Лидл 114 - Априлска тема

• 145 364
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас / UK
Малко да ви отклоня от парфюмите и да попитам за тези бонбони дали са хубави  newsm78

Аз малко след дъжд качулка мойта работа,но все пак да попитам  Grinning
Благодаря

# 856
  • София
Малко да ви отклоня от парфюмите и да попитам за тези бонбони дали са хубави  newsm78

Аз малко след дъжд качулка мойта работа,но все пак да попитам  Grinning
Благодаря
За мен лично нищо особено. Морското дъно или там каквото беше са в пъти по-добри.

# 857
  • София
+1 Тези ми идват прекалено захарни. Морските бонбони ми харесват много повече.
Въпрос по темата за възглавниците. Какви размери калъфки слагате на тези нестандартни възглавници (примерно 50х33) ?

# 858
Много ги харесвам. Но то при мен шоколада е най- вкусното нещо на планетата. Sunglasses

# 859
На мен пък тези много ми харесват, вкусни, разнообразни и ефектни

# 860
  • София
Много ги харесвам. Но то при мен шоколада е най- вкусното нещо на планетата. Sunglasses
Абсолютно 😀 и колкото по-нетрадиционен е вкуса, толкова по-добре. И аз много ги харесвам и точно за тях съм тръгнала в момента, че ми трябват за подарък.
А има ли сок от рода на Пфанер?

# 861
Туристическите сандали хубави ли са

# 862
  • Бургас / UK
Благодаря ви  Hug
След първите отговори се притесних,сега съм по-спокойна,че и  две кутии награбих   Mr. Green

# 863
  • На изток от Ада
Да бонбоните и аз ги харесах, разнообразни са

# 864
Хихи и аз преди 3 месеца купих от тези бонбони и питах тук. Ама забравих да споделя мнение. Не са лоши, но не са и "уау".

# 865
Ако са тези с по една каишка(мъжките са в черно),нищо туристическо не виждам в тях...мин.лято взех на ММ и на голямото"дете",носиха ги,но не им станаха "любими"

# 866
  • Асеновград
Ако са тези с по една каишка(мъжките са в черно),нищо туристическо не виждам в тях...мин.лято взех на ММ и на голямото"дете",носиха ги,но не им станаха "любими"
И според мен не струват.По миналото лято взех и на второто обуване се извади каишката от подметката, върнах ги.Миналото лято взех черни, нищо особено.Бързо се смачкаха и подметката се деформира .Повече от Лидл сандали не взимам.
За бонбоните и за мен не са нищо особено.Репликата не мерси повече ми допадат и морско дъно.

# 867
Преди час бях в лидл и заради днешните ви писания за парфюми, се напръсках с тестерите по двете ръце. Пробвах един от 10 лв и два от 5 или 6 лева. Е, тоя от 10 мирише жестоко и е много траен. Имена не помня

# 868
Какво ще има другата седмица ?

# 869
Аз отидох за гащи. Не съм бременна, но тези гащи са ми любими. Бяхте ми оставили два комплекта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт