме убеди, че хартията може да гледа в бъдещето, само защото има картинки на нея. Ще ми е интересно да се срещна с гледаща в бъдещето хартия. Но докато не срещна, продължавам да твърдя, че само ясновидецът го може този номер, независимо дали осъзнава уменията си или не.

2. Цитирам себе си: "картите таро и други подобни гадателски системи, използват най-лекият от видовете ясновидски трансове, то те са и подходящи за начинаещи, но и също и съдържат известна доза неточност, тъй като съзнанието на ясновидеца може да изопачи информацията, подавана от подсъзнанието. "

Повече информация какви са видовете ясновидски трансове и какво по-точно е ясновидството писах тук:

https://taro-gadatel.blogspot.bg/2018/04/blog-post_6.html

Повече информация за как работят гадателските системи и в частност тарото, писах на много места, но да речем работа може да свърши описанието ми тук:

https://taro-gadatel.blogspot.bg/2018/04/blog-post_15.html

# 201
Може ли малко помощ много ви моля. Имам въпрос- изневерява ли ми или се заблуждавам и става въпрос за нещо друго...защото не е логично да има връзка с такъв човек и не ми го побира ума....така зададен въпроса достъчно ли е...

Здравей, изтеглих ти карти, но не виждам типичните за изневяра карти.
2П/Луна - О 2Ч - О 8М

От друга страна показват, че се е захванал с нещо, което предпочита да държи в тайна, но самия той още не е сигурен, какво точно иска, нито как да го направи. Не се чувства комфортно, никак даже.

Но наистина може да има жена, към която е усетил чувствен импулс - Кралица Чаши + Асо Жезъл... би ли почела в нета за Кралица Чаши и да споделиш дали жената, за която подозираш е с нейните характеристики или това си ти?

Благодаря ви много. Прочетох за кралица чаши, няма нищо общо с въпросното женище...
Връзката ни с него е уникална и това беше единстената безпроблемна област в живота ми. Аз мисля, че е някакъв фетиш към особеностите /меко казано/ на въпросното "същество". Съжалявам за отклонението, но ако това може да помогне с тълкуването...
Sad((((

Дали може някой пак да изтегли карти във връзка с моя случай. Те продължават ли връзката  си? Има ли вероятност тя да му направила магия? Благодаря ви преварително, много ми е зле, не мога да се съвзема Sad((

# 202
  • гр. София
Привет! Моя колежка се опитва да продаде със съпруга си някаква негова къща и попитахме картите ще се случи ли това до 3 месеца. Картите са 10 чаши - обърната, Светът - обърнат, 7 пентакли обърната. Да разбирам ли, че Светът-об. ще забави продажбата и в комбинация със седем пентакли-об. ще доведе до по-нататъшна продажба за по-малка от желаната сума. От там ако комбинирам 10 чаши-об. със 7 пентакли-об. говори ли за недоволство от тази сума, въпреки, че вероятно това е тавана, който биха могли да вземат. Ако някой има възможност нека сподели как вижда тези карти. Благодаря!

# 203
Здравейте!Може ли някой да ми изтегли карти на въпроса какво ще се случи между мен и С.?

# 204
Така като гледам, само tarogadatel може да отговори на въпросите ви.. К'ви сме ние, никакви ясновидци не сме, просто мяткащи тука едни - как беше - хартии...

# 205
Привет! Моя колежка се опитва да продаде със съпруга си някаква негова къща и попитахме картите ще се случи ли това до 3 месеца. Картите са 10 чаши - обърната, Светът - обърнат, 7 пентакли обърната. Да разбирам ли, че Светът-об. ще забави продажбата и в комбинация със седем пентакли-об. ще доведе до по-нататъшна продажба за по-малка от желаната сума. От там ако комбинирам 10 чаши-об. със 7 пентакли-об. говори ли за недоволство от тази сума, въпреки, че вероятно това е тавана, който биха могли да вземат. Ако някой има възможност нека сподели как вижда тези карти. Благодаря!

Само обърнати карти! Аз нямам опит с обърнати карти, но пък когато има струпване на такива ми се струва че или нещо с въпроса не е наред или със ситуацията.

# 206
Така като гледам, само tarogadatel може да отговори на въпросите ви.. К'ви сме ние, никакви ясновидци не сме, просто мяткащи тука едни - как беше - хартии...

Появата на "таро. гадател" си беше с цел реклама отвсякъде, а не да помогне на питащите тук. То всички го разбраха де.

# 207
  • гр. София

Само обърнати карти! Аз нямам опит с обърнати карти, но пък когато има струпване на такива ми се струва че или нещо с въпроса не е наред или със ситуацията.
Наистина прави впечатление, че са само обърнати. Но тя не сподели да има проблем в ситуацията, по-скоро да се ориентира дали ще може да разполага скоро с парите. Благодаря☺

# 208

Наистина прави впечатление, че са само обърнати. Но тя не сподели да има проблем в ситуацията, по-скоро да се ориентира дали ще може да разполага скоро с парите. Благодаря☺

не мисля, че ще продаде къщата скоро. Възможно е да се появи ситуация, при която да трябва да действа по друг начин, да има несъгласие с останалите собственици или дори с мъжа си. Действията, които предприема не са адекватни и от там продажбата може да се проточи във времето.

# 209
  • гр. София
bokonon, благодаря, че ми отдели от времето си. Ще се поинтересувам по-подробно за ситуацията и ще дам обратна връзка как са се развили нещата☺

Общи условия

Активация на акаунт