Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 123
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Страшни сте 😂😁😎

# 106
Лека корекция - масажно студио, не болница. Sunglasses
Ако не желаете да ви оперират с вилица, не си играйте с Фотев.
Ааа по-добре салон, не масажно студио. Много мъже ще има там, Фотев ще изтрещи и ще ги закопа на Витоша всичките. Joy
Дона, пак те изби на творчество обаче. Joy.
Ето анонса за днес:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/03/211732/

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 11:22 от yanitsa.s

# 107
Лека корекция - масажно студио, не болница. Sunglasses
Ако не желаете да ви оперират с вилица, не си играйте с Фотев.
Ааа по-добре салон, не масажно студио. Много мъже ще има там, Фотев ще изтрещи и ще ги закопа на Витоша всичките. Joy
Дона, пак те изби на творчество обаче. Joy

Той Фотев няма да се съобрази с жена си - студио, мудио - каквото намери там да изпере малко пари, това ще купи Joy
Нещо ми идва музата в този форум Simple Smile то, добре че днес имам много работа, иначе повече щях да напиша Joy

Надушвам скука тази вечер.

# 108
Моментът, в който Ванче решава да тегли ножа на Хинова 😁

# 109

Въх, злоба да видиш. Joy Направо злото се е вселило в лудото Ванче.

# 110
Въх, злоба да видиш. Joy Направо злото се е вселило в лудото Ванче.

Сериозно се уплаших.
Честно.
Треперя.

# 111
Значи актрисата се справя добре, защото направо не мога да я понасям и аз.

# 112
🎉Не открих букетчето за Мириел и за темата със страховито заглавие 🤤

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 15:16 от Ели-фен

# 113
Значи актрисата се справя добре, защото направо не мога да я понасям и аз.
Много добре го докарва откъм физиономии, получава й се играта с лицето.

# 114
Ванчето май е единствения изцяло отрицателен герой в сериала.
До сега всичките, колкото и да са кофти, си имаха по някой поддръжник, докато тя е недолюбвана от всички. Май само Жени може да й прави конкуренция 😀

# 115
Ванчето май е единствения изцяло отрицателен герой в сериала.
До сега всичките, колкото и да са кофти, си имаха по някой поддръжник, докато тя е недолюбвана от всички. Май само Жени може да й прави конкуренция 😀

Жени поне тук таме има проблясъци - като кутията с розата от Красавицата и звяра Joy
Ванчето няма проблясъци - тя получава факсове аххахаха

# 116
Относно отговора на Жени към Хинова, че ще плати неустойка 6 заплати в трикратен размер ако напусне предсрочно, си мисля, че е породен във вид на услуга най-вероятно към Кръстева. Те нали все искат един от друг услуги /както Жени поиска от Захариев да не наеме Наталия, но той излезе пич в крайна сметка/. Та най-вероятно Кръстева, разбирайки, че Лора иска да напусне е помолила Евгения да ѝ каже такава неустойка, която да накара Лора да спре да мисли за напускане и да остане.

# 117
Лора изкара специализация и може да е обвързано с ангажимент към болницата.

# 118
Относно отговора на Жени към Хинова, че ще плати неустойка 6 заплати в трикратен размер ако напусне предсрочно, си мисля, че е породен във вид на услуга най-вероятно към Кръстева. Те нали все искат един от друг услуги /както Жени поиска от Захариев да не наеме Наталия, но той излезе пич в крайна сметка/. Та най-вероятно Кръстева, разбирайки, че Лора иска да напусне е помолила Евгения да ѝ каже такава неустойка, която да накара Лора да спре да мисли за напускане и да остане.
Не вярвам да идва от Кръстева. Тя е откровен и прям човек, и не би подходила така мижитурски, както Евгения.

# 119
И аз така мисля. Ако се стигне до там, че Кръстева да се намеси, тя ще говори директно с Хинова и ще й обясни за какво става въпрос и то по много правилен начин. Щото май Мазов никаква няма да я свърши....

Това с неустойката е необходимо, че да не може да напусне, но можеше да измислят и нещо по-правдоподобно.

Общи условия

Активация на акаунт