Карти Таро - тема 17

• 77 418
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
На мнение съм, че можем да питаме Таро за всичко. Ако питам "Тръмп ще се срещне ли с Ким юни месец" не е ровене в ничии дела и чувства. Също отговора предполага Да/ Не и пак смятам, че Таро ще даде адекватен отговор.
ДимС, честно да ти кажа за първи път чувам, че не трябвало да се задават въпроси с Да и Не и мисля, че е малко ограничаващо подобно твърдение. Напротив, има конкретни конструкции които много ясно дават отговор с Да и Не на въпроси. Това са определени точни позиции на картите при подредба от 3 карти или Келтски кръст.
Съвсем нормално е да се попита "Ще срещна ли днес еди-кой си" и Таро да ти даде отговор например : 4 жезли 5 пентакли 3 меча. Ми не, няма да го срещнеш, не и за любовна среща. Също с този отговор Таро ще ти каже, че отсрещната страна 5 пари не дава дали ще се срещне с теб или не. Много често ние питаме едно, но Таро отговаря така както го смята за важно. Да, важен е как е зададен въпроса, как е формулиран, как назоваваме хората за които питаме, но Таро отговаря на неговия си език и по негово усмотрение.

# 226
Здравейте, може ли помощ...
Ще ме потърси ли след като напуснах.
Много ми е тежко в момента. Благодаря за всеки отговорил.

# 227
Ягода, може и да те, но отношенията с този  човек цялостно носят само разочарования, не е стабилен, не става за връзка. Ако е любовен контекстът на питането.

# 228
  • гр. София
Здравейте, може ли помощ...
Ще ме потърси ли след като напуснах.
Много ми е тежко в момента. Благодаря за всеки отговорил.
Ягода, лаик съм в картите, но тук от 100 км се виждат прекалено много емоции. И според мен ще те потърси, но нещо в  твърде повече са емоциите и да не страдаш после. Успех! Дай обратна връзка после☺

# 229
  • на последния етаж
От доста време обмислям вариант за допълнителни доходи, което в последствие евентуално да се превърне в основен източник на такива.  Попитах картите какво би се случило ако се впусна(ем) с мъжа ми в това (конкретно) начинание. Картите, които изтеглих: 2-ка жезли, Любовниците, 4-ка жезли. Според мен картите са окуражителни, но отново ви моля за помощ при тълкуването. Благодаря!  bouquet

# 230
  • Австрия
2-ка жезли, Любовниците, 4-ка жезли.

Идеята не е от вчера, но е била само смътна идея, дори не и теоретичен проект, придружена с голяма доза пасивност и неспособност за предприемане на нещо за осъществяването й.
Влюбените говори за необходимост от направата на избор. Свободен и ненатрапен от външни обстоятелства. Узряването на подобен избор минава през сърцето, за да се съюзи със свободната воля, преди да бъде направен и изисква своето време. Настоящата ситуация е точно този момент, моментът на решение. Вземете го, мотивацията ви е добра, предстоят ви нови контакти, нови възможности, положителни емоции.

# 231
От доста време обмислям вариант за допълнителни доходи, което в последствие евентуално да се превърне в основен източник на такива.  Попитах картите какво би се случило ако се впусна(ем) с мъжа ми в това (конкретно) начинание. Картите, които изтеглих: 2-ка жезли, Любовниците, 4-ка жезли. Според мен картите са окуражителни, но отново ви моля за помощ при тълкуването. Благодаря!  bouquet

Има нещо, което те притеснява и не е точно това което искаш и затова все още не е решено дали да  се започне тази работа. Отлагате , и преди време е имало момент в който сте го мислили и пак сте отложили решението. Стабилност в картите ти няма, също така няма дворцова карта , която да покаже действие или поне намерение за такова.

# 232
  • на последния етаж
Точно така е, момичета. Обмисляме го от две-три години, проверяваме, проучваме и не предприемаме стъпка по стартиране на "проекта". Благодаря Ви!

# 233
  • на последния етаж
В скромния ни екип на работа ще се присъедини нов човек (не случаен). Попитах какво ще се промени (за мен) със започването на този човек на работа при нас. Ето и картите: 10-ка пентакли, 6-ца жезли, 8-ца пентакли. Как смятате? Благодаря!  bouquet

# 234
Здравейте момичета чета ви днес и виждам,че се справяте отлично с тълкуването на карти Таро...Моля ви за помощ защото нямам сили да ходя по ,,ясновидки,гледачки и т.н,,Хвълете едни карти и на мен...(ако е удобно)  Въпросът е Дали да затворя салона,който съм наела втора година,но не издържам на наема и разходите..??!Много ми е важно,защото си го ремонтирах и направих като свой и сега всичко отива по дяволите...😒😒😟Предварително ви благодаря..☺!!

# 235
В скромния ни екип на работа ще се присъедини нов човек (не случаен). Попитах какво ще се промени (за мен) със започването на този човек на работа при нас. Ето и картите: 10-ка пентакли, 6-ца жезли, 8-ца пентакли. Как смятате? Благодаря!  bouquet

Очите на 4 и се пази от клюки.

# 236
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета моля за помощ.Трябва ми спешно някой да ми хвърли едни карти . Имам голяма нужда да знам дали ще възродя бизнеса си  и от къде да търся финансиране.Или да се откажа от него.И дали скоро ще стреща любовта.Дали ще е стар мой любим или нов човек

# 237
  • на последния етаж
Благодаря!
DimS., ти как смяташ?  Embarassed

# 238
  • Австрия
Скрит текст:
В скромния ни екип на работа ще се присъедини нов човек (не случаен). Попитах какво ще се промени (за мен) със започването на този човек на работа при нас. Ето и картите: 10-ка пентакли, 6-ца жезли, 8-ца пентакли. Как смятате? Благодаря!  bouquet
Благодаря!
DimS., ти как смяташ?  Embarassed

Като цяло фирмата, в която работиш, се развива добре. Може да е и нещо като семейно предприятие, в което в момента се приветства постъпването на още един член. Това има пряка и по-особена връзка лично с теб и с твоята работа. Ти също ще се окажеш в центъра на вниманието. Според мен, нямаш повод за притеснение. Третата карта показва просто работа.. Да, вероятно да получиш и някаква нова, дългосрочна задача, но няма да има кой знае каква промяна за теб: отново старателност, усърден труд, прилежност. Дори натрупване на нови умения и опит. Картата е положителна, но реалността зависи и от твоята лична нагласа: може би ще има моменти, в които ще ти се струва, че не получаваш достатъчно за твоите усилия, че работата тече бавно и монотонно, че ти идва леко нанагорно целия този повтарящ се цикъл.. но като цяло всяко едно усилие ще дава плод и удовлетворение. Един период, който ще ти донесе добър и полезен за в бъдеще опит.
Това е моето тълкувание, Лита. Надявам се да ти е/се окаже полезно.

# 239
  • на последния етаж
Полезно ми е много! Благодаря ти отново!  bouquet
Интересно ми е Таро-то, но все още имам много да се уча. Убягват ми тълкуванията за конкретните ситуации. Прочетох Картинен ключ към таро, а сега чета книгата на Кристин Димитрова, разглеждам и различни блогове. Ако имате препоръки, полезни линкове - ще се радвам да споделите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт