Карти Таро - тема 17

• 77 404
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Според мен е начало на нещо, надявам се връзка по 2 чаши и глупакът.

# 166
  • гр. София
Здравейте! Зададох въпрос Как ще се развият отношенията между Х и У в следващите 6 месеца. Това, което аз съм виждала е много силна вразка между двамата,но на картите ми излезе Луната-объртата, Три меча и Паж на чашите - обърнат. Тук струва ми се има нещо скрито-покрито. Незнам защо като видя паж чаши и първата дума дето ми хрумва е изневяра, а и с тези три меча в сърцето... Какво ще кажете?

Изневяра не, но един от двамата ревнува доста.
Мъжът да не е по-малък от жената? Има нещо инфантилно в него. И най-вероятно се държи така и в леглото Scream
Ами не е по-малък. Забелязала съм да се държи наистина малко по детски. За леглото не мога да кажа. Благодаря!

# 167
  • гр. София
Този мъж въобще не си дава сметка за ситуацията, в която е попаднал. Аз в тази връзка виждам просто ниски страсти. И пак накрая няма да е доволен. Ще се чувства отхвърлен, наранен и предаден.

Ванда, стига вече. Иначе картите ще започнат да отразяват твоите лични терзания и ще се превърнат в проекция на твоите подсъзнателни (по)желания

Ами честно казано аз за приятелката си се притеснявам да не се разочарова и да е наранена, защото нещо в поведението на мъжа ме притеснява. А за спирането го направих само за себе си, защото четох, че не е добре да си теглиш сам карти, когато си под силен емоционален стрес. Но пък картите, които теглих за сина на приятелката ми в чужбина бяха добри и вече има първа положителна промяна, но ще дам пълна ОВ, като станат😊

# 168
Според мен е начало на нещо, надявам се връзка по 2 чаши и глупакът.

Комбинация, започваща с 2 чаши няма как да доведе до връзка. 2 чаши е нестабилна карта; много обещава, малко дава.
Помисли само  - чаши - още чаши - Глупака
Възможно е да се предовериш на този човек, заради рицар чаши. Надежда за ново начало? Помисли дали оценяваш правилно и разумно обстоятелствата. Наивна си и много доверчива. Както се казва "не всичко, което хвърчи, се яде".
Аз лично не бих възлагала големи надежди при подобна комбинация!

# 169
Ами не знам, аз съм начинаеща. Може и картите да отразяват мен и моето желание, защото от няколко дни си хвърлям доста често и вече се омотах. Няма да ги взимам много под сериозно внимание тогава.

# 170
  • Австрия
Ванда, не знам кой е Х и У, но Луната - объртата, Три меча и Паж на чашите - обърнат е ужасна комбинация за взаимоотношения в една връзка. Разочарование, неразбиране, взаимно нараняване. Нито е започнало добре, нито се развива към добро, напротив.

# 171
Ами не знам, аз съм начинаеща. Може и картите да отразяват мен и моето желание, защото от няколко дни си хвърлям доста често и вече се омотах. Няма да ги взимам много под сериозно внимание тогава.

Първото гледане е най-вярно. Всяко следващо е изнасилване ... за Таро.

# 172
  • там, където ми харесва
Здравейте, кажете как тълкувате картите , а въпросът е ще започна ли работа в фирма , в която кандидатствах?

дяволът
паж чаши обърнат
сила

# 173
Здравейте,искам да попитам за здравословното състояние на жена Т.

Какъв е конкретният въпрос/казус?

# 174

Благодаря ви,че се отзовахте.Оперирана е миналата седмица от рак,гинркологично,но е много зле след опррацията.Какво да очакваме

# 175
  • гр. София
Здравейте, кажете как тълкувате картите , а въпросът е ще започна ли работа в фирма , в която кандидатствах?

дяволът
паж чаши обърнат
сила
Здравей! Ако позволиш да се пробвам с тези карти които си изтеглила, но съм лаик в тълкуването, така че... Сякаш имаш добра работа, но имам усещането, че има някаква причина да искаш промяната. Дяволът и силата ми изглеждат, като някаква блокада пред това, което искаш, а обърнатия паж чаши не ми прилича на добрия вестоносец. Дай обратна връзка после моля!

# 176
  • Австрия

дяволът
паж чаши обърнат
сила

Най-краткият отговор е 'Не'.
Според моето тълкуване, ти все още или до съвсем скоро си работила нещо, което не ти е харесвало и си го правила само заради парите. Разбира се, че ти се иска по-хубава работа. Но относно тази, за която казваш, че си кандидатствала - няма да бъдеш одобрена. Вероятно в бъдеще, но съвсем не скоро, с доста трудности, ще си намериш работа, която да ти харесва/те удовлетворява. Ще се радвам на обратна връзка.

# 177

Благодаря ви,че се отзовахте.Оперирана е миналата седмица от рак,гинркологично,но е много зле след опррацията.Какво да очакваме

В краткосрочен план:
Психически трябва да я подкрепяте, доста често споменава името божие Simple Smile Като цяло обаче, не съм оптимист. Тежки дни.
Съсредоточете се върху лечението и традиционната медицина. Няма смисъл от врачки и гадателки.

Колесницата, Паж жезли, Папата
Обесеният, Смъртта, 5 пентакли

П.С. Ако се наложи, ще гледам отново, ситуацията го позволява.

# 178
Благодаря ви Секхмет,разбирам вашия отговор като шанс 50 на 50.Ще дам ов при промяна или ще се допитам отново при нужда

# 179
Здравейте,мога ли да помоля за теглене и тълкуване на картите по конкретен въпрос: Във връзка съм от почти 15 г,но последно време имам изключителни съмнения ,напрежение .Въпросът ми е -Да продължавам ли в тази връзка да инвестирам чувства, средства ,време или да прекратя и да продължа по нов път?Има ли бъдеще тази моя връзка? Ще ви бъда благодарна ако някой изтегли и изтълкува картите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт