Лидл 114 - Априлска тема

• 145 359
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 810
За възглавниците да ви кажа - от две Лидл-ски си направих една. Удобното е, че бяха с цип и лесно си изваждах пълнеж и слагах на другата, доката докарам до идеалната за мен.

# 811
  • София
Ние не одобрихме чийзкейка. Миришеше на мухал. Останах разочарована. Ще си направя сама тези дни.

# 812
Праховете биват официален внос и паралелен...Официален са тези по веригите. Паралелен са вносни. Те и официалният внос са произведени в Румъния и по др.места, но тва са подробности.
От гаражчета прах - гледай им срока на годност. Не препоръчвам, защото не се знае как е бил съхраняван. Освен прах Персил мегаперли и прах Ариел компакт.
Ти си взела турски прах вероятно...той не е компактен, слага се по повечко и за това торбите са тежки.

В заключение...праховете официален внос са добри. Няма нужда от гаражчета и бусове, защото вероятно са стари и престояли.

# 813
Абе то има, ма ми казаха цена от грубо стотина лева, а не виждам, как ще ме лови сън на такава възглавница, ще ме гризе цялата нощ що пари съм дала 💰💰💰
Нил, може ли координати за тази възглавница, и тия пари съм навита да дам, само да попаднем на точната.

# 814
https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/gold/vzg … pur-dale-40x60x12

Възглавница препоръчвам тази, всъщност не знам дали е точно тази,  но в Юск може да идете и да пробвате.

# 815
  • софия
https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/gold/vzg … pur-dale-40x60x12

Възглавница препоръчвам тази, всъщност не знам дали е точно тази,  но в Юск може да идете и да пробвате.
+1 Делимано/Топшоп (не ми се ходи да гледам коя е фирмата) имаха подобен вид и съжалявам, че не си купих, но вече не ги предлагат. Тяхната е и по-голяма. Детето е с нея, а аз с тази от Юск.

Поправка: На Дормео е на детето.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 15:57 от zvаnchе

# 816
Благодаря, ще я погледна.
За човек с 2 шийни дискови хернии е, и е мъка с тези възглавници.
Имаме една на Дормео от мемори пяна, не я харесаха.

# 817
  • София
По въпроса с възглавниците - най-доволна съм от анатомична,  дунапренена, извита. Беше 5 -6 лв. в Кауфланд и Бриколаж. След 3 -4 год- спане малко се сплеска и купих друга от същия вид. Не съм се ядосвала за  дадени на вятъра пари.
Дъщерята пожела подобна на Тед, спала върху такава. От фирмения им магазин я взехме, но и е твърда.
Скоро имаше с точки на Дормео в Кауфланд - взех за Скъпия. Мека му е, не е удобна.
Накрая ще ги снабдя с по 1 дунапренена.
От 30.04 - пижами за семейството, кухненски уреди - ренде и блендер. Хранителни - иберийска седмица.

# 818
  • Бургас
На Дормео имах и за тия пари не бях очарована... и бързо "спихна" и не беше нищо особено (а такива възглавници менкам от поне 15 години заради шипове на врата и мигрена). Последната ми е от Икеа и не е лоша изобщо. И не е 100 кинта Wink Иначе има и по много повече от 100лв възглавки, които обещават чудеса, но нямам такива възможности за експерименти Grinning
P.S. Това е моята http://www.ikea.bg/bedroom/Bedding-Textiles-Rugs/Pillows/Memory- … a-53296/50269835/  Такъв тип  имах предвид Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 16:51 от bradata

# 819
Не всички въпроси са свързани с Лидл, Шъ мъ прощаватИ      1.Имаше една дама, която беше споделила преди около два месеца близо, че има зъбен душ ( но не от Лидл)и е много доволна.Ако се чуди коя е там пишеше нещо от рода на това,че не и харесва да се олигавя цялата с конци за зъби, а душът и вършел перфектна работа.Коя е, от къде и е зъбният душ,моля да ми пише, че и аз да спра да се лигавя..Blush.                                       2. Как, аджеба, разбирате, че даден прах за пране не е менте.Не ми се влиза И в темата за прахове.Мъкнах като луда от един гараж двайсет килограма уж оригинален персил, но изобщо не съм впечатлена- нито като изпиране, нито като аромат.Тета,или някой друг, ако може да ме светне на лични? Благодаря.   3.Дайте идея за свястна скара, частите на която се мият в миялна?        4.Някой има ли такава възглавница(снимка долу)- спада ли след време? И пак на лични чакам предложения за читава,анатомична ли се води?, възглавница - имам шип на врата и само леко да не ми е удобна възглавницата и ставам с главоболие.... БЛАГОДАРЯ!!!
Моя зъбен душ го купих от olx за 27лв, нов, внесени от някакви разпродажби в Германия. Но вече няма такива обяви. Иначе е обикновен, без въздух и т.н екстри, ама ми е супер.

# 820
На Дормео имах и за тия пари не бях очарована... и бързо "спихна" и не беше нищо особено (а такива възглавници менкам от поне 15 години заради шипове на врата и мигрена). Последната ми е от Икеа и не е лоша изобщо. И не е 100 кинта Wink Иначе има и по много повече от 100лв възглавки, които обещават чудеса, но нямам такива възможности за експерименти Grinning
P.S. Това е моята http://www.ikea.bg/bedroom/Bedding-Textiles-Rugs/Pillows/Memory- … a-53296/50269835/  Такъв тип  имах предвид Simple Smile
Значи сме от един отбор...Този тип на която и да съм попадала ми е все ниска, тази нормална ли е? Благодаря на всички за отговорите Иначе който ме пита за онази за 100 лв трябва да върна назад около 5 години личните съобщения и да намеря.

# 821
Като сте на темата,препоръчайте ми възглавница,която не е пълна със синтетична пяна и не изпуска отровни химикали с годините,които си дишаме докато спим Simple Smile Ако ще да е Дормео,пак е вредно.Нещо ми се върти за възглавница с естествена вълна...

# 822
  • Бургас
Ето цял раздел възглавници от естествени материали: http://happydreams.bg/category/estestveni-materiali-1

Точно от този сайт бяха препоръчвали един модел за хора с проблеми (и с големи финансови възможности) http://happydreams.bg/product/vuzglavnitsa-technogel-vive-anatomic-13. Аз съм взимала от там само протектор за матрака на детето: http://happydreams.bg/product/protektor-za-matrak-tencel-1

Да не е само спален спам, след тоалетния такъв, да дам и аз един глас минус за хайдиклумските черни гащи - същото оплакване, като предходното (ама забрави кой точно беше) - бързо избеляване, при това неравномерно, на черти и миришат леко неприятно като дрехите, които съм си боядисвала сама у дома преди 20 години Unamused

# 823
  • Варна
Здравейте. Търся отзиви за електрическата косачка за трева, която има в Лидъл в момента? Благодаря предварително.

# 824
Аз се оплаках, ама ми е малко неудобно да ги върна, все пак съм ги носила между двете пранета, но пък мисля че не е нормално да се случи и това, все пак не са ми ги подарили, 26-27 лв за да ги изпера, да не ги нося и един ден с удоволствие, и да ги прибера някъде, или изхвърля... . Тогава си купих и една сива блузка с къс ръкав, на велурени звездички, нова е и се чудя дали да не им я върна заедно с дънките, че тези звездички може и да паднат Thinking.
Забравих да се оплача от кашкавала от 400 гр. от Йотови, на Блуедино (Такава ли беше марката?). Скоро се оплаквах от техния от XXL седмицата, същия е, няма да купя повече от него.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 20:27 от rovaru

Общи условия

Активация на акаунт