Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 40 520
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък се чудя какви допирни точки са имали/имат Фотева и Фотев, че да сключат брак и още да са заедно...

# 16
Благодаря за темата!

Fairy, не може ли повече спокойни сцени от типа на "аварийния изход" и "асансьора"?  JoyJoy

Ооо тая на аварийния изход беше особено спокойна. Grinning После се видя колко сме се успокоили от нея. Вдигнаха се ендорфини, адреналини и каквото там се сетим. Joy Аз предпочитам повече такива, макар да осъзнавам, че няма как, но не е лошо да си помечтая де. Sunglasses

# 17
  • София
Аз пък се чудя какви допирни точки са имали/имат Фотева и Фотев, че да сключат брак и още да са заедно...

Може да е била модел, защото каза на Огнянова, че мъжа и не и дава да се снима вече. Но от друга страна е завършила университет от Айви лигата, та не е много ясно.

Аз монолози от Зорница и Марио не искам. Искам ги в действие, та дори и да се заяждат в операционната. А има такъв шанс, нали бременната пациентка ще има проблем с единия бъбрек- та пак ще обменят погледи.

# 18
rosita, там очаквам доста активно участие от страна на Зорница, все пак в основата на всичко стои проблем с бъбреци, това си е в нейната част. Ще я видим в действие и дори си мисля, че може да приеме присърце случая, защото става дума за бебе в опасност, а знаем, че тя абортира и й е тежко за него.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 21:03 от yanitsa.s

# 19
Щом толкова натъртват на проблема на Тони, мисля че разбере ли за Зорница ще се влоши и тогава пак ще има драми , драми, драми като в триъгълника Биляна-Калин -Александър. Дано се лъжа де.

# 20
rosita, там очаквам доста активно участие от страна на Зорница, все пак в основата на всичко стои проблем с бъбреци, това си е в нейната част.

Надявам се тримцата да работят заедно при тази пациентка. Когато няма сексуално напрежение, са страхотни като екип - например като при Мона.

# 21
Щом толкова натъртват на проблема на Тони, мисля че разбере ли за Зорница ще се влоши и тогава пак ще има драми , драми, драми като в триъгълника Биляна-Калин -Александър. Дано се лъжа де.
Аз мисля, че точно това би била причина за разрив в отношенията на Зорница и Марио. Ако тя каже на Тони, той наистина може да се влоши, да посегне към наркотиците от отчаяние или нещо такова с което да застраши здравето си, а ако Марио не е искал Тони все още да разбира това, ще обвини Зорница, че е постъпила безотговорно и ще й бъде много ядосан.

# 22
Кога пък да е успял Тони чак толкова да хлътне по Зорница, че чак до наркотици да прибягва. Не ми се вярва да стане така.

# 23
В първите епизоди Марио натърти на Тони, какво е станало последният път. Не се отразявало добре на здравето му.
Като нищо ще спре да си пие супресурите или да направи някоя простотия.
Има хора, които много бързо хлътват.

# 24
Новината, че тя е влюбена в брат му, а Марио също не е никак безразличен и дори са имали своите моменти на близост, като даже не слагам секса в банята, защото там още Тони дори не й беше приятел, е достатъчна според мен. А и мисля, че Тони е доста хлътнал вече, щом ще търси отговори от нея. Няма нужда да припомням поведението му след вечерта в бара, когато тя го отряза. Всички видяхме, че не "всичко е точно".

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 21:31 от yanitsa.s

# 25
Пресилено ми се струва, но както и да е. Не е на 15г все пак.

# 26
Да, не е на 15 години, но не знаем колко са му слаби ангелите. Всеки човек е индивидуален, реагира различно и изживява по свой начин подобни неща в живота си.

# 27
Той все изтъква и, че чувствата му към нея го карат да се чувства жив. Мисълта, че най вероятно няма да живее още дълго подсилва нещата.

# 28
Сега знам , че някой може да ми се накара , че спамя , но ето какво ми хрумна: /не четете сценаристи!/
Обикновена сутрин в СВ. Кирил. Жекова скромно наднича зад вратите. Фотева тъкмо е изпила кафето на Тасев и двамата тръгват към кабинетите си като се гледат палаво-смутено.
Там в ъгъла Мишето и Владов се пощипват.
Ася говори по телефона.
Зорница и Лора стоят пред кафе машината, всяка вглъбена в проблемите си.
Тони и Марио тъкмо смело пристъпят прага на болницата и се отърсват от снега .Погледите и на двамата насочени към машината за кафе. Лека музика.
Пауза и началните надписи.
Йосиф мие пода.
Изведнъж стоп! Обрат !
След като е родила и завлечена в усмирителна риза до лудницата, Ваня се завръща. Успяла е да избяга!
Влиза с гръм и трясък. Насочва пистолет към Лора, крещейки:
-Той ще бъде само мой и на никой друг! ? (за Мазов става въпрос).
Натиска спусъка. Свистят куршуми.
Зорница застава пред Лора и поема два куршума. Изпада на пода в несвяст.
Нахълтват мутри на Фотев и сграбчват Ванчето. Обезвреждат я на земята. Ася крещи в истерия.
Марио и Тони се впускат в бяг към Зорница. Нооо.. Драматична музика. Марио избутва рязко и грубо Тони настрани с крясъци " Разкарай се от пътя ми".
Започва да прегръща полуумрялата Зорница . Прегръща я и я целува с думите "Не си отивай!Не ме оставяй!"
Тони гледа като ударен с тиган по главата. Разбира всичко. Може и той да припадне , не знам.
Всички гледат към Зорница и Марио, вплетени в едно!
Идва Мазов и щом вижда всичко това, успява да извика само "Санитаааар!"
Реклами.
Следващите сцени са Зорница в операционната. Калин я оперира,защото шокът го изправя на крака.
Следващата сцена виждаме Марио надвесен над Зорница в интензивното. Знаем ,че докторите са много чести пациенти  в болницата.
Драматична музика още. Тони сърдито наднича през прозореца. Пада в несвяст от мъка като Али Ръза на края на Листопад.
Марио е разкъсан на две.
Ана прохожда , а на този фон Калин се целува с Наталия. Финални надписи.

Съжалявам ,размечтах се!

# 29
Тони каза, че мрази да го съжаляват и ако се срине, след като Зорница му се разкрие, ще стане точно това.
Ако не иска да го съжаляват, трябва да се стегне и да не посяга нито към наркотиците, нито към нищо.

Общи условия

Активация на акаунт