Карти Таро - тема 17

• 77 368
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • Австрия
Защо с думата 'жезли' се превежда на български? За мен са си чисти прътове, тояги (Stäbe - немски), а и като такива са изобразени върху картите.

Да, знам, че пастирската тояга е първообраз на жезъла, та от дърво сред селяните е преминала в жезъл, скиптър най-напред сред 'духовните пастири', а после и сред монарсите като символ на властта... Но не мога да направя това отъждествяване на дърво с метал в Таро картите... Rolling Eyes

# 151
Първообраза на жезъла е дървена пръчка използвана в радиестезият за търсене на подземна вода и изкопаеми. Използвала се е заедно с клончето от леска вместо махало. 

# 152
  • гр. София
SvettlaS, вероятно дамите виждат много силен импулс в тези взаимоотношения. Нещо като бързо прегарящ огън. Изтеглих ви три карти на въпроса "Какви са истинските намерения на М. към вас" и се показаха - 9 меча, десет чаши и 7 пентакли-обърната. Има ли вероятност нещо в миналото на М. да е останало скрито от вас? Сякаш аха да се случи нещо по-сериозно и той ще загуби смисъл. Другите дами доста добре се ориентират в картите и биха могли да кажат по-точно Simple Smile

# 153
Благодаря на всички за помощта. Възможно е да има нещо скрито.
Казах му, че искам да се разделим. Ако има някакво развитие ще дам ОВ. 🙂

# 154

Е защо сте постъпили така? Не вярвайте на всичко написано тук, нито знаете кой пише зад компютъра нито дали наистина познава добре картите. Тук повечето, с малки изключения разбира се , се учим, пробваме, налучкваме и т.н.

# 155
  • гр. София

Е защо сте постъпили така? Не вярвайте на всичко написано тук, нито знаете кой пише зад компютъра нито дали наистина познава добре картите. Тук повечето, с малки изключения разбира се , се учим, пробваме, налучкваме и т.н.
И аз не смятам, че е трябвало да постъпвате така. Знам, че човек с проблеми търси разрешение, но картите не могат да диктуват чак до такава степен поведението ви. Пак помислете!

# 156

Причината е, че прекалено много го обичам, а той не предприема нищо, за да се съберем. Това ме нараняваше.

# 157
  • Австрия
"какво ще се случи между М. и мен?" и "истинските намерения на М. към мен".

Аз определено си загубих ума по този мъж. Връзката ни е от половин година.

искам вече да се съберем или да се разделим. Не мога повече в междинно положение

той не предприема нищо, за да се съберем.

Проблемът и без карти се вижда: мъжът се е представил за обвързан. Вярно ли е това, Светла? И до каква степен е обвързан?

# 158
Интересен извод, ДимС

10 пентакли - Светът - Кралица пентакли
Твърде вероятно е господинът да си има друго семейство. 10 пентакли редовно ми излиза при паралелни връзки. Светът вероятно е желанието му "да видя свят", да излезе извън рамките на семейството, но Кралица пентакли не се дава така лесно. А и като непреходна карта, той ще си остане в рамките на това семейство.

# 159
Здравейте,искам да попитам за здравословното състояние на жена Т.

# 160
  • гр. София
Здравейте! Зададох въпрос Как ще се развият отношенията между Х и У в следващите 6 месеца. Това, което аз съм виждала е много силна вразка между двамата,но на картите ми излезе Луната-объртата, Три меча и Паж на чашите - обърнат. Тук струва ми се има нещо скрито-покрито. Незнам защо като видя паж чаши и първата дума дето ми хрумва е изневяра, а и с тези три меча в сърцето... Какво ще кажете?

# 161
Здравейте! Зададох въпрос Как ще се развият отношенията между Х и У в следващите 6 месеца. Това, което аз съм виждала е много силна вразка между двамата,но на картите ми излезе Луната-объртата, Три меча и Паж на чашите - обърнат. Тук струва ми се има нещо скрито-покрито. Незнам защо като видя паж чаши и първата дума дето ми хрумва е изневяра, а и с тези три меча в сърцето... Какво ще кажете?

Изневяра не, но един от двамата ревнува доста.
Мъжът да не е по-малък от жената? Има нещо инфантилно в него. И най-вероятно се държи така и в леглото Scream

# 162
  • Австрия
Този мъж въобще не си дава сметка за ситуацията, в която е попаднал. Аз в тази връзка виждам просто ниски страсти. И пак накрая няма да е доволен. Ще се чувства отхвърлен, наранен и предаден.

Ванда, стига вече. Иначе картите ще започнат да отразяват твоите лични терзания и ще се превърнат в проекция на твоите подсъзнателни (по)желания

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 17:23 от DimS.

# 163
Здравейте, момичета! Теглих си 3 карти за това какви взаимоотношения ще имам до 20 дни с едно момче с което не се познаваме все още, но го харесах, когато го видях. И те са:
1) 2 чаши
2) Рицар чаши
3) Глупакът
?

# 164
Здравейте, семомичета! Теглих си 3 карти за това какви взаимоотношения ще имам до 20 дни с едно момче с което не се познаваме все още, но го харесах, когато го видях. И те са:
1) 2 чаши
2) Рицар чаши
3) Глупакът
?

Анастейжа, редно е първо ти да направиш тълкуване по карти, които си теглила.

Общи условия

Активация на акаунт