Карти Таро - тема 17

• 78 102
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
  • там, където ми харесва
Като че ли обсъждате нещо или ще обсъждате и някои е заел отбранителна позиция , може би в зависимост от отговорите на другия , които ще получи. Определено има някаква любов, защото всички знаем , че осмица жезли е картата на любовта (не знам имало ли е обърнати карти) , но дори и да е обърната осмицата тя става карта на ревността.Не знам и асото обърнато ли е, но ако имаш мнение или трябва да вземеш някакво решение и той чака по-добре го кажи.А това дали ще си с него зависи от вас двамата , когато обсъдите това!:neutral_face:Neutral Face

# 376
Здравейте,искам да попитам можете ли и на мен да ми хвърлите карти ако имате възможност и желание.
Много ви моля.
Имам връзка с омъжена жена и искам да разбера дали ще се раздели  с мъжа си

# 377
Като че ли обсъждате нещо или ще обсъждате и някои е заел отбранителна позиция , може би в зависимост от отговорите на другия , които ще получи. Определено има някаква любов, защото всички знаем , че осмица жезли е картата на любовта (не знам имало ли е обърнати карти) , но дори и да е обърната осмицата тя става карта на ревността.Не знам и асото обърнато ли е, но ако имаш мнение или трябва да вземеш някакво решение и той чака по-добре го кажи.А това дали ще си с него зависи от вас двамата , когато обсъдите това!:neutral_face:Neutral Face

8 жезли карта на любовта?
Моля, не така грубо.

# 378
Несъм була груба извинявам се ако така е изглеждало а бях объркана

# 379
  Здравейте Simple Smile ! Искам да попитам нещо, ако имате желание може да ми отговорите. Много искам нова работа (по-хубава от тази на която съм сега и по-добре заплатена) , до края на годината ще ми се случи ли ?

# 380
  Здравейте Simple Smile ! Искам да попитам нещо, ако имате желание може да ми отговорите. Много искам нова работа (по-хубава от тази на която съм сега и по-добре заплатена) , до края на годината ще ми се случи ли ?

10 пентакли - 6 пентакли обърната - 4 пентакли

Не, няма никакво движение, няма откъде да дойде тази промяна - нито от вътре, нито от вънка.

# 381

10 пентакли - 6 пентакли обърната - 4 пентакли

Не, няма никакво движение, няма откъде да дойде тази промяна - нито от вътре, нито от вънка.
  Благодаря ! Много се надявах да се получи Simple Smile .

# 382
  • Милано
Моля ви момичета❤Въпроса  ми е ще си намеря ли постоянна работа.💮💮💮

# 383
Може ли да ми помогнете с тълкуването на картите-Въпросът ми е как ще се развие връзката между мен и харесваният от мен мъж -падна се 2 чаши,Крал мечове(обърнат) и Звездата.Вторият въпрос ми е -Какво той изпитва към мен-Дявол обърната,Справедливост,7 жезли.

# 384
Може ли да ми помогнете с тълкуването на картите-Въпросът ми е как ще се развие връзката между мен и харесваният от мен мъж -падна се 2 чаши,Крал мечове(обърнат) и Звездата.Вторият въпрос ми е -Какво той изпитва към мен-Дявол обърната,Справедливост,7 жезли.

Как мислиш ти?
2 чаши - Крал меч обърнат - Звезда
С каква карта започва подредбата? Стабилна ли е, има ли в нея потенциал, може ли да се надгражда на 2 чаши?
Крал меч обърнат - защо е обърнат, как Крал меч описва итуацивта и отново - дава ли й развитие?
Подредбата ти завършва със Звездата, тази далечна, далечна и студена звезда.

Втората подредба:
Какво изпитва, т.е. какви са му чувствата към теб
Дявол обърната - Справедливостта - 7 жезли
Започваш с Дявол обърнат. Как постъпва човек с карта Дявол обърната? Кои са водещите му импулси?
И т.н.

# 385

Как мислиш ти?
2 чаши - Крал меч обърнат - Звезда
С каква карта започва подредбата? Стабилна ли е, има ли в нея потенциал, може ли да се надгражда на 2 чаши?
Крал меч обърнат - защо е обърнат, как Крал меч описва итуацивта и отново - дава ли й развитие?
Подредбата ти завършва със Звездата, тази далечна, далечна и студена звезда.

Втората подредба:
Какво изпитва, т.е. какви са му чувствата към теб
Дявол обърната - Справедливостта - 7 жезли
Започваш с Дявол обърнат. Как постъпва човек с карта Дявол обърната? Кои са водещите му импулси?
И т.н.
2 чаши,Крал мечове обърнат,Звездата-Според мен човекът ,който харесвам е жесток тираничен човек,който просто ми е дал някакви надежди за любов напразно.
Дявол обърнат,справедливост,7 жезли-Просто е иска да се да го наречем -позабавлява с мен,а аз самата съм си виновна ако не съм разбрала какво иска.Сега съм много пристрастрастна и ме мога да дам обективно мнение ThinkingConfused

# 386

На въпрос "Ще си намери ли постоянна работа К.?" - звездата, жрецът обърната, императрицата.
Според мен ще намериш работа с малко закъснение, не чак толкова бързо, колкото се надяваш. Обърнатата карта ме кара да си мисля, че няма да стандартната работа от 9 до 6 ч.
Едно предположение - ще направиш компромис и отново ще си на работа, която не е точно това, което искаш.

# 387
  • Милано

На въпрос "Ще си намери ли постоянна работа К.?" - звездата, жрецът обърната, императрицата.
Според мен ще намериш работа с малко закъснение, не чак толкова бързо, колкото се надяваш. Обърнатата карта ме кара да си мисля, че няма да стандартната работа от 9 до 6 ч.
Едно предположение - ще направиш компромис и отново ще си на работа, която не е точно това, което искаш.

Благодаря ти 🌼

# 388
  • плевен
Здравейте.  Моля за помощ да ми наредите карти по 2 кратки въпроса . На почивка съм и съм много притеснена.  Ще върна жестта като се прибера вкъщи . Благодаря предварително.  1.Защо Н се държа по студено в телефонен разговор? 2. Ще продължи ли връзката ни занапред?

# 389
Здравейте.  Моля за помощ да ми наредите карти по 2 кратки въпроса . На почивка съм и съм много притеснена.  Ще върна жестта като се прибера вкъщи . Благодаря предварително.  1.Защо Н се държа по студено в телефонен разговор? 2. Ще продължи ли връзката ни занапред?
 1-ят въпрос се пада-Звезда обърната,6 пентакли,Колесница-обърната .Според мен не вижда смисъл и няма желание .
2-ят-2 пентакли обърната,Магът,9 мечове-Според мен не Sad

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 00:35 от kiarrita

Общи условия

Активация на акаунт